Ο φετινός ΟΦΗ βάζει ΣΤΟΙΧΗΜΑ με τον εαυτό του!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule και βγάζει την «σούμα» των μεταγραφικών επιλογών του ΟΦΗ καταλήγοντας στα δικά του συμπεράσματα.

Λοιπόν ο ΟΦΗ έχει κάνει μέχρι στιγμής 8 μεταγραφές: Νιμανί, Φραγκουλάκης, Μιλιάζες, Κάλαϊτζιτς, Γκαλέτι, Τριποτσέρης, Στάθης, Δασκαλάκης. Με αυτές των Φερνάντες, Όγιος, Ζβασίγια και του στόπερ – πιθανόν και τον Ικένγκ, ο ΟΦΗ θα φτάσει τις 12 προσθήκες στο περσινό ρόστερ.

Που αν τώρα μας έλεγε κανένας ότι ο ΟΦΗ στις αρχές Ιουλίου θα έφτανε τους 33 ποδοσφαιριστές τότε μάλλον θα μας πέρναγε για τρελούς.

Το πρώτο συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε για το νέο ΟΦΗ είναι ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης έχει πληθώρα επιλογών για τη νέα χρονιά. Ευτυχώς για εκείνον και τον ΟΦΗ, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Αναστόπουλος με τον Πετράκη που πολλές φορές έβλεπαν τον πάγκο και δεν είχαν ποιο να βάλουν στο γήπεδο.

Ο φετινός ΟΦΗ είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Τόσο για τους ίδιους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον σύλλογο, όσο και με τον ίδιο τον κόσμο που θα σταθεί στο πλευρό του.

Ένα ακόμα σημαντικό στοίχημα είναι αυτό που αφορά και την παρουσία κάποιων ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο. Για τον Γκαλέτι τα έχουμε πει και όταν ήρθε. Σκεφτείτε όμως ότι ο ΟΦΗ παίρνει παίκτες που μέχρι και πριν από 2 χρόνια είχαν τεράστια αγοραστική αξία και οι οποίοι αν δεν είχαν κάποιες ατυχίες τότε δεν θα περνούσαν ούτε… από τον Κρητικό αέρα (π.χ. Όγιος, Ικένγκ).

Ο ΟΦΗ επενδύει πάνω τους και μάλιστα με σχετικά μικρό οικονομικό κόστος. Κάτι που σημαίνει ότι αν δεν πιάσουν τότε θα φύγουν δίχως να έχουν στοιχήσει στην ομάδα… ένα κάρο λεφτά. Από την άλλη όμως, αν βγουν, τότε στον ΟΦΗ θα έχουν πιάσει τον πρώτο αριθμό του λαχείου γιατί και κερδισμένοι αγωνιστικά θα έχουν βγει αλλά και γιατί η ομάδα θα είναι σε θέση να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό.

Και έχω την εντύπωση ότι ο φετινός ΟΦΗ είναι ένα πραγματικά μεγάλο ερωτηματικό. Κανένας δεν γνωρίζει αν πρέπει να τον υπολογίζει για μεγάλα πράγματα ή απλά να περιμένει μια αξιοπρεπή και σίγουρα καλύτερη χρονιά από τις προηγούμενες.

Αυτό όμως που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι αρχίσουν να υπολογίζουν ξανά τον ΟΦΗ. Κάτι που – δυστυχώς – η ομάδα το είχε χάσει τα προηγούμενα χρόνια. Θυμηθείτε λίγο τις δηλώσεις του Σπανού πριν από λίγες ημέρες.

Όχι, ότι ο ΟΦΗ έχει ανάγκη τα καλά λόγια του Έλληνα παράγοντα ή χρειάζεται εκείνος για να μνημονεύσει την τεράστια ιστορία αυτού του συλλόγου. Όμως, είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ ότι πλέον όλοι οι ΑΛΛΟΙ τον αντιμετωπίζουν διαφορετικά και με άλλο μάτι απ’ ότι τα προηγούμενα χρόνια…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Μακάρι να καταφέρει. .. να δεσει σωστά την ομάδα ο Παύλος. .και να βγουν οι περισσότερες μεταγραφές. ..γιατί αυτό θα είναι αφορμή. .. να ξαναγυρίσει και ο κόσμος στο γήπεδο. ..και για εμάς τους υπόλοιπους πορομενους που περάσαμε 5-6 χρόνια δύσκολα. .. να ανταμείβουν οι προσπάθειες που καναμε με ένα καλό πλασάρισμα. .. και οπου παμε… αρκεί να μην χτυπάει η καρδιά μας σαν την περσινή σεζόν. ..που την γλυτώσαμε. .. στο παρα 5 της ΑΕΚ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 10 =