Ο ΟΦΗ των επιλογών και της μιας ταχύτητας παραπάνω!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο Gentikoule για το νέο ΟΦΗ και αποτυπώνει στο blog του τις πρώτες σκέψεις του για το τι να περιμένουμε μέσα στο γήπεδο.

Εκεί που πιστεύαμε ότι θα γινόταν ένα «πάντρεμα» περσινών και φετινών ποδοσφαιριστών, βλέπουμε ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι χτίζεται από την αρχή μια εντελώς καινούργια ομάδα. Με πολλά, νέα, πρόσωπα σε όλες τις γραμμές και τον Δερμιτζάκη να είναι σε θέση να νιώθει ασφάλεια βλέποντας το ρόστερ του ΟΦΗ.

Ασφαλώς και ο ίδιος, μπορεί να νιώθει πιο τυχερός σε σχέση με τους προκατόχους του που δεν είχαν την ίδια δυνατότητα αλλά και τους ίδιους ποδοσφαιριστές. Ο Αναστόπουλος ξεκίνησε το καλοκαίρι με 8 παίκτες στο ρόστερ και ο Πετράκης έφτασε να παίζει την παραμονή χωρίς 5 και 6 βασικούς.

Ο Δερμιτζάκης ξεκινάει λοιπόν με ένα τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με τους προηγούμενους προπονητές. Αλλά, παράλληλα με μεγαλύτερες ευθύνες σε σχέση με εκείνους. Ο ίδιος είναι σε θέση να διαμορφώσει τον «δικό» του ΟΦΗ – όπως εκείνος επιθυμεί. Άλλωστε, υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη και μεγάλη στήριξη προς το πρόσωπο του. Κάτι που το δικαιούται απόλυτα.

Με το ρόστερ να έχει κλείσει σε ποσοστό 90%, μπορούμε να δούμε ότι ο ΟΦΗ είναι μια ταχύτητα πάνω σε σχέση με αρκετές ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Όπως, επίσης μπορούμε να δούμε ότι ο ΟΦΗ διαθέτει 17 – 18 ποδοσφαιριστές που μπορούν ΑΜΕΣΑ να λογίζονται ως βασικοί.

Την ίδια ώρα σε κέντρο και επίθεση, ο ΟΦΗ διαθέτει μια από τις πιο πλήρεις γραμμές σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ. Με τις «ενέσεις» που έγιναν στο ρόστερ, ο ΟΦΗ μπορεί να αισθάνεται τυχερός αλλά και ασφαλής εν όψει του νέου πρωταθλήματος.

Κάθε παίκτης – ξεχωριστά – έχει την δυνατότητα να κάνει την διαφορά σε ένα παιχνίδι ενώ πλέον και οι ίδιοι που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας νιώθουν την ανάγκη για να γίνουν καλύτερη και πιο ανταγωνιστικοί. Πλέον, κανένας δεν αισθάνεται σίγουρος για μια θέση στην 11αδα ή στην αποστολή.

Είναι επίσης δεδομένο ότι ο φετινός ΟΦΗ χρήζει μεγάλης ανάλυσης για τις δυνατότητες αυτού του ρόστερ. Για το τι μπορεί να δώσει στην ομάδα και τον κόσμο.

Οι προσδοκίες δεν δημιουργούνται αδικαιολόγητα. Ο κόσμος βλέπει ότι καλό γεννιέται και μπορεί να προσδιορίσει τα όρια του για το που μπορεί να φτάσει ο ΟΦΗ.

Και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι σε θέση να δείξουν ότι αξίζουν την αγάπη και την εμπιστοσύνη που τους έχει δείξει ο κόσμος με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας που δείχνουν ένα γεμάτο «Γεντί Κουλέ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Καλησπέρα από μένα!
    Λοιπόν προσωπική μου άποψη είναι ότι λογικά θα έχουμε πολυ καλή ομάδα φέτος.
    Αν ο γκαλέτι είναι σε καλή κατάσταση και βγει και ο ογιος τόσο καλός όσο λένε η ομάδα θα διεκδικήσει πεντάδα χαλαρά και ίσως και το κύπελο αν ημαστε τυχεροι.

    Μου άρεσε και το εξάρι ο ικενγκ από ότι είδα στα βιντεάκια αλλά και ο καράσκο που ενδιαφερόμαστε(προσωπικα μου έκανε καλύτερο κλικ από τον ογιος).
    Καλή περίπτωση ταλαντουχου παίχτη είναι και ο νικολιάς και κακώς τον απορίψαμε.Θα μπορούσε να αποκτηθεί σαν επένδυση και σαν εναλλακτική αν ο γκαλέτι για χ ψ λόγους δεν είναι σε καλή κατάσταση.

    Και μια ερώτηση..
    Τι παίζει με την επο και το ενδεχόμενο να αποκλειστουν εργοτελης και ΟΦΗ?Είναι ανησυχητικά τα πράγματα?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one + 9 =