Ο Παύλος Δερμιτζάκης δείχνει τον δρόμο της καταξίωσης!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το restart που κάνει ο ΟΦΗ αλλά και για την καλύτερη μεταγραφή που έκανε η ομάδα το φετινό καλοκαίρι.

Στην τελευταία πρόταση μην ψάχνετε το όνομα του Λουτσιάνο Γκαλέτι. Δεν πρόκειται να το βρείτε και ούτε θα τον αναφέρω ως την καλύτερη μεταγραφή του ΟΦΗ. Σίγουρα, ο «Λούτσι» είναι παιχταράς και τον περιμένουμε πως και πως όμως για εμένα η καλύτερη μεταγραφή δεν είναι άλλη από την παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη.

Προτίμησα να γράψω αυτό το κομμάτι τώρα και όχι την εποχή που ο ΟΦΗ συμφώνησε με τον Καβαλιώτη τεχνικό. Θα ήταν πολύ πρώιμο και ανέντιμο από πλευράς μου – από δημοσιογραφικής άποψης – αν έγραφα την γνώμη μου για έναν προπονητή που δεν τον γνώριζα καθόλου. Μπορεί να ήταν χρόνια στον ΠΟΑ όμως τότε το ρεπορτάζ το είχε επωμιστεί άλλος συνάδελφος οπότε δεν είχα την δυνατότητα να διαμορφώσω ολοκληρωμένη άποψη.

Το κάνω τώρα. Σχεδόν δύο μήνες μετά τις 17 Μαΐου όταν και έγινε η επίσημη παρουσίαση του από την διοίκηση.

Ο τρόπος δουλειάς του Καβαλιώτη τεχνικό αλλά ΚΥΡΙΩΣ η νοοτροπία που έχει φέρει στον ΟΦΗ είναι εχέγγυα και στοιχεία δημιουργίας μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι αυτός ο σύλλογος. Ένας σύλλογος απαιτητικός με πολύ ενέργεια και μεγάλες προσδοκίες από όλους. Είτε είναι στα καλά του, είτε είναι στα κακά του.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τραβήξει μια διαχωριστική γραμμή για τη νέα χρονιά. Δουλεύουμε πολύ, μιλάμε ελάχιστα και μοναδικός μας στόχος είναι να δοθεί ξανά στον ΟΦΗ η χαμένη του αίγλη.

Στον έναν μήνα προετοιμασίας του ΟΦΗ, ο 44χρονος τεχνικός έχει βάλει στην ομάδα τα δικά του στοιχεία. Εκείνα που θέλει να παρουσιάσει ο ΟΦΗ: Σοβαρότητα, πειθαρχία, καλή αμυντική λειτουργία αλλά κυρίως νοοτροπία νικητή.

Ρίξτε μια ματιά στον τρόπο με τον οποίο πανηγυρίζουν οι παίκτες του ΟΦΗ το γκολ κόντρα στην Σερκλ Μπριζ και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ γνωρίζουν ότι φέτος έχουν να φέρουν εις πέρας μια σημαντική αποστολή. Κάτι που τους το επισήμανε και ο Δερμιτζάκης από την πρώτη ημέρα της συνάντησης τους.

Ο ΟΦΗ φέτος χρειάζεται να επανέλθει στα στάνταρ που τον γνωρίζουμε όλοι. Εγώ δεν θα μιλήσω για πλέι – οφ, Ευρώπη και διάφορα άλλα. Για εμένα φέτος μοναδικός στόχος είναι να καταξιωθεί (ξανά) ο ΟΦΗ μπροστά στα μάτια όλων εκείνων που τον λοιδορούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Τον μείωναν, τον «έφτυναν» με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Και ο Δερμιτζάκης έχει φροντίσει να στείλει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ειλικρινά, δεν με νοιάζει αν ο ΟΦΗ δεν κερδίσει κανένα φιλικό. Ούτε αν χάσει σε όλα.

Μου φτάνει όμως και μου περισσεύει που βλέπω τον ΟΦΗ να έχει μια ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ μέσα στο γήπεδο.

Και αυτό είναι σίγουρα έργο προπονητή. Η ομάδα έχει ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. Και αυτό το στοιχείο αποτελεί πρωτεύων παράγοντα ώστε ο ΟΦΗ να πετύχει!

Ο Δερμιτζάκης – και βέβαια όλοι οι ποδοσφαιριστές – δείχνουν τον δρόμο για τη νέα χρονιά όμως ο Καβαλιώτης τεχνικός είναι εκείνος που με τις ικανότητες του, τον χαρακτήρα του και τη νοοτροπία του θα βάλει τον ΟΦΗ στις ράγες που θα τον πάνε μακριά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. symfwnw 100% mano h kalyteri mas metagrafi fetos einai o paylos

  2. Και εγω το πιστευω,,,,,,, και πιστευω οτι θα φτιαξει μια σταθερη ομαδα,,,,, που δε θα χανει σε κανενα γηπεδο απο την παραμονη του αγωνα,,,,, οπως συνεβενε ειδικα περιση στους εκτος εδρας αγωνες,,,, και οσο για ευρωπες και τα υπολοιπα που ακουω,,,,,,, καλο ειναι να ξαναπροσγειοθουμε….. γιατι αυτα ερχονται σιγα σιγα …. με το χρονο και την καταξιωση,,,,, και εγω δεν ειμαι απεσιοδοξος αλλα και εχουμε ακομα πολυ δρομο να διανυσουμε μεχρι τοτε,,,,,, και δεν ειμαστε ετοιμοι ακομα,,,,,,και σε αλλα επιπεδα,,,,, οπως πχ το γηπεδο,,,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five × three =