Αρκούν 60 λεπτά για να χαμογελάσεις!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα 60 λεπτά κέρδους για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου!

Σαφώς και είναι κρίμα – αρχικά – να περιορίζω όλο αυτό το κείμενο μόνο σε ότι έκανε στην Ολλανδία ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο 33χρονος Αργεντινός έπαιξε στο 1 από τα 5 φιλικά που έδωσε ο ΟΦΗ όμως τα 60 λεπτά συμμετοχής του ήταν αρκετά για να λάμψει!

Και η παρουσία του στο φιλικό κόντρα στη Ντε Χάαγκ είναι αρκετή για να σε κάνει να χαμογελάς και να νιώθεις όμορφα εν όψει της επόμενης περιόδου. Γιατί, αν υπάρχει ένας παίκτης που περιμένεις να σου κάνει την (μεγάλη) διαφορά στο παιχνίδι αυτός είναι ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Ο Αργεντινός σε 60 λεπτά συμμετοχής έδειξε την τεράστια κλάση του με τα “πατήματα” του, τον αέρα που έφερε στην επίθεση αλλά και με την συνολική παρουσία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι απέδειξε γιατί πρόκειται για έναν πραγματικό μαχητή της ζωής. Όταν καταφέρνει μετά από 3 χρόνια αγωνιστικής απραξίας να επιστρέφει στην δράση και να αγωνίζεται σε 60 λεπτά και σε φουλ ρυθμούς μάλιστα τότε βλέπεις ότι αυτός ο παίκτης είναι στον μεγάλο δρόμο της επιστροφής.

Η παρουσία του Γκαλέτι από μόνη της είναι ικανή να μεταβάλει τον ΟΦΗ και να τον ανεβάσει ένα σημαντικό αγωνιστικό επίπεδο. Η εικόνα που παρουσίασε στο φιλικό του Σαββάτου έδειξε ότι η μπάλα δεν ξεχνιέται. Ειδικά όταν ξέρεις πως να την χρησιμοποιείς.

Ο Αργεντινός έδωσε μια – πρώτη – απάντηση σε όλους εκείνους που τον είχαν ξεγραμμένο ότι τώρα – αρχικά – είναι σε θέση να δώσει στον ΟΦΗ 60-70 λεπτά πολύ μεγάλης ποιότητας που είναι ωστόσο αρκετή για να κάνει την διαφορά στο, φτωχό, ελληνικό πρωτάθλημα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Mακαρι ολα να πανε καλα ,,,, και για την ομαδα που πειρε το ρισκο και για τον ιδιο γιατι το θελει και ο ιδιος πολυ,,,,,, μπας και παραδειγματιστουν ,,,, και καποιοι αλλοι παλιοι,,,,,, γιατι μπορει να ειναι νωρις και εχει χρονο η προετοιμασια ακομα,,,, αλλα εμενα ορισμενοι μου φενεται οτι εχουν καβαλησει το καλαμι,,,,,,,,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × four =