Τα πλέι – οφ μέσα σε 12 λέξεις!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής φέρνει στο μυαλό του μνήμες από τα πλέι οφ του 2011 και τις επαναφέρει στην μνήμη του όπου τις μοιράζεται με όλους εσάς.

Η φωτογραφία από το μπλουζάκι που βλέπετε είναι από έναν οπαδό του ΟΦΗ που βρισκόταν στο γήπεδο της Καλλιθέας την ημέρα του αγώνα (που δεν έγινε ποτέ) με την Δόξα Δράμας.

Μέσα σε 12 λέξεις λέγεται όλα όσα έζησε ο ΟΦΗ με τον κόσμο του σε αυτούς τους αγώνες

Ένα ματς μέσα από το οποίο σφραγίστηκε και η επιστροφή του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ.

Και όμως: Ενώ όλοι γνωρίζαμε ότι το ματς δεν θα γινόταν αφού οι Δραμινοί δεν θα κατέβαιναν, στο γήπεδο υπήρχαν περισσότεροι από 100 οπαδοί του ΟΦΗ.

Τι θυμάμαι από εκείνο το 10ημερο; Πολλές, όμορφες και ανεπανάληπτες στιγμές!

ΘΥΜΑΜΑΙ Τα καραβάνια οπαδών του ΟΦΗ από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα να καταφτάνουν στη Νέα Σμύρνη με αποτέλεσμα να υπάρχουν στο γήπεδο περισσότεροι από 2 χιλιάδες Ομιλίτες!!! Αριθμός απίστευτος αν σκεφτεί κανείς ότι βρισκόμασταν στην μέση του καλοκαιριού.

ΘΥΜΑΜΑΙ τους παίκτες – κομάντο του ΟΦΗ να τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι και να μην κωλώνουν πουθενά. Απέναντι στον Λεβαδειακό των 3 εβδομάδων προετοιμασίας, οι παίκτες του ΟΦΗ με λίγες προπονήσεις μπήκαν, κέρδισαν και έφυγαν. Στο γκολ – πέναλτι του Κάλαϊτζιτς κοντέψαμε να μπούμε στο γήπεδο, στο τελευταίο σφύριγμα του Τριτσώνη να ξεκινάει ένα ατελείωτο πάρτι στην “ασπρόμαυρη” εξέδρα της Νέας Σμύρνης.

ΘΥΜΑΜΑΙ την ΓΚΟΛΑΡΑ του Ουκάρ! Επέστρεψε στα γήπεδα μετά από 10 μήνες και σκόραρε! Και τι γκολ έβαλε; Το γκολ της χρονιάς με αυτό το μαγικό ανάποδο ψαλίδι!

ΘΥΜΑΜΑΙ τις στιγμές αγωνίας στο δεύτερο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. Θυμάμαι το πέναλτι που δίνεται στον Ζουρούδη και τα “σφυροκοπήματα” του Λεβαδειακού που έβρισκαν τοίχο.

ΘΥΜΑΜΑΙ έναν προς έναν ΟΛΟΥΣ τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε εκείνους τους αγώνες. Γιατί όλοι έδωσαν και την ψυχή τους. Κουρασμένοι, απροπόνητοι αλλά με ΨΥΧΗ και @@ που ζύγιζαν πολλούς – πολλούς τόνους!

ΘΥΜΑΜΑΙ να κλείνω τα μάτια στην απόκρουση του Βεζυρίδη στο σουτ του Ζουρούδη όταν το ματς ήταν στο ογδονταφεύγα! Το ματς τελείωνε και μετρούσαμε αντίστροφα για το πότε θα λήξει.

ΘΥΜΑΜΑΙ χιλιάδες οπαδούς του ΟΦΗ να γεμίζουν την Πλατεία Ελευθερίας, το βράδυ μετά το ματς (που δεν έγινε) με την Δόξα Δράμας.

Και τι δεν θυμάμαι! Πολλά, πάρα πολλά! Αλλά ευχαριστώ τον Θεό που τα έζησα από κοντά. Γιατί τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές που πρέπει να τις “ρουφάς” με το μεδούλι για να μην τις χάσεις ποτέ ξανά!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. Εχθές είδα από κοντά τον νέο ΟΦΗ και δεν μπορεί κανένας να μου πει η να μου περάσει την γνώμη του { περί παιχταρά ο ΧΧΧ ο ΨΨΨ}..

    Ο {Κοκαλιάρης } Λουτσιάνο Γκαλέτι {το κοκαλιάρης είναι το παρατσούκλι που κουβάλα από τον πάτερα του όταν έπαιζε ποδόσφαιρο για τις λεπτές γάμπες του, το κληρονόμησε ο Λουτσιάνο για να μην παρεξηγηθώ } ..Ο κοκαλιάρης ήταν και είναι παιχτούρα παγκόσμιας κλάσης .. Ο Γκαλέτι παίξει δεν παίξει {λόγο υγείας} ότι και να γίνει ο ΟΦΗ θα είναι Ο ΜΟΝΟΣ κερδισμένος…

    Πρέπει όμως ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ όλοι ΠΡΏΤΑ τον άνθρωπο ΓΚΑΛΕΤΙ που πριν δυο χρόνια έκανε αιμοκάθαρση και φέρει και μόσχευμα, που παλεύει ΜΟΝΟ με τον εαυτό του ώστε να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπούσε μια ζωή που ήταν να παίζει ποδόσφαιρο {γιατί για λεφτά δεν παίζει αυτός ΠΙΑ, είναι ο φτιαγμένος παίχτης που λένε} ΆΡΑ ότι και να γίνει Ο ΟΦΗ θα είναι ο μόνος κερδισμένος, και τυχεροί συν- παίχτες του που κάνουν προπόνηση μαζί του , το μόνο που έχουν είναι να κερδίζουν , να μαθαίνουν πολλά για το ποδόσφαιρο από αυτόν το μεγάλο δάσκαλο…επίσης η οπαδική πιστιρικάρια του ΟΦΗ απέκτησε ένα πραγματικό Σταρ του ποδοσφαίρου να τον θαυμάζει –μιμηθεί..

    Όμως επειδή ο φίλαθλος στην Ελλάδα δεν έχει ποδοσφαιρική παιδεία ΜΗΝ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΊ ΌΤΙ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ θα παίρνει την μπάλα θα τους τριπλάρει όλους και να βάζει σε κάθε ματς 3-4 γκολ… Και ΑΝ δεν γίνει ΑΥΤΌ ΤΙ; {ΑΠΟ ΚΡΆΧΤΗ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ??} τα έχομε αυτά στην Ελλάδα για να ξέρουμε και σε πιο τόπο ζούμε και τι πάστα ανθρώπων είμαστε…

    Όλοι οι άλλοι τρωγόταν για τα δεδομένα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.. τίποτα παραπάνω η παρακάτω …Είδα όμως και ένα μαύρο παλτό ξέρετε από αυτά με την μαύρη γούνα ,λένε ότι ήταν γούνα από μαύρο πάνθηρα ,μακάρι να ήταν και ο πάνθηρας μέσα… εεε ρε τι κάνουν οι δημόσιες σχέσεις και οι δημοσιογράφοι ??

    Το {χριστουγεννιάτικο σύστημα} του 4-3-2-1 ΘΈΛΕΙ ΠΑΊΧΤΗ ΔΕΚΆΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΈΧΟΥΜΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΆΒΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΙΌΝΙΑ ΤΟΥ …

    Και Ήρεμα ΜΕΡΙΚΟΙ φίλαθλοι ,οπαδοί , δημοσιογράφοι δεν παίζαμε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ,με τον ΑΟΧ ΧΑΝΙΏΝ ΦΙΛΙΚΌ παίζαμε ΚΑΙ σας το λέει ένας που έχει γνώσει το τι εστί ΜΑ-ΝΙΟΥ, που τότε όσο κόστιζαν σε χρήμα και ποιότητα ο Πίτερ Σμάιχελ με τον Μπράιαν Ρόμπσον έκαναν όλοι οι παίχτες της ΕΛΛΑΔΟΣ μαζί και με τα γήπεδα μας ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − 1 =