ΟΦΗ θα λέτε και θα κλαίτε!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τους αμφισβητίες του ΟΦΗ και εκείνους που θα τον περιμένουν στην γωνία.

Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μας φέρει η φετινή χρονιά. Ούτε που θα πάει τον ΟΦΗ. Αν θα τον φέρει στα πλέι – οφ που είναι και ο μεγάλος πόθος όλων μας. Ειδικά αν σκεφτούμε ποιες ομάδες έχουν συμμετάσχει σε αυτήν την διαδικασία και με τι… βάρος στέκονται μπροστά του.

Πλέον, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε και ούτε ο ΟΦΗ χρειάζεται να φοβάται για τη νέα χρόνια μην… τυχόν και απειληθεί με υποβιβασμό.

Η προσθήκη του Ζε Εντουάρντο, οι μεταγραφές των Γκαλέτι, Όγιος,  η παρουσία του Παύλου Δερμιτζάκη αλλά και η διοικητική ηρεμια που υπάρχει στον ΟΦΗ αποτελούν τα εχέγγυα για να έρθει μια ονειρική σαιζόν για την ομάδα.

Η μανία με την οποία αντιμετωπίζεται ο ΟΦΗ αλλά και ο “αέρας” που αποπνέει απο την ομάδα είναι τέτοιος που μπορεί να φέρει χαρές σε αυτόν τον κόσμο που πάντα ήταν στο πλευρό της ομάδας.

Και για τους εχθρούς του αλλά και για τους “φίλους” του, έρχεται δύσκολος χειμώνας που θα τους βρει να κρύβονται στην γωνία.

Υ. Γ. Αν κάποια άλλη ομάδα είχε κάνει την μεταγραφή του Ζε Εντουάρντο σήμερα θα ήταν μόνο στα πρωτοσέλιδα ή κάτι παραπάνω; Ώρα είναι να αρχίσει να κερδίζει ο ΟΦΗ τον σεβασμό που αξίζει να έχει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. 11αδα φωτια!!!!ΦΕΡΝΑΝΤΕΣ..ΣΒΑΣΙΓΙΑ…ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ…ΣΤΑΘΗΣ….ΜΙΛΙΑΖΕΣ…ΜΑΚΡΗΣ…ΦΡΑΓΚΟΥΛΑΚΗΣ…ΖΕ ΕΝΤΟΥΑΡΝΤΟ..ΟΓΙΟΣ..ΓΚΑΛΕΤΙ…ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ…Αν και για τον τελευταιο θα ηθελα καποιον ακομα ποιο δυνατο!!!

  2. Ασε Μάνο ήρθε ο Σίντερφελντ και έρχεται και ο Ατζαγκούν, τι να λέμε τώρα! Δέν υπάρχει χώρος στα πρωτοσέλιδα, με τόσο μεγάλα ονόματα που να χωρέσει κάποιος Ζε Εντουάρντο..?

  3. Μάνο αυτό που ακούγεται για πρόταση από την Σκωτία στον Παπάζογλου ισχύει ; Και κάτι άλλο. Η δήλωση του Πουλινάκη για τον επιθετικό από το εξωτερικό που του πρότεινε ο Ραιόλα θα προχωρήσει ανεξάρτητα από το τι θα γίνει με τον Παπάζογλου ;

  4. O OFI fetos tha einai sigoura kalyteros apo perysi mias kai to yparxon uliko einai sigoura pio plhres…parola auta diakrino mia ypermetrh aisiodoksia pou h mexri tora emfaniseis ths omadas, an kai filika mats,den dikaiologoun…h omada deixnei na exei sobaro epithetiko problhma kai ektos autou kentriko amyntiko akoma den kleisame…isos to 4-2-3-1 na mhn mas tairiazei mias kai me analogo systhma (4-3-3) epi Anastopoulou eixame analogo poblhma (pou htan akoma pio entono mias kai den anebainan ta back)…makari na lh8ei to problhma mexri thn proth agonistikh..Auto pou me ekpleisei einai oti mexri thn enarksh tou protathlhmatos h omada den tha exei paiksei kanena filiko ths prokophs (mono me omades tha superleage 2), thn stigmh pou oi alles omades tou protathlhmatos paizoun filika metaksy tous….

  5. ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ…ΣΤΑΘΗΣ ΔΕΝ ΝΜΙΖΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟΙ

  6. Θα συμφωνησω με το mixalis 4.Ισως πρεπει να ειμαστε πιο συγκρατημενοι γιατι η ομαδα τωρα χτιζεται και θελει χρονο να δεσει με τοσους καινουριους
    Διεκρινα επισης οτι αν και η διοικηση θελησε να ριξει το βαρος των μεταγγραφων απο τη μεση και μπροστα εντουτις δε σκοραρουμε ουτε με αιτηση.Αυτο πρεπει να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ολους και κυριως τον προπονητη.
    Εκτος απο το 4-2-3-1 εχει σκεφτει να δοκιμασει κατι αλλο?Γιατι επιμενει τοσο πολυ?Στοχος ειναι το 1-0 ?

  7. Το 1-0 αν το πετυχουμε θα είναι τεράστια επιτυχια αν αναλογιστουμε οτι έχουμε σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, ειδικά αν αλαξουμε επιθετικό τώρα στο τελείωμα της προετοιμασίας.
    Άποψή μου ειναι οτι πρέπει να μεινει ο Παπάζογλου και να ενισχηθουμε με ένα ακομα επιθετικογενή παιχτη 1ης γραμμης.
    Επίσης έχουμε θέμα με τα center back, οπότε περιμένω να κραταμε με πολλή δυσκολια το 0 πίσω.
    Το 4-2-3-1 είναι μάλλον η καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή, σε συνδιασμό με σφιχτη άμυνα και pressing στο μισό του γηπεδου, με στόχο τις γρηγορες αντεπιθέσεις.
    Δεν πρέπει να ζητάμε ποδόσφαιρο προτοβουλίας επειδή πήραμε 2-3 καλους (ελπιδοφόρους) παιχτες. Πρέπει να παίξουμε σφιχτό ποδόσφαιρο για να έχουμε ελπίδες να πάμε καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

8 − 5 =