Ο Δερμιτζάκης θέλει έναν γρήγορο ΟΦΗ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αξιολογεί τα τελευταία δείγματα γραφής του ΟΦΗ και αναλύει τι ομάδα θέλει ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός θέλει να δημιουργήσει μια γρήγορη ομάδα που θα βγαίνει αμέσως στην επίθεση και παράλληλα θα έχει καλά τρεξίματα και σωστές επιστροφές. Για αυτό και ο Παύλος Δερμιτζάκης ζητάει συνεχώς από τους παίκτες του να παίζουν γρήγορα, με σωστές πάσες και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Επιθυμία του Δερμιτζάκη είναι να ξεκινάει γρήγορα το παιχνίδι από τους τερματοφύλακες. Είτε από τον Φερνάντες, είτε από τον Δασκαλάκη – επιθυμία του Δερμιτζάκη είναι να δίνουν γρήγορα την μπάλα με το χέρι και να υπάρχει άμεση ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που “κόπηκε” ο Ικένγκ παρά το γεγονός ότι ο Γερμανοκαμερουνέζος είχε δείξει πολύ καλή παρουσία στις προπονήσεις του ΟΦΗ. Ο Ικένγκ δεν ήταν γρήγορος – καθυστερούσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού εν αντιθέσει με τον Ζε Εντουάρντο που είναι γρήγορος με την μπάλα, κινείται σωστά στον χώρο και όταν δεν την έχει στην κατοχή του.

Κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι με τον Ρούβα όπου ο Βραζιλιάνος είχε πολύ καλή απόδοση. 

Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε δει δείγματα του ΟΦΗ που θέλουμε – κάτι που αναμένουμε από τον Σεπτέμβρη και μετά…

Όταν είπε ο Δερμιτζάκης ότι “θέλω να είναι ο κόσμος όρθιος” – αυτό εννοούσε. Έναν γρήγορο, θεαματικό ΟΦΗ που θα παίζει ποδόσφαιρο ανάλογο της ιστορίας του και της μεγάλης βαρύτητας που έχει ως ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ειναι αυτο που βαζαμε στο μανατζερ quick tempo και time wasting rarely

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + six =