Αυτό είναι το ΜΠΑΜ της χρονιάς!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει και για το ΜΠΑΜ που περιμένει τον ΟΦΗ και τον κόσμο του!

Ποιος Γκαλέτι και ποιος Ζε Εντουάρντο! Ποιος Όγιος και ποιος Παπάζογλου! Άλλο θα είναι το μπαμ της χρονιάς για τον ΟΦΗ που αν το πετύχει θα τρελάνει ολόκληρο τον κόσμο και θα κάνει τους φίλους του να παραμιλάνε!

Ποιο είναι αυτό; Μα μια πορεία ανάλογη με την ιστορία του, το βάρος του ως σύλλογος αλλά και με τον τεράστιο κόσμο του!

Το ΜΠΑΜ της χρονιάς θα είναι η επανάκτηση της ταυτότητας του. Του DNA του που τον έκανε διάσημο σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ποτέ ξανά να μην κοιτάξει πίσω του! Να φοβάται την… κάθε ομαδούλα που θα έρχεται στο Ηράκλειο για να τον αντιμετωπίσει στο “Γεντί Κουλέ”

Το ΜΠΑΜ της χρονιάς θα είναι να γεμίζει ο ΟΦΗ το γήπεδο ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ! Να μπορέσει να έχει τον κόσμο του όρθιο και να κάνει καμίνι το ΝΑΟ!

ΤΟ ΜΠΑΜ της χρονιάς θα είναι όταν ο ΟΦΗ στο τέλος της χρονιάς κρατήσει τον κόσμο του στα κάγκελα και έχει καταφέρει να μπει σε έναν ακόμα δρόμο οικονομικής εξυγίανσης!

Ήδη μέσα σε 10 μήνες έγιναν τεράστια βήματα που δείχνουν ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε μια νέα εποχή που μπορεί να είναι καλύτερη και πιο όμορφη.

Δεν μιλάω για Ευρώπη, δεν μιλάω για κύπελλα. Ο κόσμος του ΟΦΗ ξέρει γιατί υποστηρίζει αυτήν την ομάδα. Δεν την υποστηρίζει για μια κούπα από τα… Σπάτα!

Ξεκινάει η χρονιά και με τον ίδιο ενθουσιασμό που ανοίγει – θέλω να συναντήσω τον ίδιο ενθουσιασμό και την επόμενη άνοιξη!

Αυτό θα είναι ένα κέρδος – ισοδύναμο με 10 Ταμούδο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
    ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΓΙΟΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ
    ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΧΙ
    ΣΕ 3-4 ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ.
    ΥΓ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ
    ΣΗΜΑΙΑ (6 Χ 2 ΜΕΤΡΑ).

    ΓΑΛΑΤΣΙ 1976

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − seven =