Με χάλασε μόνο το Χ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για όσα είδε στο “Γεντί Κουλέ” και του έκαναν εντύπωση από την πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Να πω ότι δεν με ξενέρωσε η ισοπαλία; Με ξενέρωσε και μάλιστα πολύ! Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι ο ΟΦΗ δεν θα κέρδιζε τον Πανιώνιο. Όχι ότι η ομάδα θα έκανε περίπατο, αλλά πίστευα πολύ στη νίκη. Ειδικά απέναντι σε αυτήν την ομάδα που είδαμε ότι δεν περπατάει. Μια πάσα άλλαζαν με το ζόρι ενώ ζήτημα αν έκαναν σουτ σε  96 λεπτά παιχνιδιού!

Το «Χ» ήταν και το μόνο στοιχείο του παιχνιδιού που με άφησε να φύγω «χαλασμένος». Γιατί, προσωπικά έμεινα «γεμάτος» από αυτό που μου έδειξε ο ΟΦΗ – ιδιαίτερα από το 60’ και μετά.

Μια ομάδα που με τον Γκαλέτι στην 11αδα της θα δώσει ακόμα περισσότερα πράγματα στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο ΟΦΗ του πρώτου ημιχρόνου φανέρωσε τις ασθένειες που παρατηρήσαμε και στα φιλικά παιχνίδια: Κατοχή της μπάλας, ανούσια υπεροχή και… μηδέν γκολ.

Όμως, θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να παρουσιάσουμε καλύτερη εικόνα. ΟΛΑ ΟΣΑ είπε ο Δερμιτζάκης με βρίσκουν σύμφωνο. Πρόκειται για μια νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της. Και είμαι σίγουρος ότι θα τον έχει.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι… ΟΦΗ χωρίς Παπάζογλου είναι μια άλλη ομάδα. Και η απουσία του φάνηκε πάρα πολύ σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Ο ΟΦΗ του Γκαλέτι και του Ζε Εντουάρντο θα είναι απείρως καλύτερος. Κάτι που φάνηκε μετά το 60ο λεπτό. Όταν μπήκαν οι δυο τους και ειδικά ο Αργεντινός – ο ΟΦΗ έγινε μια άλλη ομάδα που πίεσε τον Πανιώνιο, τον έφερε στα άκρα όμως δεν κατάφερε να βάλει.

Εν αντιθέσει με την επιθετική του λειτουργία, αυτό που με αφήνει άκρως εντυπωσιασμένο είναι η αμυντική του παρουσία. Εξαιρετική η δουλειά των Τριποτσέρη – Ζβασίγια που έκαναν πολύ καλό παιχνίδι, όπως και οι Μπούρμπος – Μιλιάζες στα άκρα, έστω και αν ο Πορτογάλος δεν έδωσε σήμερα αυτά που έδειξε στα φιλικά παιχνίδια.

Το δημιουργικό κομμάτι πιστεύω ότι θα λυθεί και θα βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό με την παρουσία του Γκαλέτι. Ο Αργεντινός πρόλαβε σε 33 λεπτά να δείξει την ΤΕΡΑΣΤΙΑ κλάση του, να στείλει τα μηνύματα του και ότι όταν θα ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού τότε θα απογειώσει τον ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. paidia kai file mou sari h omadamas thelei enan katharo emo senter for o nimani den ipirxe sto paixnidi, allou patousw kai allou vriskotan. kai o papazoglou pera ta psemata den einai autos pou tha kanei tin diafora.. h omada thelei enan gomez pou tha kanei tin parousia ou esthiti kai me ta gool kai me tin mpal pou tha paizei o papazoglou einai kalos gia na mpei allagi eksanagkis.. kai min ksexasoume to monio einai enas paixtis pou den prepei na minei ston pagko einai h psixi tis omadas einai o monos ofitzis stin omada kai to kseroume kala auto oloi mas.. ofara arostia feremas mono xarmosina..

  2. συμφωνω σε ολα και απλα λεω πως εκτος απο την ατυχια μας σημερα αν ειχαμε τον παπαζογλου για πλακα θα ειχαμε ενα 3-0. θα θελα απλα να προσθεσω οτι ο νιμανι δυστυχως ειναι πολυ λιγος για τον οφη και το μονο που μας λειπει ενας επιθετικος που να βλεπει διχτυα ειδικα τωρα που θα λειψει πολυ καιρο ο παπαζογλου… αν παρουμε τον ταμουδο θεωρω οτι θα ειναι εξαιρετικη περιπτωση εστω και στα 35… κορυφαιος ο γκαλετι οσο επαιξε( μια κλαση παραπανω απο ολους) παραλιγο να παρει μονος του τον πανιωνιο φοβερη αμυνα πολυ καλο κεντρο και πολυ καλα ακρα( απλως μας ελειπαν οι καθετες μπαλλιες του βερον που δεν επαιξε) απλα καποιοι παικτες που τραβηξαν κουπι περσι( κουτσια και περο πρεπει να ανεβασουν στροφες)

  3. Οπότε Μάνο να σχολιάσουμε ότι ήταν λάθος του κόουτς ότι δεν έπαιξε από την αρχή τουλάχιστον ο Ζε Εντουάρντο (αφού ο Γκαλέτι δεν είχε φουλ εβδομάδα προπονήσεων)..
    Εμένα προσωπικά το μόνο που με προβλημάτισε είναι ότι ο κόουτς αν και είχε δοκιμάσει την συγκεκριμένη τριάδα χαφ στα φιλικά χωρίς δημιουργικά αποτελέσματα, την έβαλε και σήμερα σε ένα ματς που υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και το αποτέλεσμα ήταν ανορθόδοξη ανάπτυξη και πρακτικά καμία ευκαιρία εκτός εμπνεύσεων -κυρίως Γκαλέτι- ..
    Επίσης χωρίς Παπάζογλου επιθετικά δεν υπάρχουμε.. Ο Νιμανί δεν πείθει..
    Τέλος πάντων λύσεις υπάρχουν πολλές φέτος οπότε στο χέρι του κόουτς κυρίως είναι να βγει αληθινός στα λόγια του και η ομάδα να βελτιωθεί και να βρει το γκολ..

  4. Μανώλη καλή εβδομάδα,

    αφού εσένα σε χάλασε μόνο το Χ, μπράβο σου!!! πρέπει να είσαι από τους λίγους, και προνομιούχους…
    εμένα με χάλασαν αυτά που έφεραν το Χ…!!!
    αφού έγλειψα τις καραμέλες με την σειρά που έπρεπε,
    τις κατάπια αλλά δεν ένιωσα καλύτερα, γιατί στην γεύση μένει ότι δεν καταπίνεται…
    καραμέλα πρώτη.
    η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη, θέλει τον χρόνο της.
    καραμέλα δεύτερη.
    η ομάδα δεν έχει δέσει ακόμη, είναι καινούργια.
    καραμέλα τρίτη.
    είμαστε στο πρώτο παιχνίδι, υπάρχει άπλετος χρόνος.
    καραμέλα τέταρτη.
    μην καταστροφολογούμε, από το πρώτο παιχνίδι, στήριξη στην ομάδα και τον προπονητή, και ενότητα με ελπίδα.
    ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ… ΤΕΛΟΣ.
    να δούμε τώρα τι δεν καταπίνεται…
    1) προηγούμαστε στην προετοιμασία και την ολοκλήρωση του ρόστερ όλων των ομάδων, για πρώτη φορά μετά από χρόνια…
    2) παίζουμε σε ένα ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΦΩΤΙΑ, μαύρη τρύπα, που καταπίνει ότι πατάει το γκαζόν.
    3) παίζουμε με την μοναδική ομάδα που δεν πήρε άδεια, με ότι σημαίνει αυτό για το ρόστερ, συμπληρωματικά παρατάσεται με απουσίες βασικών και πιτσιρικάδες.
    4) ελείψη Παπάζογλου, καταφέρνουμε και βάζουμε στον πάγκο και τον Κουτσια, που έτρεχε, και τον Πέρο που επίσης έτρεχε και συμληρωματικά μυρίζεται αυτό που ψάχναμε…ξέρεις το ΓΚΟΛ εννόω!! και βέβαια για να μπουν μέσα δύο παιχταράδες, συμφωνώ, και υποκλίνομαι μπροστά τους, αλλά φτάνουμε και στο κερασάκι….
    5) διατηρούμε στο απυρόβλητο, τον μοναδικό παίχτη που τις 15 πάσες που πήρε τις μετέτρεψε στα εξής:
    Α έχασε την μπάλα
    Β έκανε επιθετικό φάουλ, έχοντας την κατοχή μπάλας!!
    Γ έκανε λάθος ενέργεια, ή λάθος πάσα..
    Δ περπατούσε αντί να τρέχει,πιό αργά από τον διαιτητή
    Ε θεωρούσε ότι το ύψος για ένα άνθρωπο, είναι για οτιδήποτε άλλο, εκτός από διεκδίκηση κεφαλιάς !!!!
    Ζ δεν έκανε τίποτα από τα παραπάνω…
    …και συμπληρωματικά, η απογραφή θετικών ενεργειών στα 96 λεπτά, είναι μη μετρήσιμη, με τα δικά μου μαθηματικά….
    Αν λοιπόν εσύ θεωρείς, ότι το ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο που μας αξιολόγησε στα 10 εκκατομύρια, μας επιτρέπει να μασάμε τις καραμέλες που προανέφερα, και να του προσφέρουμε φανέλα βασικού…τότε μάλλον λες αλήθεια…μόνο το Χ σε χάλασε..
    εμένα όμως όχι..
    καλή εβδομάδα
    Στέλιος Αλεξάκης

    Υ.Γ. Δεν ανήκω στην κατηγορία των φιλάθλων, που στη φετινή χρονιά, βλέποντας την πορεία του προέδρου μας σε όλα τα θέματα, προσδοκώ την σωτηρία…προσδοκώ πολλά περισσότερα!!!

  5. Λοιπόν προσωπικά συμφωνώ με τον Μανώλη ότι άφησε θετικές εντυπώσεις το παιχνίδι κυρίως λόγω της εμφάνισης του Γκαλέτι που δείχνει πως παραμένει μεγάλος παίχτης.
    Αλλά και ο Ζε εντουάρντο μου άρεσε.Καταρχήν είναι γρήγορος με μεγάλο διασκελισμό και καλή τεχνική και έχει διαφορά από τα άλλα χαφ της ομάδας.

    Πιστεύω ότι έπρεπε να ξεκινήσουν αυτοί οι παίχτες.

    Οι ενστάσεις μου όσον αφορά τις επιλογές του προπονητή είναι ο Νιμανί που δεν έπρεπε να ξεκινήσει αλλά εφόσον ξεκίνησε επρεπε τουλάχιστον να γίνει αυτός αλλαγή και όχι ο Κουτσιανικούλης

    Επίσης ο Περογαμβράκης νομίζω ότι καλό είναι να παίζει μπροστά γιατί εκεί του ταιριάζει πολύ καλύτερα πιστεύω

    Δηλαδή με βάση την εικόνα της ομάδας προσωπικά θα προτιμούσα μια ενδεκάδα

    Κάπως έτσι

    ————————Δασκαλάκης(Φερνάντεζ)————-
    Μπούρμπος———Ζβασιγια—Τριποτσέρης—-Μιλιάλεζ
    ———————————Μακρής————————-
    ———————εντουάρντο—–Λαμπρόπουλος(φραγκουλακης)——
    Γκαλετι———————————————Κουτσιανικουλης
    —————————–Περογαμβράκης—————-

    Πάντως πιστεύω ότι όταν μπουν οι σωστοι παίχτες στην ενδεκάδα και δέσει η ομάδα αυτός ο ΟΦΗ είναι για πολύ μεγάλα πράγματα!

  6. Κύριε Σαρρή δες την δωδεκάδα του vagelis19/8 19:21 ..
    αύριο ο ίδιος vagelis θα θέλει τον Ζόρο στόπερ και ΟΧΙ ζορό..

    Αυτή η χώρα, με αυτούς του πολίτες, πρέπει να ΒΆΛΗ ΜΥΑΛΌ ,όπως και το πολίτικο – πολιτειακό σύστημα που είναι ΣΑΠΙΟ όλο μέχρι το μεδούλι και δυστυχώς συνεχίζει ακάθεκτα η σαπίλα και ο ραγιαδισμό μας…

    Μήπως μυρίζουν εκλογές και πιάσανε τους συνδέσμους τον ομάδων οι πολιτικοί του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ και τι είπαν στους συνδεσμητες; ότι θα εργάζονται με 250 ευρώ μισθό ΑΝ ΒΡΟΥΝ πότε καμιά εργασία; γιατί ΑΥΤΟΙ τα έφαγαν μέχρι σκασμού, 10 κόλλες πόθεν έσχες έχει ο κάθε ένα τους..

    Καλά τα σώβρακα και η φανέλες και η πανάγια η Σουμελα και ο Χριστός αλλά να νεωλαμογια πάνε με Λιαρ ΤΖΕΤ … Αν οι θρησκείες ήταν έργο θεού δεν θα ήταν τόσες πολλές, δεν θα αλληλομισούνταν μεταξύ τους και δεν θα αλληλοσκοτώνονταν οι οπαδοί τους….Όλοι οι απεσταλμένοι του θεού που θα μας σώσουν υποτίθεται έκανα τον κόσμο χειρότερο για την τσέπη τους…

    Αν ερωτήσεις ένα ΕΛΛΗΝΑ τι είναι η υφαλοκρηπίδα και σε πόσα μίλια ορίζετε και τι είναι η Α.Ο.Ζ και σε πόσα μίλια ορίζετε ..Θα ου πει ααα εμείς μιλάμε για ποδόσφαιρο για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας…

    Και τι ξέρεις ΡΕ από ποδόσφαιρο; Τι ξέρεις ας πούμε για της κόκκινες και κίτρινες κάρτες; εε..

    ΞΕΡΕΙΣ ότι ο Άγγλος Κένεθ «Κεν» Άστον έφευγε για το σπίτι του το 1966 από το γήπεδο σοβαρά προβληματισμένος απ’ όσα είχαν δει τα μάτια του στο παιχνίδι του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου Αγγλία – Αργεντινή. Τότε δηλαδή που το ξύλο πήγαινε σύννεφο στον αγωνιστικό χώρο.

    Δάσκαλος στο επάγγελμα ο Άστον και διαιτητής ποδοσφαίρου από χόμπι προβληματίστηκε έντονα μετά από όσα είχαν δει τα μάτια του.

    Σε μια καθημερινή του διαδρομή μπλοκαρίστηκε σε έναν σηματοδότη στην οδό Κένσινγκτον του Λονδίνου και εκεί σκέφθηκε ότι το κόκκινο φανάρι και το κίτρινο είναι μια καλή ιδέα. Πρότεινε, λοιπόν, στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία F.I.F.A την κόκκινη και την κίτρινη κάρτα που έγινε θεσμός από το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου του 1970. Έτσι, παίκτες και φίλαθλοι γνωρίζουν την προειδοποίηση ή την αποβολή σε κάθε παιχνίδι…Ο Άστον, που έφυγε από τη ζωή στις 23 Οκτωβρίου 2001 ήταν ο εφευρέτης και του θεσμού του αναπληρωματικού διαιτητή καθώς και συγκεκριμένου ορίου πίεσης αέρα στις μπάλες….

    Σε όσους {{ επαγγελματίες }} παίχτες που έκανα αυτή την ερώτηση κατ’ιδίαν ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ την απάντηση….

    Όπως δεν ξέρουμε και το τι γίνετε ΜΈΣΑ σε ομάδα κανείς μας ,ας κουλαρεται λοιπών μερικοί , οι μετακίνησης ποδοσφαιρηστων τελειώνουν στης 8 Σεπτεμβρίου, και οι Μεταγραφές στις 31 Αυγούστου..

    Αφήστε λοιπών τους Ήσυχους τους παίχτες,τους προπονητές και την διοίκηση του ΟΦΗ να κάνουν αυτό που αυτοί θεωρούν σωστό ..ΝΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ να την κάνουμε ΌΛΟΙ εποικοδομητική {γιατί καλή και κακή ΚΡΙΤΙΚΉ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ}… ΚΡΙΤΙΚΉ λοιπών μετά την ΕΠΑΕΡΝΑΞΗ του πρωταθληματος που ξανά αρχίσει στης 14 -Σεπτεμβρίου- 2013 με το ματς Ο.Φ.Η—ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ…

    Υ.Γ ..ΕΥΧΟΜΑΙ οι Αμερικανοί και το Ισραήλ Ότι δεν θα μας πουλήσουν..40 διςςςςςςςςςςςς ευρώ παραδέχτηκε ΣΉΜΕΡΑ επίσημα η Γερμανία ότι ΚΈΡΔΙΣΕ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΌΝΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ..ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΛΊΓΟ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ ΚΑΚΟ.. ΓΙΑΤΊ ΑΝ ΓΊΝΕΙ ΚΆΤΙ ΤΏΡΑ ένα ατύχημα {σε κανένα λεωφορείο πάλι} τα πρωταθλήματα δεν θα τελειώσουν…

    Όσο ΓΙΑ την Χούντα που μερικοί συμπαθούν που σας λένε βρήκε πετρέλαιο στο Πρίνο και την Θάσο και άρχισε να παίρνει μονομερής αποφάσεις δεν μας βγήκε σε καλό, έτσι όταν ήλθε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής από το Παρίσι το 1974 και αφού πήρε σοβαρές εσωτερικές αποφάσεις ήλθε σε μια μυστική συμφωνία με τον Ντεμιρέλ 31 Μαΐου του 1975 να σταματήσουνε και οι δυο χώρες τα περί υδρογονανθράκων ώστε να λυθεί το θέμα με την εποπτεία τον μεγάλων δυνάμεων…Αν δεν το έκανε αυτό ο Κωνσταντίνος Καραμανλής σήμερα ίσως οι Τούρκοι να έπινα τσάι στο μεϊντάνι ,εκμεταλλευόμενοι και το καινό κυβέρνηση τον ΗΠΑ με την υπόθεση Νίξον σοβαρό πρόβλημα βρέθηκαν ΗΠΑ σε μια αμηχανία ακυβερνησίας και ακολούθησε τότες οι Αττίλες..
    ——————————————————
    Ελευθέριος Βενιζέλος: ΟΟΟΟΟ ΕΘΝΑΡΧΗΣ..

    Κωνσταντίνος Καραμανλής {ο συχωρεμένος}: Πολιτικός και διπλωμάτης..

    Κωνσταντίνος Μητσοτάκης… Πολιτικός και διπλωμάτης ,όμως δεν τον άφησε η Πολιτική άνοιξη και ΤΟ ΠΑΣΟΚ να κάνει ότι έπρεπε για την χώρα την ώρα που επέτρεπε …

    Σήμερα; δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ για την ΏΡΑ…είναι η εποχή τον νεολαμόγιων ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Υ.Γ ..Αν πω άλλα θα τα κόψει το Ε.Σ.Ρ του Σαρρή ..χα χα χα ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four − one =