ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕΣ σε 5 μήνες!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι με την Βέροια και το τι ΔΕΝ πρέπει να κάνει για να φύγει νικητής.

Ήταν 10 του Μάρτη όταν ο ΟΦΗ πήγαινε στην Βέροια για να δώσει ένα ματς ζωής και θανάτου. Κόντρα σε θεούς και δαίμονες αλλά και τον ανεκδιήγητο Αμπάρκιολη, ο ΟΦΗ των απουσιών άντεξε, πήρε το «Χ» και παραλίγο να πάρει και το τρίποντο αν ο Κουτσιανικούλης δεν έχανε αυτήν την απίστευτη ευκαιρία στις καθυστερήσεις.

Πέντε μήνες μετά, ο ΟΦΗ πάει ξανά στην Βέροια και η αλλαγή του ρόστερ του αποδεικνύει και την άνοδο του επιπέδου του. Που μας δημιουργεί μεγαλύτερες ανάγκες για περισσότερα θετικά αποτελέσματα, εντός και εκτός Κρήτης.

Ο ΟΦΗ εκείνου του Μαρτίου έπαιξε με την φωτιά για την παραμονή δίχως να έχει τα κατάλληλα όπλα ενώ την ίδια ώρα αποδυναμωνόταν συνεχώς λόγω των πολλών προβλημάτων που παρουσιάζονταν με τους τραυματισμούς και τις τιμωρίες.

Πλέον, ο ΟΦΗ δεν έχει αυτόν τον κίνδυνο: Διαθέτει στο ρόστερ του 16 – 17 παίκτες με χαρακτήρα, μέγεθος και μεγάλη ποιότητα. Παίκτες που μπορούν να αλλάξουν την ροή του αγώνα με μια ενέργεια τους.

Και κατά συνέπεια αλλάζουν και οι φιλοδοξίες του ΟΦΗ: Η ομάδα δεν πάει στην Βέροια με σκοπό να… φύγει με ένα βαθμουλάκι αλλά να ΚΕΡΔΙΣΕΙ!

Ο ΟΦΗ ανέβασε μόνος του τον πήχη για τη νέα χρονιά – χωρίς αυτή να συνδυάζεται με τίτλους, φανφάρες και μεγάλα λόγια! Ανέβασε τον πήχη περιμένοντας μια χρονιά, καλύτερη από τις άλλες που θα σε οδηγήσει ξανά στον «αφρό» της Σούπερ Λιγκ.

Και για να γίνει αυτό, ο ΟΦΗ θα πρέπει να μπει δυνατά από το 1ο λεπτό, να αποδείξει την αξία του και τον χαρακτήρα που διαθέτει προκειμένου η ομάδα να είναι σε θέση να αντιδράσει και να φύγει από εκεί με τους τρεις βαθμούς!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Τα “δυνατά ρόστερ” κτλ θα τα δούμε το Σάββατο το βράδυ.

  2. ποιος βγάζει το πρόγραμμα της προπόνησης…

    Είχα πει ότι ο Μίτσελ θα φύγει πριν την παρέλαση ,ο Δερμιτζακης ίσως ούτε να δεν ακούσει το κουδούνι της σχολικής περιόδου….

    Δερμητζάκη αν θες να δεήσεις την ομάδα βάλε
    κον φλαουν το βάζουν και οι μάγειροι να θέσουν την κομμένη σάλτσα…πλάκα κάνουμε ρεεεεε εεεε πλάκα;
    κουτσοί στραβοί στο ΟΦΗ;

    ΟΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΠΑΛΙ ΡΕ..

  3. Θέλει χρόνο και πολύ πολύ δουλειά για να δούμε αν πραγματικά αυτός ο ΟΦΗ είναι για μεγάλα πράγματα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και όπως βλέπουμε από τα πρώτα αποτελέσματα θα έχει πολλές εκπλήξεις φέτος και καλό θα είναι να μην βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα.

    Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ίσως και να μην είχε η ομάδα την απαιτούμενη τύχη. Αυτό ισχύει και για τον αγώνα της πρεμιέρας. Μπήκε δυνατά και στους 2 αγώνες και θα μπορούσε να είχε σκοράρει πρώτος. Το ποδόσφαιρο μην ξεχνάμε είναι παιχνίδι ψυχολογίας, τι εξέλιξη θα είχε ο αγωνας με τον Πανιώνιο ή με την Βέροια, αν έβαζε πρώτος γκόλ ο ΟΦΗ?

    Αυτό που βλέπω καθαρά είναι πάντως ότι υπάρχει θέμα με το σκοράρισμα, πιστεύω να λυθεί σύντομα, με Νιμανή, Κοτσιανικούλη, δεν πας πουθενά. Θα ήθελα να δω πως θα είναι τα πράγματα με Γκαλέτι να δημιουργεί και τον Παπάζογλου σε ρόλο εκτελεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 + 16 =