Η πρώτη ηχηρή σφαλιάρα – ικανή να κάνει την διαφορά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ήττα στην Βέροια η οποία μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Είμαι από εκείνους που δεν περίμεναν ότι ο ΟΦΗ θα είχε 1 βαθμό έπειτα από 2 αγωνιστικές. Εγώ, συνεχίζω να επιμένω ότι ο ΟΦΗ έχει καλούς παίκτες, καλό προπονητή και ομάδα που δημιουργείται από την αρχή.

Παρ’ όλα αυτά, το “Χ” με τον Πανιώνιο και η ήττα στην Βέροια μας επανέφεραν στην πραγματικότητα και μας προσγείωσαν ανώμαλα. Όπως έγραφα και το Σάββατο, έτσι όπως ξεκίνησε η χρονιά – καλύτερα που ο ΟΦΗ προσγειώνεται ανώμαλα στην αρχή, παρά μετά από 5 – 6 παιχνίδια!

Ειλικρινά, όμως δεν ανησυχώ για την συνέχεια. Θα ανησυχούσα ΕΑΝ ο ΟΦΗ δεν είχε καλούς παίκτες. Αν το υλικό του ήταν μέτριο ή είχε χτυπητές αδυναμίες όπως την περσινή σαιζόν. Και όμως τότε, όλοι παραβλέψαμε τις αδυναμίες του ΟΦΗ αφού γνωρίζαμε ότι ο στόχος της παραμονής θα ήταν ένας άθλος κάτω από τις συνθήκες που ξεκίνησε η χρονιά.

Η σφαλιάρα στην Βέροια είναι αρκετή για να κάνει την διαφορά εν όψει της συνέχειας. Και είμαι από εκείνους που πιστεύουν ότι το ματς με τον Πλατανιά έρχεται στην κατάλληλη χρονική στιγμή. Ένα ματς με ιδιαιτερότητες – που είναι ικανό να ξυπνήσει το ένστικτο της επιβίωσης σε όλους τους ποδοσφαιριστές αλλά και την τεχνική ηγεσία.

Η εμφάνιση στην Βέροια – που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν σκέτη απογοήτευση, μπορεί να αποτελέσει το σημείο μηδέν για την συνέχεια. Να γίνει το σημείο αναφοράς που θα φέρει την διόρθωση των λαθών από όλες τις πλευρές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Άντε να έρθει και το ματς με τον Πλατανιά για να δούμε πάλι τα χάλια μας. Χωρίς επιθετικούς και με άμυνα που μπάζει από παντού να δω πως θα πάρουμε την πρώτη νίκη. Γιατί δε συζητάμε καν για ισοπαλία που θα φέρει και πολλές ανακατατάξεις στο επιτελείο.

  2. se ena protathlima pou vromaei apo pantou .pou ola ginonte ektos agonistikou xorou to pithanotero an den eiparxh kath kato apo to trapezh[pou thelo na pistevo oth o ofh apexh apo ayta]eine o platanias na kanei to diplo.o ofh eine TELEIOS aneteimos.makarh na alaksh kath mexrh thn deytera.

  3. καταρχην σαν αρχή ας επιστρέψουν στην ομάδα ο Κουρδάκης και ο Λαμπρόπουλος που δεν τους υπολογίζουν και βλέπουμε.
    Ο Λαμπρόπουλος ειδικά ήταν από τους καλύτερους παίχτες πέρυσι και είναι κρίμα να χαθεί.
    Επίσης να πω ότι με Μακρή και Καλαιτζιτς δύο αμυντικά χαφ χάνουμε σε δημιουργία.
    Πέρυσι με το 4-4-2 και βερόν λαμπρόπουλο ήμασταν πιο επιθετικοι.
    Φέτος θα μπορούσε να γίνει το ίδιο με Ζε εντουάρντο, Λαμπρόπουλο ή και φραγκουλάκη.
    Όταν με το καλό γυρίσει ο Παπάζογλου μπορεί να δοκιμαστεί και αυτό(4-4-2)

  4. ο Δερμιτζακης παραειναι καλο παιδι ..
    μια παρατηρηση: σε ολες τις ομαδες που ξεκινησε τη σαιζον απολυθηκε με συνοπτικες διαδικασιες (ΠΑΟΚ, Αστερας Τριπολης κλπ)…
    μια απορια: γιατι επιμενουν τοσο πολυ για ενα 36αρη?
    χαθηκαν οι Ελληνες?
    γιατι επεμεναν τοσο πολυ για τον Ογιος?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen + three =