Προσδοκίες; ΝΑΙ. Υπομονή; ΟΧΙ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για όσα έχει ακούσει αυτή η ομάδα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο κόσμος έχει δικαίωμα στην κριτική; ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! Όταν είσαι οπαδός του ΟΦΗ – ενός συλλόγου με το δικό του μέγεθος και την δική του υπόσταση – έχεις απαιτήσεις.

Πολύ παραπάνω όταν φέτος η ομάδα έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πέρασε ένα ήσυχο καλοκαίρι, έκλεισε γρήγορα το ρόστερ της και μπόρεσε να κάνει έναν προγραμματισμό – φυσιολογικό για μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ.

Και πολύ περισσότερο, ο κόσμος έχει δικαίωμα να ασκήσει κριτική όταν έχει δει αυτά που έχει δει τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Στην πρεμιέρα – αν και ο ΟΦΗ ήταν καλός – δεν κατάφερε να κερδίσει αυτόν τον Πανιώνιο και στην συνέχεια πραγματοποίησε μια εμφάνιση – ναυάγιο κόντρα στην Βέροια.

Ασφαλώς και έχουν δημιουργηθεί προσδοκίες για καλύτερη χρονιά. Και κατ’ εμένα δικαιολογημένα. Η κριτική που γίνεται σε παίκτες και Δερμιτζάκη είναι δικαιολογημένη – αλλά μέχρι ένα όριο.

Όμως, η κριτική από τον αφορισμό έχουν τεράστια διαφορά. Για να μην πω χαώδης! Καμία ομάδα δεν κρίθηκε από τις 25 Αυγούστου – όπως πάει να κριθεί.

Ασφαλώς και είδαμε πολλά προβλήματα στα δύο πρώτα ματς: Έλλειψη δημιουργικότητας στην επίθεση, πολλά προβλήματα στην επίθεση με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Υπομονή δεν υπάρχει και το λέω μετά βεβαιότητας ότι ο φετινός ΟΦΗ χρειάζεται να έχει υπομονή και στήριξη μέχρι θανάτου. Αλλά και κριτική ώστε μέσα από αυτήν, να υπάρξει βελτίωση και επιτέλους ο κόσμος να ζήσει μια χρονιά χωρίς άγχος αλλά με χαρά και ικανοποίηση.

Αυτά, όμως, θα έρθουν τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο. Όχι τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Καμία ομάδα δεν έπεσε ή βγήκε Ευρώπη από την δεύτερη και την τρίτη αγωνιστική. Αντιθέτως, βγήκε την 20η και την 25η αγωνιστική.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έχει απαιτήσεις και προσδοκίες από την φετινή ομάδα. Και επαναλαμβάνω, όχι άδικα. Είναι όμως καιρός να κοιτάξουμε μπροστά και να στηρίξουμε αυτήν την ομάδα μέχρι θανάτου.

Και όχι να καταντήσουμε σαν την διαφήμιση που ο παιχταράς έγινε άμπαλος μέσα σε μια ευκαιρία. Σίγουρα, υπάρχουν προβλήματα και χτυπητές αδυναμίες που έχει εμφανίσει ο ΟΦΗ. Όμως, η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια ημέρα. Έτσι και ο ΟΦΗ δεν μπορεί να κριθεί σε δύο 90λεπτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

11 σχόλια

  1. Εντάξει, θα έλθει ο 36 χρονών αγύμναστος Ταμούδο και θα λύσει το πρόβλημα.

  2. o veron pou einai????????

  3. τις μεταγραφές του ΟΦΗ τις εκανε ο πουλινακης – μαχλας και βλέπουμε το αποτελεσμα

    τορ εργοτέλη τις προτεινε ο πετρακης παλι το αποτελεσμα το βλεπουμε.

    τα σχολια ειναι περιττά

  4. Ρε παιδιά ο παιχταράς που λέγεται Ματίας Βερόν που είναι; Δεν έχει θέση στον ΟΦΗ ο Βερόν και έχει ο 35άρης Κάλαιτζιτς; Θα τρελλαθούμε τελείως. Ο παίκτης που πέρισυ κρατούσε μόνος το κέντρο του ΟΦΗ χωρίς να κάνει προετοιμασία φέτος με προετοιμασία δεν παίζει θα μας τρελλάνει ο προπονητής τελείως; Αν συμβαίνει κάτι να μας το πούνε να μην μας σαλεύει και εμάς στις κερκίδες. Θυμίζω ότι και στην Β εθνική κάτι προπονητάκια που είχαμε στην αρχή δεν έβαζαν τον Βερόν και τα χαϊρια μας τα είδαμε γιατί λέει ο Βερόν δεν είναι γρήγορος. Έλεος.

  5. ΕΧΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΩ ΘΑ ΣΚΑΣΩ …………..ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 17 -18 ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ……..ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΚΑΔΑΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ………ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΕΙ Ο ΒΕΡΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ……ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ……….ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΑΝΕΤΑ (ΕΠΙΣΚΟΠΗ) ΜΕ 4-3-3…….ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ……….ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΗΞΗ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΔΙΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ………ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ………ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ (ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑΡΡΗ )ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΕ ΖΟΡΟ ………ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.

  6. Είχα αναφερθεί σε προηγούμενό μου σχόλιο, το ξαναλέω και τώρα: Ότι έκανε ο Δερμιτζάκης με τους Εβραίους και τους Γκατζόληδες κι όλες τις προηγούμενες ομάδες που πέρασε θα κάνει και μ’ εμάς.

  7. Τεράστιες βέβαια ευθύνες για όλη αυτή την κατάσταση φέρει και η Διοίκηση. Να εξηγούμαστε.

  8. ton thapsate hdh ton dermitzaki deyteri agwnistiki re OFARES? klasikoi ellinares proponites tis kerkidas,kante ypomoni kai stirikste tin omada kai AFISTE TIN KLAPSA mono kako kanete stin omada AMPALOI

  9. Ειμαι 72 ετων και μεγαλωσα κοντα στο γηπεδο του Ομιλου. Εζησα κοντα σ’αυτη την ομάδα ολόκληρη τη ζωή μου με άπειρες συγκινήσεις χαράς αλλά και λύπης.
    Θέλω να πω με κάθε ειλικρίνεια οτι την ντροπή και την πίκρα που ένιωσα στην ηττα με την Βέροια, τέτοιο συναίσθημα αγανάκτισης δεν ένοιωσα ποτέ άλλωτε σε αγώνα αυτης της ομάδας που λεγεται ΟΦΗ. Ο νοών νοείτω.

  10. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα, θεωρώ ότι εκτός των προβλημάτων που έχει η ομάδα δεν είχε και ΤΥΧΗ. Με το καλό να βάλουμε το πρώτο γκόλ, να πάρουμε αποτέλεσμα και μετά θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα πάρει τα πάνω της. Ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν διοικητικά προβλήματα και το κλίμα είναι καλό.

  11. ΠΑΡΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΥ. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΩΜΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΕΙ 3 ΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ,Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ 2 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ. ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΟΧΙ? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

14 + 3 =