Παίζει αντίπαλος με τον “καθρέπτη” του αλλά είναι καλύτερος και κερδίζει!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ματς με τον Πλατανιά αναλύοντας τον ΟΦΗ… με τον άλλο ΟΦΗ της Σούπερ Λιγκ.

Μην μπερδεύεστε αλλά ο Πλατανιάς έχει αντιμετωπίσει ακριβώς τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο ΟΦΗ στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Μια ομάδα εντελώς καινούργια που πήρε πολλούς και καλούς (;) παίκτες αλλά που μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει ακόμα σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Ο Πλατανιάς έχει εμφανίσει αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του, η μπάλα πάει με το ζόρι στην αντίπαλη περιοχή και σε γενικές γραμμές δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο φετινό πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω και στα δύο παιχνίδια, ο Πλατανιάς δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει με δύο “Χ” που κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι νίκες.

Για τον ΟΦΗ τα έχουμε πει χίλιες φορές. Εμφανής αδυναμία στην δημιουργία φάσεων, έχει δείξει ελάχιστα μέχρι τώρα και σίγουρα δυσανάλογα σε σχέση με την ποιότητα του ρόστερ που διαθέτει.

Αλλά: Είναι δεδομένο ότι σε σχέση με τον Πλατανιά, έχει καλύτερους παίκτες και βρε αδερφέ παίζει στο “Γεντί Κουλέ” και όχι σε κανένα ουδέτερο γήπεδο που να πεις ότι χάνει την δύναμη της έδρας του. Και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τους παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη.

Άγχος και πίεση υπάρχουν, αυτό είναι δεδομένο. Όμως, σε τέτοια ματς αυτό πρέπει να γυρίσει “τούμπα” και να αποτελέσει την κινητήριο δύναμη για να έρθει η νίκη.

Όμως, προς Θεού – στον ΟΦΗ δεν πρέπει να ξεχάσουν το τι συνέβη στο ματς του περασμένου πρωταθλήματος. Όταν τα “θέλω” και τα “πρέπει” της νίκης επί του Πλατανιά, λύγισαν τον ΟΦΗ που δεν εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα “έδρα”.

Το ματς της Δευτέρας θα είναι δύσκολο όμως ο ΟΦΗ πρέπει να έχει υπομονή, διάρκεια και σίγουρα ενθουσιασμό με τσαμπουκά. Εφόσον παρουσιάσει αυτά τα τέσσερα στοιχεία που έχει παρουσιάσει κατ’ επανάληψη, τότε θα είναι σε θέση πάρει τη νίκη που τόσο μεγάλη ανάγκη την έχει!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. Εξαρτάται από τα ψυχικά αποθέματα που θα καταθέσουν οι παίχτες στο γήπεδο….. γιατί εκεί παίξαμε και με τον Πανιώνιο. … αλλά δεν κάνανε ούτε ευκαιρία…. Οπότε όλα από αυτούς εξαρτώνται….. αλλά πάνω από όλα να σεβαστουν τους εαυτούς τους αλλα και την ιστορία αυτής της φανέλας που φοράνε.

  2. Παίδες αν δεν αλλάξει το τεχνικό team της Ομάδας δεν υπάρχει Φως… Εδώ θά’μαστε και θα τα ξαναπούμε.

  3. κ να πιασει ο δερμιτζακης να τα βρει με τους παλιους παιχτες…

  4. δειτε αυτο τοβιντεο για να καταλαβετε γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε δικο μας τον ισπανο. τωβα αν δεν μας βαλει και αυτος γκολ να παμε να κανουμε παρεα στον ηροδοτο….

  5. deyteri agwnistiki na alaksei to texniko team?ayta mono stin ellada ginonte kai legonte proponites tou pliktrologiou oloi bgalate porisma apo 2 kaka apotelesmata,ante na pate na deite tis 5 prwtes agwnistikes tou gerald ston pago tou OFI ti apotelesmata eixe kai termatisame deyteroi ekini ti xronia..ampaloi!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × three =