Είναι και θέμα παικτών από εδώ και στο εξής…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule ότι το ματς της Κυριακής είναι must win και με την μεγάλη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ.

Αυτές τις τρεις αγωνιστικές που ο ΟΦΗ όχι μόνο δεν έχει κερδίσει, αλλά δεν έχει σκοράρει κιόλας – όλο το “ανάθεμα” για την εικόνα της ομάδας έχει πέσει πάνω στον Δερμιτζάκη. Άντε και στο Νιμανί που είναι ο επόμενος που έχει ακούσει τα μύρια όσα για το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει ακόμα.

Όμως, από εδώ και στο εξής, πρέπει να γίνει κατανοητό ένα σημαντικό συμπέρασμα εν όψει του μεγάλου αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης: Ότι πλέον και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να το πάρουν πάνω τους.

Η αναμέτρηση της Κυριακής με τους Αρκάδες είναι μια από αυτές που πρέπει να κερδηθεί πάση θυσία. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και το γνωρίζουμε όλοι μας αυτό. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Για αγωνιστικούς λόγους αλλά και για εξωαγωνιστικούς.

Η συνέχεια που ακολουθεί είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον ΟΦΗ που θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ – οπότε γίνεται κατανοητό πως μεγαλώνει ακόμα περισσότερο ο βαθμός δυσκολίας.

Το ρόστερ του ΟΦΗ δεν είναι ούτε για απαξίωση και πολύ περισσότερο δεν είναι ούτε για πλήρη αποψίλωση. Οι απουσίες των τριών πρώτων αγώνων έπαιξαν τον ρόλο τους όμως αυτό δεν έπαιξε ευθύνεται αποκλειστικά για να μην μείνει… άποντος ο ΟΦΗ στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος τους έχει πιστέψει από την αρχή και φρόντισε από την πρώτη στιγμή να σταθεί στο πλάι τους. Με χιλιάδες φωνές στα ματς με Πανιώνιο, Πλατανιά έδειξε (και δικαιολογημένα) ότι περιμένει πολλά περισσότερα από αυτά που έχουν δείξει μέχρι στιγμής…

Είναι η ευκαιρία τους την Κυριακή να κάνουν μια νέα αρχή και ένα ξεκίνημα από το μηδέν…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Πάλι τα ίδια. Πάλι “πάση θυσία” και “δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα”. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΕΦΑ; Κι αν στραβώσει το ματς την Κυριακή, ο κόσμος που θα έχει διαβάσει Σαρρή και θα πάει με την ψυχολογία “τελικού” από την 4η αγωνιστική, θα βρίζει και θα γιουχάρει, δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Όλο το καλοκαίρι ανέβασες ολομόναχος τον πήχυ στα ύψη και καλλιέργησες κλίμα “ευφορίας” στον κόσμο, υπερβολικές απαιτήσεις και προσδοκίες, που οδήγησαν στις αποδοκιμασίες με την πρώτη στραβή. Πότε θα κάνεις την αυτοκριτική σου; Δημιουργείς πρόβλημα στην ομάδα.

  2. Μιχάλης 13/9 11:27…θα σου πω μετά γιατί σε λίγο έως Μέλλος της F.I.F.A έχουμε μια ηλεκτρονική διαβούλευση σε λίγο…το θέμα που θα βάλω εγώ είναι..Τι θα μισήσουν στο μέλλων οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου..

    {Το παιγνίδι ; τους παίχτες ; αυτούς που διοικούν; η αυτούς που το κυβερνούν;}

    Ο κ. Σαρρής όμως ανέβασε όπως λες τον πήχη, ΆΛΛΑ και τα εισητήρια !!! σου έχει περάσει αυτό από το μυαλό; ..Σιγά να μην φταίει ο Σαρρης για ότι γίνετε σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο …ένα ποδόσφαιρο που καταντά σιγά σιγά νεκροταφείο -ελεφάντων – ΓΥΡΟΛΌΓΩΝ -Ποδοσφαιριστών…αυτά για την ώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × two =