Για πρώτη φορά μαζί…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την ταυτόχρονη – για πρώτη φορά – παρουσία των Γκαλέτι, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου στο αρχικό σχήμα.

Την τέταρτη αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ο ΟΦΗ είναι πολύ πιθανό έως σίγουρο να ξεκινήσει με τους Κουτσιανικούλη, Γκαλέτι και Παπάζογλου στην επίθεση. Μια τριάδα που αν μη τι άλλο την περιμέναμε από την αρχή της προετοιμασίας και η οποία γεννούσε προσδοκίες για την επίθεση του ΟΦΗ.

Συνολικά, ο ΟΦΗ έχει δώσει περισσότερα από 10 παιχνίδια συνολικά μέχρι τώρα: Επίσημα και φιλικά. Όμως σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν έχουν παίξει μαζί στην επίθεση οι τρεις τους – κάτι που περιμένουμε να δούμε πως θα βγει από πλευράς δημιουργίας και εκτέλεησης.

Άλλωστε, κάτι που λέγαμε και εντοπίζαμε πως ήταν τα προβλήματα του ΟΦΗ κατά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές ήταν ότι η ομάδα υστερούσε στην εκτέλεση και την δημιουργία των φάσεων. Με την επιστροφή του Παπάζογλου, θέλω να πιστεύω όπως και όλοι μας ότι ο όγκος του, το μπόι του αλλά και η δύναμη που προσφέρει στην επίθεση – θα είναι στοιχεία αρκετά για να λύσουν το πρόβλημα.

Η επιστροφή Παπάζογλου σε συνδυασμό με την επιστροφή του Κουτσιανικούλη αλλά και τον βαθμό ετοιμότητας του Λουτσιάνο Γκαλέτι – είναι τρία στοιχεία που περιμένουμε να βγάλουν ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην επίθεση του ΟΦΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Ο Δερμιτζάκης επιμένει να παίζει μονόπατα από τα δεξιά με τον Γκαλέτι λες και είναι ο κριστιάνο ρονάλντο στα ντουζένια του.
    Στην κατάσταση που είναι τώρα ο Γκαλέτι είναι απλά ένα κομμάτι της μηχανής και όχι ο παίχτης που θα κάνει την διαφορά.
    Το πιο σημαντικο του μειονέκτημα ότι δεν έχει ταχύτητα πλεόν και είναι εμφανές.

    Ούτε μια πάσα από αριστερά στον Κουτσιανικούλη που τον έβγαλε κιολας λες και αυτός φταίει που δεν πήρε μπάλα.
    Για ποιο λόγο είχε έξω τον Λαμπρόπουλο, τον Φραγκουλάκη και τον Παπάζογλου?
    Η τριάδα στο κέντρο με Μακρή,Βερόν και Ζε εντουάρντο έχει τρία αμυντικά χαφ και ως εκ τουτου είναι λογικό να μην μπορεί να δημιουργήσει και η ομάδα παίζει με πολλές σέντρες.

    Είναι εκνευριστικός ο Δερμιτζάκης.
    Στην θεωρία είναι πρώτος και στα μεγάλα λόγια αλλά στην πράξη έχει κάνει μια ομάδα που δεν έχει ταυτότητα και δεν έχει βασικό κορμό.

    Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να τελειώσει άμεσα από την ομάδα.
    Ο Αναστόπουλος κατα την γνώμη μου θα την έστρωνε πολύ την κατάσταση

  2. Άντε να κάνω κι εγώ τον προπονητή…

    λοιπόν σύστημα πρώτο για αγώνες εντός έδρας που θα έχουμε κατοχή μπάλας δηλαδή με όλους εκτός από Ολυμπιακό…

    Δασκαλάκης τέρμα

    αριστερά Μιλιάζες δεξιά μπούρμπος
    στοπερ Σβασίγια και Ζόρο (ο Τριποτσέρης είναι φιλότιμος αλλα αργός, είναι καλό μπακ απ)

    χαφ μπροστά από τα στόπερ, Ζε και Λαμπρόπουλος γιατί μόνο αυτοι οι δύο μπορούν και να λειτουργήσουν σωστά ανασταλτικά αλλα και επιθετικά. δυστυχώς ο Μακρή και ο Κάλαιτζιτς δεν βοηθάνε δημιουργικά και ο Βερόν είναι αργός και προβλέψιμος πλέον.

    μπροστά τους ο μόνος διαθέσιμος για να κάνει το δεκάρι είναι ο Φραγκουλάκης εκτός αν έχουμε άλλον δημιουργικό χάφ και δεν το ξέρω… ίσως ο Βερόν αλλα αν το είχε θα το είχαμε δεί τόσα χρόνια…

    αριστερά και δεξιά Κούτσια – Γκαλέτι και όποιος αντέξει….

    και κορυφή Πάπ ή Κουκούλα…

    τώρα στα εκτός που θές πιό σφιχτή άμυνα, μπορείς να βάλεις στα χάφ επιπλέον Μακρή δίπλα στον Ζε να βγάλεις φραγκουλάκη και να βάλεις Λαμπρόπουλο πιό μπροστά…

    Αντε Παυλάρα… εφάρμοσέ τα γιατί δεν σε βλέπω καλά….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − 2 =