Μια αγκαλιά για όλους!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και σημειώνει: Στήριξη στην ομάδα γιατί το αξίζει!

Ξέρω, ξέρω – πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε: Οι μισοί (μπορεί και παραπάνω) θα γκρινιάξετε επειδή δεν παίρνω το δρεπάνι να αρχίσω να κόβω τα κεφάλια του Δερμιτζάκη και των παικτών. Άλλοι πάλι θα πείτε «ο Σαρρής τα γράφει έτσι επειδή δουλεύει στου Πουλινάκη» και πολλά άλλα.

Εγώ θα πω ότι ξενύχτησα επίτηδες διαβάζοντας ΟΛΑ τα σχόλια στο Facebook, τόσο δικών μου φίλων μέσω των ποσταρισμάτων τους όσο και όλα όσα γράψατε στην σελίδα του Gentikoule. To έκανα για να έχω μια πλήρη εικόνα από το τι σκέφτεται ο κόσμος – και μπορώ να πω ότι απέκτησα.

Από την μια πλευρά, υπάρχουν εκείνοι που ωρύονται και ζητούν να μπει το κεφάλι του Δερμιτζάκη στην λαιμητόμο.

Υπάρχουν και εκείνοι που κατηγορούν τους παίκτες που δεν… τα δίνουν όλα!

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν και εκείνοι που είδαν χθες έναν καλύτερο ΟΦΗ. Έναν ΟΦΗ που προσπάθησε και τα έδωσε όλα για να πάρει τη νίκη.

Εγώ είδα έναν ΟΦΗ που ήταν πολύ πιο βελτιωμένος σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πλατανιά και που αντιμετωπίζοντας μια καλύτερη ομάδα από τις προηγούμενες, φρόντισε να την περιορίσει σε παθητικό ρόλο.

Αν δεν κάνω λάθος – και παρακαλώ διορθώστε με – ο Αστέρας απείλησε μόνο μέσα από τα καταπληκτικά στημένα των Γκρατσιάνι, Ντε Μπλάζις και τον ανίκητο στον αέρα Μπαράλες.

Ο ΟΦΗ χθες είχε ένα ορθολογικό πλάνο, απείλησε τον Αστέρα με όλους τους πιθανούς τρόπους και αν στο τελευταίο 10λεπτο δεν επικρατούσε ο πανικός για ένα δεύτερο γκολ αντί η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό, τότε θα κέρδιζε κιόλας.

Τέλος, όσον αφορά τις αποδοκιμασίες και όσα άκουσε ο Δερμιτζάκης μετά το τέλος του αγώνα, εγώ θα πω ότι αυτά είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις και δεν θυμάμαι να έχουν επαναληφθεί σε τόσο έντονο βαθμό.

Ο Δερμιτζάκης και ο κάθε Δερμιτζάκης, κάνουν λάθη και συχνά – πυκνά είναι εκείνοι που την πληρώνουν πρώτοι. Όμως, ποιος σας λέει (και εμένα βέβαια) ότι εκείνος είναι που έχει όλη την ευθύνη για το ότι ο ΟΦΗ δεν έχει κερδίσει ακόμα;

Κάποιοι ειρωνεύονται, κοροϊδεύουν, στοχοποιούν όταν γράφω ότι ο ΟΦΗ δεν θα κριθεί από το πρώτο, το δεύτερο ή το τέταρτο ματς.

Όμως, την ίδια ώρα ξεχνούν ότι στο ποδόσφαιρο (αλλά και στην ζωή μας) το πιο εύκολο πράγμα είναι να γίνουν οι κακοί σερίφηδες και να αρχίσουμε να πυροβολούμε δεξιά και αριστερά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

7 σχόλια

  1. Εγω δεν ειδα αλλα ακουσα το ματς. Ειδα τα στιγμιοτυπα απο σπορφμ. Να πουμε καταρχας οτι δεν παιζαμε με το Γιουχτα. Παιζαμε με τον Αστερα Τριπολης και οσο κι αν δεν μας αρεσει εχει παιχταραδες και γενικα (προς το παρων) ειναι καλυτερη ομαδα απο τον ΟΦΗ τα τελευταια χρονια.

    Απο κει και υστερα ειδαμε ποσο ελλειψε ο Παπαζογλου. Επισης πιστευω ο Λαμπροποπουλος θα βοηθησει. Ας μη ξεχναει ο κοσμος οτι φετος εχει 34 ματς η κατηγορια οποτε εχει παρα πολυ δρομο. Προσωπικα περιμενα να χασει ο ΟΦΗ λογω αγχους για τη πρωτη νικη το πρωτο γκολ κτλπ.
    Φανηκε νομιζω και μια αδυναμια στο ψηλο παιχνιδι που θα πρεπει να λυθει γιατι ο Αστερας χτες εχασε καλες ευκαιριες με κεφαλιες στο 1ο ημιχρονο ο Γκοιαν απο το 1 μετρο πανω στο Δασκαλακη, ο ιδιος παικτης μετα απο κορνερ να αναγκαζει το Σηφη σε φοβερη αποκρουση στη γωνια και βεβαια το δοκαρι του Μπαραλες προς το τελος.

    Ειχε και ο ΟΦΗ ευκαιριες. Νομιζω οτι ο Ζε Εδουαρδο ειναι απλα ατυχος προς το παρων. Επισης φανερο ειναι οτι ο Γκαλετι θα χρειαστει ενα διαστημα γιατι δεν αντεχει ο ανθρωπος 90′. Καλο ειναι ο Δερμιτζακης να δειξει υπομονη με τους καινουριους (Ογιος, Ζορο, Γκαλετι, Νιμανι) και να χρησιμοποιησει τους παικτες που περυσι εκαναν πολυ καλα παιχνιδια. Ειδικα Περογαμβρακης και Παπαζογλου, Μπουρμος θα πρεπει προς το παρων να ξεκινανε οπωσδηποτε.

    Ενα τελικο σχολιο ειναι οτι προσωπικα δε μου αρεσει το πως στηνει την ομαδα, 4231 ο Δερμιτζακης με τη γνωστη τετραδα πισω. Απο κει και περα Μακρης σε ρολο κοφτη, Βερον σε ρολο κοφτη και ανασταλτικου οργανωτη, Ζε Εδουαρδο σε ρολο απο αμυντικο χαφ μεχρι επιτελικο μεσο πισω απο το σεντερ φορ αριστερα Κουτσια δεξια Γκαλετι και μπροστα ο Περο.

    Ελπιζω να δω καποια στιγμη τον ΟΦΗ με καθαρο 433 οπου ο Ζε θα ειναι ο οργανωτης – κοφτης διπλα του και λιγο πισω ο Μακρης καθαρος κοφτης και μπροστα τους σαν επιτελικος ο Λαμπροπουλος. Δεν νομιζω οτι ανασταλτικα θα εχεις προβλημα μιας και ο Βερον ειναι πια 32 και τα τρεξιματα του μπορει να τα κανει με το παραπανω ο Ζε, δινοντας ετσι ακομα ενα οπλο μπροστα τον Λαμπροπουλο που περυσι ειδαμε τι εκανε το παιδι…

  2. Χθες ημασταν καλυτεροι σε σχεση με τα προηγουμενα ματς και με μια καλυτερη ομαδα.
    Εχουμε δρομο ακομα, και να μου το θυμηθειτε οτι φετος θα μαζεψουμε πιο πολλους βαθμους εκτος εδρας παρα εντος, για αγωνιστικους και εξωαγωνιστικους λογους. Ειδικα αν συνεχιστει αυτη η ανυπομονεσια του κοσμου λες και γιναμε υπερομαδα σε 2 μηνες.

  3. “meA culpa” είναι, “meA culpa”. Με Α. Όχι “me culpa”. Τι τα θέτε τα Λατινικά;

    1. Ευχαριστούμε πολύ για την διόρθωση. Υπόχρεοι…

  4. Χαίρομαι που διαβάζω πιο ψύχραιμες προσεγγίσεις σήμερα. Τ’ άλλα είναι λεπτομέρειες!

    1. Μιχάλη χρειάζεται να δούμε με ψυχραιμία την συνέχεια. Το να κόβει κεφάλια κάποιος από την 4η και την 5η αγωνιστική δεν σημαίνει ότι θα βρει την λύση κιόλας…

  5. ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια της 4-5. απλα ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ αν και σαφως λιγοτεροι σε σχεση με τα 2 πρωτα ματς. μεγαλη μπαλα απο τον δωδεκατο παικτη μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 + eighteen =