Ίσως του βγει σε καλό η απουσία Γκαλέτι

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για το πώς ο ΟΦΗ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αναλύει τα δεδομένα μέσα από το blog του.

Ο Αργεντινός είναι παιχταράς και δεν το συζητάμε! Ακόμα και τώρα που δεν είναι έτοιμος 100%, βλέπουμε τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και τι ενέργεια δίνει στον ΟΦΗ – ειδικά στα τρία ματς του «Γεντί Κουλέ».

Ωστόσο, κόντρα στον Παναθηναϊκό θεωρώ ότι ενδεχομένως, η απουσία του «Λούτσι» να βγει και σε καλό στην ομάδα. Γιατί ναι μεν η ταχύτητα σκέψης και η εξυπνάδα του Γκαλέτι ανεβάζει ένα επίπεδο τον ΟΦΗ όμως μιας και ο ίδιος δεν είναι έτοιμος – δεν θα μπορούσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε παίζοντας μέσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται υπό πίεση. Και μάλιστα αρκετά μεγάλη. Κάτι που πιστεύω ότι θα βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΟΦΗ θα πιεστεί – ειδικά στο ξεκίνημα του αγώνα – και αυτό σημαίνει ότι θα βρει κενούς χώρους στην άμυνα του ΠΑΟ που δεν δείχνει ότι είναι και η… καλύτερη της Σούπερ Λιγκ.

Η παρουσία δύο γρήγορων ποδοσφαιριστών που μπορούν να χτυπήσουν στην κόντρα, όπως ο Κουτσιανικούλης και ο Περογαμβράκης θα δώσει στον ΟΦΗ ένα σημαντικό… credit έναντι του Παναθηναϊκού. Την ταχύτητα στην κόντρα επίθεση και τις αντεπιθέσεις, κάτι που σίγουρα με Γκαλέτι δεν θα μπορούσε να το πετύχει.

Ο Παναθηναϊκός είναι ευάλωτος πίσω και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό: Τα 5 γκολ παθητικό στις 4 πρώτες αγωνιστικές αλλά κυρίως οι φάσεις που δέχεται είναι απόρροια της αδρανούς αμυντικής λειτουργίας του στο πρωτάθλημα.

Χωρίς Γκαλέτι στην 11αδα αλλά με τον Παπάζογλου βασικό, ο ΟΦΗ είναι σε θέση να χτυπήσει στην ταχύτητα των μεσοεπιθετικών του.

Παράλληλα όμως θα χρειαστεί να είναι ΕΝΕΡΓΟΙ και στον δημιουργικό τομέα ώστε να εκμεταλλευτούν την υπεροπλία του Παπάζογλου στον αέρα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μανώλη προσωπικά πιστεύω ότι το λάθος ξεκινάει από το κέντρο.
    Δηλαδή όπως έχω ξαναγράψει και εδώ μέσα έχει τρια αμυντικά χαφ (εντουαρντο,μακρη,βερόν) οπότε είναι πολύ δύσκολο η ομάδα να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο.

    Προσωπικά αν και δεν είμαι προπονητής η γνώμη μου είναι ότι ο Ζε εντουάρντο πρέπει να παίξει πιο πίσω αμυντικό χαφ δηλαδή και όχι δεκάρι που τον βάζει.
    Δεν είναι τόσο ευέλικτος για δεκάρι αλλά έχει τα τρεξιματα και την δύναμη για εξάρι.

    Από εκει και πέρα ο Λαμπρόπουλος πρέπει να παίζει οπωσδήποτε και όχι εξτρέμ αλλά σαν επιθετικός χαφ στο κέντρο.
    Και ο τρίτος είναι ο Φαγκουλάκης και αυτός επιθετικό χαφ δίπλα στον Λαμπρόπουλο.

    Δηλαδή τριάδα ζε εντουαρντο,Λαμπρόπουλο και Φραγκουλάκη στο κέντρο.
    Αν η ομάδα παίζει 4-5-1 φυσικά και δεν μιλάω για αυριο που θα λειπει ο φραγκουλακης αλλα γενικά.

    Πλάγια Κουτσια-Περογαμβράκη και μπροστά Παπάζογλου που γύρισε καλά.

    Όμως βλέπω ότι δεν υπάρχει σωστή διαχείριση του Κουτσιανικούλη από τον Δερμιτζάκη και στενοχωριέμαι.
    Θυμάμαι ότι ηταν και ο μοναδικός προπονητής του ΠΑΟΚ που δεν του έδωσε καθόλου ευκαιρίες και βλέπω και τώρα μια αρνητική στάση.
    Ελπίζω αυριο πάντως να γίνει μια νέα αρχή

  2. Συμφωνώ με τον Βαγγέλη. Και εμένα άποψη μου ειναι και την έχω στείλει πολλές φορές και στην εκπομπή σου Μανώλη, οτι ο Ζε εντουάρντο χαραμίζεται ώς 10άρι γιατι η φυσική του θέση ειναι το 6. Ταυτόχρονα χαραμίζεις και τον λαμπρόπουλο, καθώς αφενός δεν τον βάζεις να παίξει σε μια θέση που του πάει περισσότερο. Ουτε εγώ είμαι προπονητής, αλλά πέρισυ σε αυτη τη θέση έπαιζε ο Λαμπρόπουλος και τα πήγε περίφημα(πρώτος σε ασσίστ). Και δε καταλαβαίνω γιατι θα πρέπει να βγεί ο Κούτσια απο τη φυσική του θέση για να παίξει ο Λαμπρόπουλος. Οχι άλλες αλχημείες Δερμιτζάκη…όσον αφορά στον Φραγκουλάκη οι κακές γλώσσες αναφέρουν οτι οι σχέσεις του με τον Δερμιτζάκη ειναι χειρότερες απο ποτέ…δυο συνεχόμενες αγωνιστικές εκτός αποστολής για μια καλοκαιρινή μεταγγραφή δεν ειναι και οτι καλύτερο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − nineteen =