Η Ημέρα της Μαρμότας

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον για τα επόμενα παιχνίδια γράφοντας στο blog του στο Gentikoule.

Λένε πως στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, κάθε χρόνο στις 2 Φεβρουαρίου, το συμπαθές ζωάκι κάνει την εμφάνιση του και προβλέπει πότε θα έρθει η άνοιξη αφήνοντας πίσω του τον χειμώνα.

Φτάσαμε αισίως στις 25 του Σεπτέμβρη και χαρά δεν έχουμε δει ακόμα. Ένα γκολ πανηγυρίσαμε και αυτό μας βγήκε “ξινό” αφού ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα.

Ωστόσο, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα – τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν κόντρα σε Καλλιθέα και ΠΑΟΚ είναι εκείνα που θα κρίνουν πάρα πολλά στον ΟΦΗ.

Και το κυριότερο; Την ηρεμία εντός και εκτός… αποδυτηρίων. Γιατί “εκτός των αποδυτηρίων” είναι καμία φορά που χάνεται η μπάλα περιμένοντας όλοι πότε θα έρθει η κακή στιγμή.

Άπαντες στον ΟΦΗ γνωρίζουν πλέον ότι η ομάδα έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση. Οποιαδήποτε κακή εμφάνιση και κυρίως απώλεια νίκης – ενδεχομένως να φέρει ανακατατάξεις.

Ο ΟΦΗ των 5 πρώτων αγωνιστικών έχει κάνει αρκετά λάθη. Κυρίως περισσότερα μέσα στις 4 γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Εμένα επιτρέψτε μου να κάνω υπομονή για το ρόστερ του ΟΦΗ και για αυτόν τον λόγο δεν θα μπω στην προσπάθεια της ακύρωσης του από τα τέλη Σεπτέμβρη.

Μπορεί λίγοι να μην είναι εκείνοι που θα μπουν στην διαδικασία να κάνουν κωλοτούμπες όταν η ομάδα θα ξεκινήσει καλά – γιατί γαμώ την πουτάνα μου – δεν γίνεται να μην γυρίσει η κατάσταση.

Όπως και να’ χει, επειδή είναι νωρίς, θα αποφύγω να αναφερθώ σε χαρακτηρισμούς του στυλ “τελικοί, ματς δίχως αύριο” κ.τ.λ. Υπάρχει χρόνος για να το κάνω αυτό.

Ο ΟΦΗ θέλει ηρεμία για ένα 4ημερο και από Δευτέρα βλέπουμε. Σημασία έχει να γίνει το 2/2 με οποιοδήποτε κόστος. Ακόμα και με 1 σουτ σε 90 λεπτά, ακόμα με μια μόλις μοναδική προσπάθεια.

Υ.Γ. Δεν λέω, καλές οι σχέσεις ΟΦΗ και ΠΑΟΚ – ακόμα καλύτερες οι συνθήκες που δημιουργούνται στα μεταξύ μας παιχνίδια. Όμως, την Κυριακή φιλίες ΔΕΝ υπάρχουν. Το ματς είναι “αίμα και άμμος” και εδώ που έφτασε ο ΟΦΗ – πλέον η νίκη είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. mano pes mas an pote o ofi me tria entos edras agones kai me antipaloys mikromesees omades eixe balei pote ligotera goal kai eixe ligoteroys bathmoys . tria pragmata mporeis na kaneis na alaxeis proponiti na alaxeis olo to roster kai trito na exeis ypomoni na mineis sto proto gyro me 10 bathmoys kai na pareis mia ntoyzina pextes stin anapayla mpas kai soy katsoyn kana dyo laxeia an fteei to roster kai sto telos an den kanoyn kai aytoi oi pektes e tote allazoyme ton proponitara mas to dermitzaki giati blepeis einai moyrinio to atomo kai exei parei kypela exei anebasei omades exei anadixei kai ton papadopoylo sta trianta bale toy bravooooo!!

  2. ksesikotheite na katharisoume ton dermitzaki giati se ligo tha einai arga…den tha mazeuontai oi vathmoi..o anthropos den exei vgalei xronia se opoia omada exei paei meta ton atsalenio…

  3. mano o fragoulakis giati emeine ektos sto paixnidi me ton astera??

  4. Ρε Μανώλη σε παρακαλώ μη δημοσιεύεις ότι είναι με λατινικά γράμματα. Επιτέλους δε θα βγάζουμε τα μάτια μας για να διαβάσουμε ένα σχόλιο. Η gazzetta το έχει κάνει και όλοι συμμορφώθηκαν. Για την ομάδα τώρα. Εγώ έχω διαφορετική άποψη από τους πολλούς. Η ομάδα θα πάει καλά. Λίγο υπομονή να κάνουμε και τα αποτελέσματα θα φανούν. Κανείς δεν έπεσε από τον πρώτο γύρο. Με τους ίδιους παίχτες και προπονητή θα δείς τι μπάλα θα παίξουμε στο δεύτερο γύρο.

  5. Σουλειμαν μου θυμιζεις λιγο Αντωνη Σαμαρα στη ΔΕΘ (προς θεου ξερω οτι ακουγεται σα βρισια αλλα το κανω με μια δοση χιουμορ. Παιδια ποσο δινει 2πλο ημιχρονο 2πλο τελικο ;

    1. @koupilias πηρες την απαντηση σου και αντε αδειασε μας τη γωνια…αντε αγορι μου επιτελους!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

one × one =