Το ματς της Κυριακής οδηγός για τα επόμενα

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για τον αγώνα της Κομοτηνής όπου η νίκη αποτελεί τον μοναδικό στόχο.

Μην σας μπερδεύει ο τίτλος, δεν μιλάω για το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον ΠΑΟΚ αλλά για αυτό που ακολουθεί με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ο ΟΦΗ έφτασε στην έβδομη αγωνιστική και δεν έχει φτάσει ακόμα στην πρώτη νίκη.

Την Κυριακή ήρθε η ώρα και το πιστεύουν όλοι! Άλλωστε, δεν παίζει και με… το θηρίο για να φοβάται να το σκοτώσει. Με την συμπαθή ομάδα του Πανθρακικού αγωνίζεται που έχει για σύμβολο τα… κροκοδειλάκια!

Ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει στην Θράκη ότι δεν έκανε στα προηγούμενα: Φτηνά λάθη στην άμυνα (π.χ. αποβολή Ζβασίγια), μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας και βέβαια καλύτερη κυκλοφορία της ώστε να έρθει το γκολ.

Οι επιθετικές προσπάθειες δεν λείπουν από τον ΟΦΗ που είναι τρίτος στην σχετική λίστα αλλά πλέον χρειάζεται και απαιτείται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει μια σοβαρότητα στους μέχρι τώρα αγώνες της, ο ΟΦΗ είναι το φαβορί την Κυριακή – όπως και να το κάνουμε.

Και είναι το φαβορί για πάρα πολλούς λόγους: Γιατί διαθέτει καλύτερο ρόστερ, γιατί έχει περισσότερες επιλογές από ότι ο “μισός” Πανθρακικός, γιατί, γιατί, γιατί είναι ΟΦΗ!

Το ματς της Κυριακής ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να αποτελέσει τον οδηγό του ΟΦΗ για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Δηλαδή, όσα λάθη έκανε στα προηγούμενα – να μην τα επαναλάβει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει πλέον άλλος χρόνος.

Αν πάρουμε ένα – ένα τα έξι προηγούμενα παιχνίδια, θα δούμε ότι ο ΟΦΗ σε κάθε ένα από αυτά είχε ένα “μαύρο κουτάκι” – μια μικρή λεπτομέρεια που του στέρησαν τη νίκη.

Λεπτομέρειες που στο ποδόσφαιρο είναι ικανές για να κάνουν την διαφορά. Στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια του σε Βέροια και Λεωφόρο, ο ΟΦΗ απειλήθηκε ελάχιστα όμως δεν το διεκδίκησε και εκείνος το ματς – όπως θα ήθελε.

Αυτό το στοιχείο θα είναι και το σημείο – κλειδί του παιχνιδιού. Η διεκδίκηση του παιχνιδιού από έναν ΟΦΗ που θα θελήσει να γίνει αφεντικό και να επιδιώξει τη ΝΙΚΗ από το 1′ μέχρι το 90’…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Ένα ακόμα θετικό στοιχείο είναι πως ο Δερμιτζάκης ήταν στον Πανθρακικό πέρυσι, επομένως γνωρίζει καλά την ομάδα και τις αδυναμίες που έχει.

    Πάθος και θέληση χρειάζεται από τους παίκτες και η νίκη θα έρθει!

  2. Ο ΟΦΗ παει στην Κομοτηνη να παιξει ενα δυσκολο ματς. Ξερω θα μου πειτε ΚΛΙΣΕ φρασεις ολα τα ματς ειναι δυσκολα κτλπ. Ομως ο ΟΦΗ εχει απεναντι του μια ομαδα που πολλοι στην αρχη της χρονιας την εχουν φαβορι για υποβιβασμο αλλα απ’οτι φαινεται παλι φετος ο Πανθρακικος εχει να επιδειξει ενα αξιομαχο συνολο με 9 βαθμους σε 6 ματς και μολις μια ηττα.

    Το συμερασμα το δικο μου ειναι οτι πιο πολυ αγχος θα εχει ο φιλοξενουμενος σε αυτο το ματς παρα ο γηπεδουχος. Ο Δερμιτζακης ναι μεν ηταν στον Πανθρακικο περυσι αλλα ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχει ο Πανθρακικος ο φετινος με το περυσινο. Αν δει κανεις απο την περυσινη ομαδα εχει φυγει πολυς κοσμος. Λουσερο Βαιρουα Δ. Παπαδοπουλος και αρκετοι αλλοι. Αλλη ομαδα λοιπον φετος ο Πανθρακικος και αλλος προπονητης δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βγαλει και παρα πολλα συμπερασματα ο Παυλος.

    Απο την αλλη ειδαμε εναν ΟΦΗ με το ΠΑΟΚ – ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΚΑΛΕΤΙ – να παιζει καλο ποδοσφαιρο *εστω κι αυτα τα 25 πρωτα λεπτα και τα 10 τελευταια. Ο Μακουκουλα εδειξε “δοντια” και ο Περογαμβρακης φωναζει παρων και φετος στα γκολ.

    1) ΑΝ ο ΟΦΗ μπει απο το 1′ λεπτο δυνατα
    2) ΑΝ ο ΟΦΗ δεν κλειστει, δεν περιοριστει σε παθητικο ρολο
    3) ΑΝ μας χαμογελασει επιτελους λιγο η τυχη τοτε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × three =