Με 1 ευκαιρία σε 95 λεπτά δεν δικαιούσαι τίποτα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule και σχολιάζει την εικόνα του ΟΦΗ στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό.

Ο ΟΦΗ δεν πήρε την πρώτη του νίκη, ούτε κόντρα στον Πανθρακικό και είναι δεδομένο ότι αυτή η εμφάνιση γυρίζει την ομάδα αρκετά πίσω σε ότι έχει να κάνει με την παρουσία της στο φετινό πρωτάθλημα. Γιατί ακόμα και το βράδυ της Κυριακής, ο ΟΦΗ ήταν μέτριος παρά το γεγονός ότι το ματς προσφερόταν για μια νίκη που θα έδινε συνέχεια στην ηρεμία που προσπαθούσε να αποκτήσει μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τα λάθη; Πολλά και παιδικά – όπως και το γκολ που δέχεται ο ΟΦΗ στην φάση του 1-0. Υπερφόρτωση στο πρώτο δοκάρι, κανένας παίκτης στο δεύτερο και μοιραία έρχεται το γκολ από τον Πάνθραξ. Καμία οργάνωση και καμία ουσία όταν ο ΟΦΗ έβγαινε στην επίθεση – με αποτέλεσμα να χάνεται εύκολα η μπάλα και κατά συνέπεια να περνούν απαρατήρητοι Παπάζογλου και Περογαμβράκης. Προσπαθήσετε να θυμηθείτε αν οι δυο τους έβγαλαν κάποια φάση.

Πως να βγάλουν φάση όμως όταν δεν υπάρχει καμία συνοχή στον τρόπο με τον οποίο επιτίθεται ο ΟΦΗ; Γιατί επί της ουσίας, σκόραρε από μια στημένη φάση και από εκεί και πέρα, έπρεπε το ματς να πάει στο 89′ για να κάνει την μοναδική ευκαιρία σε όλο το ματς!

Αν αυτό δεν προβληματίζει τον Δερμιτζάκη ή τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, τότε τι να πω; Σίγουρα πάντως, το ματς κόντρα στον Εργοτέλη είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους! Αυτό είναι δεδομένο. Δεν μπορείς να έχεις φτάσει στην 7η αγωνιστική με 5 βαθμούς, 4 ισοπαλίες στο “Γεντί Κουλέ” και να μην δίνεις μια συνέχεια σε αυτά που βλέπεις.

Και η αλήθεια είναι ότι ο ΟΦΗ δεν δικαιούταν τίποτα παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Ούτε το “Χ” – αν και (καλά) πήγε για το τρίποντο.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και πλέον όλοι “χορτάσαμε” από δηλώσεις, δηλώσεις και επί της ουσίας – τίποτα από πράξεις.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. arga to katalavame oloi mano,kai aporo sthn diikish den to exoun katalavh akoma?pame gia founto mano.pezoume to xeiritero podosfero.eimaste to megalo favori.allagh proponith ayrio.oxh methavrio..tha eine arga.

  2. Αν δεν φύγει και τώρα δεν εχω τι να πω. Τόσα παιχνιδια και η ομαδα δεν δείχνει ΤΙΠΟΤΑ. Ούτε αμυντικα λειτουργεί με αποτέλεσμα να γίνεται ήρωας σε κάθε ματς ο Δασκαλάκης, ουτε φυσικά επιθετικά. Αναρωτιέμαι η διοικηση γιατί κοιμάται τον ύπνο του δικαίου; Κάντε κάτι γιατι στο τέλος θα τρ΄χουμε και δεν θα φτάνουμε.

  3. τι να φυγει ρε παιδεια αυτος λεει οτι θα “ανακαμψουμε” (μαλον οταν θα πεσουμε εννοει). σωστο το αρθρο.
    ερωτηση: αν τον απολυσει η διοικηση εχει μεγαλη ρυτρα?
    αν ναι τοτε δυσκολα τα πραγματα γιατι αυτος τσιπα να φυγει απο μονος του δεν εχει…

  4. Πρέπει να φυγει πιστεύω και εγώ..Η ομάδα δεν παει για την νικη με τοσους αμυντικογενεις παιχτες μην κοροιδευομαστε.
    Και σημερα παει και βαζει και τον Φραγκουλακη στην γραμμη και έδεσετο γλυκο.
    Που το ειδε αυτο το όνειρο?Είδα και έσενα Μάνο που έλεγες ότι ο Φραγκουλακης επαιζε αριστερο χαφ στον Εργοτελη κατι που δεν ισχυει.Δεκαρι επαιζε με κουτσια και λεαλ στα ακρα.
    Δεν γινεται να παιξει ο οποιοσδηποτε στα ακρα..Θελει ειδικα χαρακτηριστικα και κυριως ταχυτητα.

    Και το λεω για πολλοστη φορα ο Εντουαρντο πρεπει να παει πιο πισω για να γινει πιο επιθετικη η ομαδα με ενα δεκαρι στη θεση του(Φραγκουλακης,Λαμπροπουλος).

    Επισης για ποιον λογω εβγαλε τον Κουτσια απο την ενδεκαδα ο οποιος σκηστικε με τον ΠΑΟΚ?
    Γενικα αμα κανεις μ…ιες τις πληρωνεις οποτε μονος του τρωει το κεφαλι του και νομιζω πρεπει να αποχωρησει

  5. “Σίγουρα πάντως, το ματς κόντρα στον Εργοτέλη είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους!”
    Τι εννοείς ρε Μάνο να περιμένουμε για άλλο ένα παιχνίδι, πλάκα μας κάνεις, να φύγει εδώ και τώρα.
    Βασικά έπρεπε να έχει φύγει από την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι ο μόνος προπονητής εδώ και χρόνια που είχε της καλύτερες συνθήκες να κάνει κάτι σταθερή διοίκηση γρήγορες μεταγραφές ένα πλήρες ρόστερ προετημασία με της καλύτερες συνθήκες και το κόσμο δίπλα του αλλά αποτέλεσμα τίποτα.

  6. Το ματς με τον Εργοτέλη δεν πρέπει να είναι η τελευταία ευκαιρία αλλά το νέο ξεκίνημα αν θέλουμε κάτι καλύτερο φέτος. Αλλαγή προπονητή όχι σήμερα… χτες!

  7. κάναμε μάγκα και τον πανθρακάκο..Μάνο..τον πανθρακάκο που έπαιζε χωρίς τον πρώτο σκόρερ του..μας έπαιζε χαλαρά…ευθυνόφοβος και ο χεσμένος ο πάυλος αν δεν ρισκάρεις απέναντι σαυτές τις ομάδες πως θα ρθει η νίκη? αντι να παιξει λιγο επιθετικά κατεβαίνει ταμπούρι τσουκου τσουκου…έχουμε την ποιότητα για να παιξουμε πιο επιθετικά και να κάναμε πορεία στο πρωτάθλημα αλλα δυστηχως πάει χαμένη..έχει .βαφτισει τον ζε εντουαρντο κατι σαν δεκάρι ενα παίχτη που δεν έχει το γκόλ και είναι μόνο για τρεξίματα..αντι να τον περάσει πίσω σαν μποξ του μπόξ..και να βάλει μπροστά ένα πιο ποιοτικό αφου έχει κοήσει με το 4-5-1…δεξι χαφ περογαμβράκης δεν πατάει περιοχή ουτε για αστείο,δεν κανει για αυτη την θεση τουλαχιστως στα εκτος εδρας…και περιμένουμε να τσουλισει έτσι η ομάδα..ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΗ…με την ιδια συνταγη το ιδιο αποτυχημενο γλυκο θα φτιαχνεις καθε φορα.

  8. καποιο σχολιο για το γκολ του Μακρη?

  9. Ο Πετρακης τους ηταν λιγος… βλεπουμε την πορεια του Εργοτελη. Το προβλημα πλεον ειναι στα χερια της διοικησης. Ο κοσμος ηταν αψογος, και σε χρονια που δεν περισσευουν τα χρηματα στο Γεντι Κουλε εχει δωσει το παρων. Οι παιχτες αλλα και ο προπονητης ειναι κατωτεροι των περιστασεων αλλα και της φανελας. Εγω πιστευα πολυ στη νικη σημερα αλλα εν τελει καταλαβα οτι ο Δερμιτζακης δεν κανει για τον ΟΦΗ. Γενικα δεν κανει για μεγαλες ομαδες. Συγγνωμη Παυλο αλλα μαλλον το στυλ σου ταιριαζει σε ομαδες που κλεβουν νικες και οχι σε ομαδες που τις παιρνουν με το σπαθι τους… Εμενα η υπομονη μου ειχε τελειωσει ΗΔΗ απο την 3η αγωνιστικη. Χαρας το κουραγιο των ΟΜΙΛΙΤΩΝ που αντεξανε μεχρι και το σημερινο ματς. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΥΡΙΖΕΙ …

  10. Λάθος πού επαναλαμβάνεται δεν ειναι λάθος εγώ δεν έχω δει καμία βελτίωσή στην ομαδα μονό κάποια ατομικά ξεσπάσματά αν αυτοί στην δηικηση τους αρέσει αυτό πού βλέπουν τοτε τι να πω.

  11. Αυτα παθαίνεις όταν κυνηγάς τη φανφαρα και τις δημοσιότητες , με τα τζιπακια στις υποδοχές των διαφόρων σαβουροπαικτών που ανεμαζωξαμε παλι (14 νομιζω) και που απ’ όλους παιζει ο Σηφακας και ο Τριποτσέρης, αντε και ο Μιλιαζες!! Αυτα παθαινεις αμα δε δουλευεις τους δικούς σου και κυνηγάς ΟΓΙΟΣ και ΝΙΜΑΝΙ για να παρεις τα μανατζερικά!!. Για να δούμε τώρα τι θα γραψετε οι στηριζοντες τη κατασταση , γιατι εσείς μας κανατε τους παικτες θεούς!!
    Παρεπιπτόντως, ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!!! Πετράκης μετρα 7 παιχνιδια αηττητος, 13 πόντους και 3η θέση. Και να μη το ξεχάσω, έχει μέσα 7-8 απο την ΑΚΑΔΗΜΙΑ του Εργοτέλη!!!!

  12. Καλημέρα σας .

    Να δώσουμε ευκαιρίες στον κύριο Δερμιτζακη καλό παιδί σοβαρός αλα ρε παιδιά δεν χάνουμε το τραίνο σιγά σιγά ? Η καλή μέρα από το πρωί φέρνετε και εμείς τα βλέπαμε από τα φιλικά τίποτα δεν έχει αλλάξει .να περιμένουμε και την ήτα από τον εργοτελη και όλα καλά. Η μήπως αν κερδίσουμε θα ήμαστε ικανοποιημένοι? ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΥΦΛΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .Ποσό καιρό θέλεις κύριε Δερμιτζακη να κάνης ομάδα ένα μήνα ?δυο ? τρεις ? έξι ? ΠΟΣΟ??????? ΑΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ !!!!!

  13. Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και να φέρουμε γρήγορα τον αναστό. Όλα τ’ άλλα είναι λόγια για να περνά η ώρα. Το τρένο φεύγει. Δεν είναι αργά, αλλά δεν έχουμε και πολύ χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − nine =