ΟΧΙ άλλο κάρβουνο!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τον ΟΦΗ των 7 πρώτων αγωνιστικών που πικραίνει τον κόσμο του και κάνει τον κάθε πικραμένο να χαίρεται…

Έγραφα χθες το βράδυ ότι με μια ευκαιρία στο 89′, δεν δικαιούσαι να λες ότι έπρεπε να πάρεις και κάτι παραπάνω από το “Χ” που πήρε ο ΟΦΗ στην Κομοτηνή. Έστω και με το γκολ του Μακρή που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Και αυτή είναι η αλήθεια που δυστυχώς δεν την βλέπουν μέσα στην ομάδα: Οι δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη μετά το τέλος του παιχνιδιού δείχνουν έναν μπερδεμένο και εντελώς πιεσμένο προπονητή. Γιατί η αλήθεια είναι ότι οι δηλώσεις του Καβαλιώτη τεχνικού παρουσιάζουν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα από αυτήν που βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι.

ΟΦΗ με 1 φάση στο 89′, δεν υπάρχει! Και είναι πραγματικά κρίμα για όλους να δίνουν το δικαίωμα στον κάθε πικραμένο να χαμογελάει και να ταπεινώνει τον ΟΦΗ…

Αυτός ο ΟΦΗ που είδαμε όλοι χθες, απογοήτευσε ακόμα και τον τελευταίο υποστηρικτή της φετινής ομάδας. Γιατί ναι μεν, το τρένο δεν έχει χαθεί για την ομάδα όμως αν συνεχίσει με αυτήν την εικόνα, τότε κανένας δεν ξέρει το μέχρι που θα τραβήξει αυτή η βαλίτσα…

Ο χθεσινός ΟΦΗ ήταν ακόμα χειρότερος από τον ΟΦΗ της Βέροιας όπου είχε ζήσει ακόμα ένα ναυάγιο. Ωστόσο, ακόμα χειρότερα είναι τα σημάδια που εμφανίζει η ομάδα: Άνευρη, χωρίς οργάνωση και χωρίς πλάνο – ομάδα που δεν γνωρίζει πως να πάρει αυτό που θέλει.

Το γιατί αυτή η ομάδα δεν έχει συνέχεια, είναι κάτι που το γνωρίζουν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές και ο Παύλος Δερμιτζάκης. Γιατί μόνο Ο Μ Α Δ Α δεν βλέπουμε κατά διαστήματα στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτός ο ΟΦΗ είναι άρρωστος αγωνιστικά και οι λύσεις πρέπει να βρεθούν άμεσα.

Και είναι κρίμα πραγματικά, για τον σύλλογο γιατί σε μια χρονιά διοικητικής και οικονομικής σταθερότητας – ο κόσμος και όλοι όσοι συντελούν τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ – δεν μπορούν να τον απολαύσουν…

Το sold out της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, οι 8.000 κόσμος με Πλατανιά, Αστέρα και ΠΑΟΚ – δείχνουν και την στήριξη του κόσμου. Μέχρι πότε είναι όμως το ερώτημα; Γιατί στο τέλος ο κόσμος θα φύγει από το γήπεδο και δεν θα φταίει κανένας…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

17 σχόλια

  1. Ο Δερμιτζακης ελεγε οτι ειμαστε μεγαλη ομαδα και δεν δοκιμαζουμε παιχτες …….

  2. ΔΙΩΞΤΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ. ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΓΟΡΑ, ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ? ΕΔΩ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ‘ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ. ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ? ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ? Α ΡΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ… ΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ-ΤΕΛΟΣ….

  3. Na tin kani o dermitzakis Kai grigors

  4. το μονο πλεον που μπορει ο παυλακοσ να κανει ειναι να σεικοθει να ΦΥΓΕΙ τιποα αλλο ο ανθρωποσ ειναι χαμενοσ.

  5. Ρε Μανώλη, ξέρεις οτι είμαστε γνωστοί κανίβαλοι και γουστάρουμε αίμα… γιατί δεν αφήνεις τα σχόλια ανοιχτά σε όλα τα θέματα που ανεβάζεις ωστε να μπορούμε να τα χώνουμε εκεί που πρέπει…

    Θέλω τώρα εγώ να στα χώσω στο αντίστοιχο θέμα που λες οτι θα λειψει ο Μακρής με τον Εργοτέλη και δεν μπορω…

    Ανοιξε λοιπόν τα σχόλια παντού για να δεχεσε και την ανάλογη κριτική…

    ακου εκεί θα λείψει ο Μακρής…

    αν ήθελα να βιδώσω καμιά λαμπα ίσως να μου έλειπε…

    αλλα εμένα που θέλω να δώ μπαλίτσα δεν θα μου λείψει… ούτε αυτός, ούτε ο Κάλαιτζιτς… ούτε ο Δερμιτζάκης βεβαίως βεβαίως…

  6. το χειροτερο απο ολα ειναι οτι σηκωσαν κεφαλι και οι τεληδες και ζητησαν λεει να μας κερδισουν..
    Ε λοιπον περα απο δερμιτζακηδες και λοιπους ασχετους ,αυτους τους κιτρινιαρηδες πρεπει να τους πατησουν στο κεφαλι οποιοι και να μπουν στο γηπεδο την αλλη κυριακη που θα φορουν την τιμημενη ασπρομαυρη φανελλα..

  7. den ksero an to exoun katalabei sth dioihkhsh alla eimaste TELEUTAIOI meta apo 7 agwnistikes! Toso ypomonh kai xronos pou dothhke ston Dermitzaki den exei dothei se kanenan allo!amfibalo an ta teleutaia xronia exoume kanei xeirotero ksekinhma…ego exo xasei pleon kathe elpida na kanei kati kalo h omada me auton ton proponhth…eleos, xthes eprepe na fygei kai emeis ton anexomaste akoma…dystyxos mas blepo na xanoume apo Ergotelh, eutyxos blepo meta ton Dermitzaki na mas adeiazei thn gonia!

  8. τι μπερδεμενος κ πιεσμενος εδειχνε μωρε;;; ασχετος ειναι!! ΑΣΧΕΤΟΣ!! ειχε οοοοολο το χρονο στη διαθεση του το καλοκαιρι κ ποσες αγωνιστικες που του χαραμισαμε!! αμα δεν ητανε παλιος γνωστος του πουλινακη πιστευω θα χε παρει ηδη ποδι εδω κ 3 αγωνιστικες…

  9. Βρε παιδιά, ζητάτε από την ομάδα να παίξει σαν Ο.Φ.Η. Αλλά ποιόν Ο.Φ.Η , αυτόν που ονειρευόμαστε? Αυτόν που θέλουμε? Ποιόν Ο.Φ.Η… Δείτε το ρόστερ, τι δυνατότητες έχει? Πόσους παίκτες νικητές έχει? Παίκτες που όταν χάνουν, δεν σκύβουν το κεφάλι, αλλά γυαλίζει το μάτι τους. Παίκτες που να θυμίζουν λίγο από υλικό καλής ποιότητας,,, Δεν υποτιμώ κανένα τους, αλλά με συγχωρείτε κανείς τους δε μου θυμίζει ένα Γκουλή, ένα Πατεμτζή, ένα Μαχλά, ένα κωνσταντινίδη, ένα Νιόπλια, ένα Ίσις. Ακόμα κι αυτοί που ερχόταν από άλλες ομάδες ήταν αφρός… Τώρα τι έρχονται? Τελειωμένοι, ταλαιπωρημένοι, γυρολόγοι…
    Αστε το Δερμιτζάκη. Ο άνθρωπος ούτε Μουρίνιο είναι, ούτε Καπέλο. Προσπαθεί με τα υλικά που έχει να φτιάξει ένα …ισόγειο και σεις του ζητάτε να φτιάξει πολυκατοικία. Πως βρε παιδιά, πως?

  10. epitelous efige o paulitos

  11. μανο live chat μετα τις εξελιξεις θα χουμε αυριο?

  12. Ήδη από τα φιλικά το έλεγα όπου στεκόμουνα: Μην περιμένετε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας απο αυτή την ομάδα γιατι θα την κάψουμε πριν την ώρα της!
    Οι παίχτες που πήραμε είναι πολλοί, αλλά ουδής αποδεδηγμένα έτοιμος να προσφέρει. Η ομάδα αυτη επρεπε να παίζει ταμπούρι, αντεπιθέσεις και να ναι καλή στα στημένα (Αναστό style)…
    Ανταυτού όλοι ζητάγαμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας, και γενικά επιθετικό ποδόσφαιρο… και κάπου εκεί μπερδευτήκαν όλα.
    Είδαμε το Ζε 10αρι και τον Καλαιτζιτς εξτρέμ, είδαμε τα πλάγια μπακ να είναι οι βασικοί εκφραστες των επιθετικών ενεγειών και να βομβαρδίζουν ανηλεώς τις εξέδρες (ειδικά ο Μίλιαζες), το Γκαλέτι να βγάζει 3 90λεπτα σε φουλ ρυθμους και να καίγεται τελίως μετά απο αυτό, το Μακρή απο κόφτη (καλός μάλιστα) να γίνεται playmaker της ομάδας (κακός) και το Νιμανί να μας αφήνει με 10 παιχτες σε 2,5 ματς παρα την παρουσία του. Οι Ζορό και Όγιος δε, είναι ένα μυστήριο για μένα, αλλά φαίνεται ήδη οτι δεν θα προσφέρουν. Πήλινα ποδια ο ένας και ο άλλος δεν μπαίνει ούτε 18άδα (έλεος)
    Και έτσι κάληψα όλες σχεδόν τις μεταγραφές. Εκτός από τους τίμιους Τριποτσέρη και Ζβασίγια, οι οποίοι ότι μπορούνε κάνουνε, και κρατανε λίγο την άμυνα, η οποία ειναι και εντελώς αδούλευτη στα στημένα
    Για όλα τα προηγούμενα σαφώς και φταίει ο Δερμιτζάκης, ή μάλλον η απειρία του Δερμιτζάκη να διαχειρίστει τόσο πολυπληθές και άνισο ρόστερ. Και χάλασε και την περσινή καλή ομάδα, που με ελάχιστες προσθήκες (στην άμυνα κυρίως) θα γινόταν πολύ καλύτερη. (ο Λαμπρόπουλος ήταν ο καλύτερος μας παίχτης πέρυσι)
    Για το ρόστερ φταίει βέβαια και ο Πουλινάκης (που μάλλον κάνει πολλή παρέα με μανατζαρέους), που πάντως έφερε πολύ κόσμο στο γήπεδο και μπράβο του σε αυτό, αλλα απο μπάλα… μάλλον πρέπει να εμπιστεύται περισότερο ανθρώπους του ποδοσφαιρου στην επιλογή παιχτών (τεχνικό διευθυντή ίσως?).
    Τελικό συμπέρασμα: Φτάινε διοίκηση, προπονητής και κόσμος (Σαρρή σε βάζω μεσα στον κόσμο), ο καθένας για τους λόγους του, καθώς ο σχεδιασμός και η υλοποίηση επηρεάστηκε απο ολους ανεξαιρέτως.
    Ποιος θα φύγει στο τέλος? Ελπίζω όχι ο κόσμος πάντως.

  13. Οχι Νιόπλια!χρειαζόμαστε κάποιον εμπείρο:Τσιώλη (μακάρι) ή Αναστόπουλο..μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα σύντομα…

  14. ο Νιοπλιας θα μας αποτελειωσει…μακρια ειναι δημοσιογραφος οχι προπονητης

  15. Τα κακα αποτελεσματα, η πιεση πλεον του κοσμου και ο Παυλος Δερμιτζακης αποτελει παρελθον. Απο δω και περα χρειαζεται ομως νεα υπομονη. Ο καινουριος προπονητης δεν θα πρεπει να κριθει για αρκετο διαστημα. Ουσιαστικα ο ΟΦΗ στα επομενα ματς οποιον και να παρει προπονητη θα παιξει για το αποτελεσμα. Δεν ειναι ωρα να ζηταμε σα κοσμος να δουμε μπαλα. 1-0 νικες και 3 ποντοι στο σακουλι μεχρι να ξεφυγουμε απο θεσεις που δεν αρμοζουν στην ομαδα.

    Ο Δερμιτζακης απετυχε παταγωδως. Να θυμηθουμε ο περσινος ΟΦΗ δεν εβγαλε αδεια, δεν εκανε μεταγραφες οπως φετος, δεν ειχε καν χρονο προετοιμασιας. Και ομως καταφερε να ειναι σε καλυτερη “εικονα” απο τουτο δω το φετινο χαλι. Απετυχε λοιπον ο Δερμιτζακης και εκτος απο κακο στον ΟΦΗ εκανε μεγαλο κακο και στο ιματζ του. Δεν επιτρεπεται να εχεις τοση ευχερεια κινησεων, προετοιμασια κανονικα στην Ολλανδια (αν θυμαμαι καλα το μερος) , μεταγραφες κλπ, και να παρουσιαζεις αυτο το προσωπο.

    Αρα το μαθημα που βγαινει και για τον Παυλο – ο ΟΦΗ ειναι βαρια φανελα και η πιεση δεν εχει ουδεμια σχεση με ομαδες οπως ο Πανθρακικος. Απο κει και περα προσωπικα του ευχομαι καλη επιτυχια στη συνεχεια γιατι σε αλλες ομαδες εχει δειξει καποια πραγματα.

    Τωρα τι μπορουμε να περιμενουμε. Εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να γυρισει ο ΟΦΗ στον Αναστοπουλο, δε μου αρεσε καθολου ο τροπος που εφυγε. Επισης ο Τσιωλης ειναι ενας καλος προπονητης αλλα αν εχω να επιλεξω μεταξυ Νιοπλια και Τσιωλη σαφως θα επιλεξω το Νικο Νιοπλια. Σημαια του ΟΦΗ , ξερει τι χρειαζεται τωρα η ομαδα που δεν ειναι τοσο θεμα συστηματος , αλλα νοοτροπια νικητη. Επισης ειναι σοβαρος, αυτο το ξερουμε ολοι και ειναι μια καλη ευκαιρια να μεινει για πολλα χρονια στο παγκο. Πολλοι φιλοι διαφωνουν με την επιλογη Νιοπλια αλλα για μενα ειναι οτι καλυτερο. Ειναι ενας ανθρωπος που μπορει αμεσα να συνδεσει τον δυνατο ΟΦΗ του Γκεραρντ με τον ΟΦΗ του παροντος και του μελλοντος που ολοι θελουμε …

  16. opoios milaei gia proslipsh nioplia DEN EXEI IDEA apo podosfero…eine xeiroteros tou dermitzakh

    1. Προσωπικα απλα λεω τη γνωμη μου. Τωρα αυτα τα οποιος μιλαει για προσληψη του ταδε δε ξερει απο ποδοσφαιρο , οχι σε μενα φιλε Νικο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

eight + 11 =