Εδώ είναι “ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ”!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ματς της Κυριακής, την πρόσληψη Σα Πίντο αλλά και την αλαζονεία που κάνει την εμφάνιση της.

Ποιος θα το περίμενε στην ζωή αυτό; Όγδοη αγωνιστική και ο ΟΦΗ πάει στο ματς με τον Εργοτέλη δίχως να έχει νίκη ενώ την ίδια ώρα εκείνος είναι αήττητος μετά από επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Εδώ, έγινε σεισμός 6,4 ρίχτερ στην Κρήτη – αυτό δεν θα συνέβαινε; Στην ζωή μπορούν να συμβούν τα πάντα και τα παιχνίδια της μοίρας είναι ευπρόσδεκτα. Έτσι και αυτό το ενδιαφέρον… στατιστικό στοιχείο, μπορούμε να το αποδεχθούμε όλοι μας.

Επειδή όμως έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις σχετικά με το πως ο ΟΦΗ έφτασε στο σημείο να μην έχει νίκη, καλό είναι να κοιτάξουμε μπροστά πλέον και να μην γυρίσουμε πίσω το βλέμμα μας.

Ο ΟΦΗ έχει νέο προπονητή, νέα και διαφορετική φιλοσοφία αλλά και τους ίδιους παίκτες. Ο ΟΦΗ του Σα Πίντο είναι σίγουρο πως δεν θα είναι ίδιος με αυτόν του Δερμιτζάκη. Όμως πλέον και οι παίκτες, ξεκάθαρα χωρίς καμία δικαιολογία οφείλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο τα στοιχεία για τα οποία τους έφεραν στην ομάδα.

Στον ΟΦΗ έχουν πιάσει το νόημα και το ματς με τον Εργοτέλη μπορεί να μην είναι ντέρμπι αλλά σίγουρα είναι ένα ματς με… ιδιαιτερότητες που χρειάζεται να κερδηθεί για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Κυρίως όμως χρειάζεται να κερδηθεί επειδή ο ΟΦΗ είναι σε θέση να κάνει ένα νέο και διαφορετικό ξεκίνημα που θα του δώσει και την απαιτούμενη ώθηση εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Το ματς της Κυριακής είναι σίγουρο πως θα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό των προηγούμενων χρόνων όμως οι 11 που θα παίξουν, πρέπει να θυμηθούν ότι στις εξέδρες θα είναι και πάλι 7 με 8 χιλιάδες κόσμος όπως στα τέσσερα προηγούμενα.

Η αλαζονεία που προκύπτει από διάφορες πλευρές του συμπολίτη, θα πρέπει να απαντηθεί εντός του αγωνιστικού χώρου και οι παίκτες θα πρέπει να αναδείξουν την αξιοπρέπεια τους, τον εγωισμό τους αλλά και το απαιτούμενο πάθος που θα τους φέρει το τρίποντο…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Μανώλη, μετά την αλαζονεία (ιδιαίτερα όταν αυτή στηρίζεται σε ξύλινα πόδια) ακολουθεί η ξευτίλα. Ας προσέξουν λοιπόν οι όψιμες “ομαδάρες” γιατί η γελοιοποίηση είναι κοντά.

  2. ΕΛΠΙΖΩ ΜΑΝΟ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.Ο ΠΙΝΤΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΕΙ
    ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΙΞΕΙ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΕΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΕΚΤΟΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΜΥΑΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΨΟΥΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

  3. Την μεγαλύτερη αλαζονεία την δείχνουν οι φίλαθλοι του οφη απέναντι στους εργοτελίτες,όταν συνεχώς απευθύνονται με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον κόσμο της ομάδος.Το ότι ο κόσμος του εργοτέλη λέει το λογικό..ότι δλδ ο οφη δεν είναι σε καλή κατάσταση κ πάμε να κερδίσουμε είναι αλαζονεία??..αλαζονεία κ υποτιμητικότητα είναι όταν λες ότι δεν γεμίζεις ταξί κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ που λέτε εσείς για εμάς..αλλά αυτά απ’ότι βλέπω δεν τα λαμβάνετε καθόλου υπόψη σας.Δεν γίνετε να λέτε εσείς τόσα κ να μην δέχεστε κ τις κατάλληλες απαντήσεις.Θα τα ακούτε..Που στο κάτω κάτω δεν ακούσατε κ τίποτα..το λογικό εμείς λέγαμε..πάμε για την νίκη..αλλά κ με αυτό σπάζεστε.Ετσι είναι όμως,όποιος έχει την μύγα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten − three =