ΒΟΥΛΩΣΤΕ τους τα στόματα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και αναλύει τα δεδομένα, έτσι όπως έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο 10ημερο.

Τα έγραφα και την Παρασκευή: Η μοίρα, η ζωή αλλά και ο ΟΦΗ (βέβαια) τα έφερε έτσι ώστε ένα παιχνίδι με τον Εργοτέλη να κρέμεται σε μια κλωστή. Ο συμπολίτης άνετος και ο ΟΦΗ με το μαχαίρι στα δόντια να ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά από  8 αγωνιστικές.

Ασφαλώς και ο ΟΦΗ έχει δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά του, τις εμφανίσεις του αλλά και το γεγονός ότι έπειτα από 7 90λεπτα δεν έχει “σταυρώσει” ακόμα το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Γεγονός που δίνει την δυνατότητα στον συμπολίτη να δηλώνει δεξιά αριστερά με περίσσιο θράσος αλλά και μεγάλη αλαζονεία ότι το ματς είναι “εύκολο” γιατί και καλύτερη ομάδα διαθέτουν αλλά και καλύτερους παίκτες έχουν.

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ οφείλουν απέναντι στους εαυτούς τους μα πάνω από όλα στον ίδιο τον κόσμο που στους στηρίζει, να τους αποζημιώσουν με μια νίκη, έστω και με μισό μηδέν! Οφείλουν να δείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι και καλύτερη ομάδα αλλά και καλύτεροι ποδοσφαιριστές είναι από εκείνους του συμπολίτη!

Ασφαλώς και κανένας δεν απαγορεύει να πιστεύουν όλοι σε μια νίκη όμως το κλίμα που υπάρχει, είναι άνευ προηγουμένου!

Και επαναλαμβάνω, για όλα ευθύνεται ο ΟΦΗ που έδωσε το δικαίωμα να πιστεύουν και να το δηλώνουν με αλαζονεία και ύφος χιλίων καρδιναλίων! 

Ο ΟΦΗ μέσα στο “Γεντί Κουλέ” μεταμορφώνεται, νέο προπονητή θα έχει στον πάγκο και ασφαλώς οι ποδοσφαιριστές του οφείλουν να δείξουν από το πρώτο λεπτό ότι εκείνοι είναι τα αφεντικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Οφείλουν και πρέπει να αποδείξουν ότι διαθέτουν καλύτερη ομάδα και τότε το ματς θα έρθει άσος. Αν λιγοψυχήσουν ή δείξουν εικόνα όπως αυτή της Κομοτηνής – τότε εκείνοι θα είναι που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη.

Γιατί – για μερικούς – το άλλοθι των ευθυνών του προπονητή έπαψε να ισχύει πλέον. Και κακά τα ψέμματα, ματς όπως το αυριανό, μόνο οι παίκτες τα παίρνουν.

Ούτε ο Σα Πίντο έχει το “μαγικό ραβδάκι” να αλλάξει τα πάντα μέσα σε 3 24ωρα, ούτε έμαθε τον αντίπαλο απ’ έξω και ανακατωτά…

Λίγα λόγια και σταράτα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. ξεκινησα να διαβασω το αρθρο που απο το τιτλο του καταλαβαινει κανεις οτι προσπαθει να δυναμιτισει την αντιπαλοτητα μεταξυ των 2.το χειροτερο ειναι ομως οτι στο τελος του αρθρου με εκπληξη παρατηρησα οτι εχει διαφημισεις του παοκ για οικονομικα εισητηρια συγχαρητηρια πολλα στην διοικηση του site που οπως υποστηριζει ο τιτλος ειναι καθαρα οπαδικος .κατανοητο οτι ειστε ιδιωτικο μεσο κ κερδιζετε απο τις διαφημισεις αλλα δεν μπορεις να λειτουργεις με 2 μετρα κ 2 σταθμα κριμα κριμα κριμα που προσπαθητε να κανετε οτι συμβαινει στην αθηνα κ στη θεσσαλονικη εδω ειναι ΚΡΗΤΗ να χαιρεστε τους φιλους σας τα παοκια κ να τα προσκυνατε .ΜΟΝΟ ΟΦΗ ΜΟΝΟ ΝΙΚH αποψε κ καλη συνεχεια

  2. oxi re mano..opote bazeis afto gia titlo…pathenoume nila..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nineteen + 18 =