Ο Σα Πίντο ξέρει από πίεση…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την αλλαγή δεδομένων στον πάγκο του ΟΦΗ και τονίζει τις δεδομένες αλλαγές που χρειάζεται να κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο Σα Πίντο ήρθε στο Ηράκλειο με στόχο να αλλάξει το στάτους κβο που έχει δημιουργηθεί στον ΟΦΗ με το πολύ κακό ξεκίνημα και την απώλεια της νίκης μετά από 8 αγωνιστικές.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο ίδιος τόνισε ότι πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα στον ΟΦΗ μετά την πρώτη εικόνα και το πρώτο ερέθισμα που απέκτησε από τους ποδοσφαιριστές του.

Και βέβαια αν εξαιρέσουμε τον Γκαλέτι που έχει μάθει να ζει σε συνθήκες πίεσης και πρωταθλητισμού, ο επόμενος που μπορεί να διαχειριστεί τέτοιου είδους καταστάσεις είναι ο προπονητής του ΟΦΗ.

Το ότι υπάρχει άγχος είναι δεδομένο. Όπως και ότι υπάρχει μεγάλη πίεση που ασκείται από την ανάγκη για να έρθει η πρώτη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι εκείνος που θα τραβήξει τα «γκέμια» και πρέπει να ακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Δεν είμαι από εκείνους που θεωρούν ότι ο ΟΦΗ έχει το χειρότερο ρόστερ της κατηγορίας.

Είμαι από εκείνους που πιστεύουν και ας μην έχουν ανταποδώσει εκείνοι – όχι όλοι βέβαια – την αγάπη, την εμπιστοσύνη και την στήριξη του κόσμου του ΟΦΗ.

Με την παρουσία του Σα Πίντο, καλούνται και είναι υποχρεωμένοι οι παίκτες του ΟΦΗ να δείξουν ότι δεν θα έχει συνέχεια αυτή η απαράδεκτη εικόνα που παρουσίασαν σε κάποια παιχνίδια.

Όπως βέβαια και εκείνοι θα πρέπει να βοηθήσουν πρώτοι τον Σα Πίντο να τους μεταδώσει τα χαρακτηριστικά που γνωρίζει καλά από την μεγάλη του προσωπικότητα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

13 σχόλια

  1. Κ. Σαρρή σταματήστε το γλύψιμο σε συγκεκριμένους παίκτες που εμφανώς δεν προσφέρουν τίποτα στην ομάδα μέχρι στιγμής. Για παράδειγμα σας φέρνω τον Φραγκουλάκη τον οποίο μόνο θεόσταλτο δεν μας τον έχετε πει ακόμα. Πραγματικά τι έχει προσφέρει ο συγκεκριμένος παίκτης μέχρι τώρα. Ήρθε για να βοηθήσει στη δημιουργία υποτίθεται. Έχει δώσει μια τελική πάσα; Έχει εκτελέσει σωστά ΕΝΑ στημένο στο οποίο είναι και “ειδικός”; Λοιπόν κομμένο το γλύψιμο και αφήστε τον προπονητή μπας και συμμαζέψει αυτό το πράμα που λέγεται φέτος ΟΦΗ.

    1. Κύριε “Αρμίτη” εγώ δεν γλύφω κανέναν και δεν έχω και κανένα προσωπικό όφελος για να το κάνω. Ούτε μάνατζερ του είμαι, ούτε κολλητός του – ούτε καν φίλοι. Ας σταματήσουμε πρώτα από όλα την κακοπροαίρετη κριτική και μετά θα έρθουν τα υπόλοιπα…

      1. Δεν είναι καθόλου κακοπροαίρετη διότι δεν έχω καμμιά σχέση με κανένα στον ΟΦΗ. Πληρώνω κάθε Κυριακή το εισιτήριό μου, αγόρασα μετοχές κουπόνια μπουφαν από τη μπουτικ όπως κάθε οπαδός για να ενισχύσω την ομάδα και έχω δικαίωμα να κριτικάρω σύμφωνα με την άποψή μου τα κακώς κείμενα που βλέπω να γίνονται εντός αλλά και πέριξ της ομάδας. Επειδή δε είσαι τουλάχιστον 15 χρόνια πιο μικρός ηλικιακά από εμένα επέτρεψέ μου να σου πω ότι σέβομαι ιδιαίτερα ανθρώπους που στηρίζουν είτε ραδιοφωνικά είτε γράφοντας για τον ΟΦΗ γιατί τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η ομάδα. Όταν όμως βλέπω κατι στραβό και έχω την δυνατότητα που εσύ μου δίνεις να καυτηριάσω θα το κάνω για την ομάδα και μόνο. Ζητώ συγγνώμη αν σου έπεσε βαρύ η λέξη “γλύψιμο” αλλά με αυτά που διάβασα μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση.

  2. ο κ.Σαρρης εργαζεται στον Athletic radio στον οποιο ιδιοκτητης ειναι ο κ.Πουλινακης ,εξαιρετικος για μενα προεδρος του ΟΦΗ,ο καλυτερος που ειχε το πολυπαθο σωματειο τα τελευταια (μετα Gerards) 14 πετρινα χρονια.
    Πιστευω οτι ο κ.Πουλινακης δεν εχει αναγκη τον κ.Σαρρη και την κραυγαλεα μεροληπτικη “δημοσιογραφια” του.

    1. Φίλε μου παρατηρητή, εννοείται και δεν έχει ανάγκη εμένα – όπως εννοείται ότι δεν έχω ανάγκη και εγώ κανέναν. Δυστυχώς – αν και δεν μου αρέσει – στενοχωριέμαι όταν βλέπω ότι επιβεβαιώνομαι αντιλαμβανόμενος πως υπάρχουν τέτοιου είδους κακόφημα και συκοφαντικά σχόλια που συνδέουν την εργασία μου με τον εργοδότη μου.

      Κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι – ανώνυμοι πάντα – όπως εσύ που φροντίζουν να σπιλώνουν, να συκοφαντούν και να βρίσκουν λόγους πίσω από το κάθε τι που γράφω.

      1. Κομμένη πια η πλάκα με τα “ανώμυμα” σχόλια, Μανωλάκη. Ναι, ανώνυμα είναι και τα καλά και τα κακά. Στα καλά απαντάς σαν την κυρία και στα κακά το παίζεις θιγμένος. Δεν το ήξερες, όταν έβαζες τη φόρμα μηνυμάτων, ότι αυτά θα είναι ανώνυμα; Κόψε την πλάκα, λοιπόν, και απάντα κανονικά, όπως απαντάς και στα ευχάριστα για σένα, πλην ανώνυμα μηνύματα. Και άσε τα υπονοούμενα περί “ανώνυμων”. Αν δε σου αρέσει, βγάλε τη φόρμα ή μην απαντάς σε ανώνυμα μηνύματα γενικά από δω και πέρα. Ούτε στο site ούτε στο ραδιόφωνο. Άντε μπράβο.

        1. Απαντάω σε όλους και δίχως να έχω κανένα πρόβλημα. Όταν όμως τα “ανώνυμα” φροντίζουν να συντηρούν αυτήν την “προσωρινή” σχέση που υπάρχει μεταξύ του εργοδότη μου και της ΠΑΕ ΟΦΗ, τότε ναι με ενοχλούν…

  3. Άντε μπας και τους στρώσει λίγο ο Πορτογάλος. Τσιγαρούμπες κατοστάρες και φρέντο εσπρέσο στις καφετέριες του κέντρου κομμένα από δω και πέρα. Κυρίως για τους 2 ‘κολλητούς’ μιλάω που μας έχουν κάνει φέτος όλοι να απορούμε με την απόδοσή τους.

  4. Ρε, θα αρχίσουμε τώρα να τρωγόμαστε μεταξύ μας; Το θέμα είναι να κάνει κάτι ο κόουτς και να ρολάρει η ομάδα. Να συμμαζέψει και μερικούς ξενύχτηδες γιατί έχουνε ξεφύγει τελείως. Όποιος από εμάς τους βλέπει σε ξενυχτάδικα να ενημερώνει τον Πουλινάκη.

  5. οταν ο Αναστοπουλος την κοπανησε για τον Ατρομητο ησουν εκει …
    οταν ο Δερμιτζακης διεσυρε την ομαδα ησουν εκει..
    οταν η διοικηση συζητουσε με τον “προπονητη” Νιοπλια ησουν εκει υπερμαχος…
    αν η σκληρη κριτικη δεν αντεχεται ,τοτε προφανως επιβεβαιωνομαι οτι δεν υπαρχει δημοσιογραφια αλλα “δημοσιογραφια”
    οσον αφορα την ανωνυμια που σε ενοχλει,ειναι επιτρεπτη στα συγχρονα μεσα επικοινωνιας που υποτιθεται οτι υπηρετεις(οταν συμφωνουν μαζυ σου.

    1. Άλλο “σκληρή κριτική” και άλλο να συκοφαντείς όπως κάνεις κάθε φορά συνδυάζοντας το που δουλεύω με το τι γράφω και το τι λέω… Μεγάλη διαφορά και μάλλον δεν την καταλαβαίνεις εσύ. Δέχομαι την σκληρή κριτική…

  6. μπορειται λεω εγω,,,, να χαμηλωσετε λιγο τους τονους,,,,ολοι μας βλεπουμε τι συμβενει ,,, οκ… η ομαδα,,, δεν εχει πιασει αποδοση μεχρι σημερα,,, εχει μεγαλη ελειψη τυχης και μιλαω φυσικα μονο για τους εντος εδρας αγωνες,,,, αλλα αν αρχισουμε την γκρινια…. και βγαλουμε και ΟΛΗ την χολη απο μεσα μας,,, νομιζεται οτι θα παμε καλυτερα.??????
    οσο αφορα τον Μανωλη,,,, εχω συγκρουστει απειρες φορες μεταξυ του,,,, και το κανω ακομα…. και τον Μαιο,,, που αλλαξαμε προπονητη…. και οταν εκαναν 14 μεταγραφες,,, και τωρα με τα αποτελεσματα,,, αλλα πιστευω οπως ειπα και παραπανω,,, οτι το να σεικωνουμε συνεχως τους τονους,,, αυτο δε θα οφελησει την ομαδα ,,, αλλα πιστευω οτι θα την βλαψει ακομα περισσοτερο,,,!!!!! δε λεω να χαιδεψουμε ακομα περισσοτερο αυτια,,, αλλα ας τους αφησουμε τωρα να δουλεψουν 2-3 βδομαδες με το Πιντο,,,, και μετα αν δε δουμε,,, να αλλαζει κατι,,, ας τους τα χωσουμε,,,,!!!! παντως για εμενα ΤΩΡΑ η ομαδα θελει ηρεμια…..και οποιος μπορει να καταλαβει καταλαβε,,,,!!!!!!!!

  7. ΠΑΙΔΙΑ Ο ”ΖΟΖΕ” ΠΙΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ. ΑΥΤΟΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΙΧΤΩΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen + 9 =