Έλα, πλάκα μας κάνετε – έτσι δεν είναι;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule για τον διπρόσωπο ΟΦΗ αλλά και τις δικαιολογίες που στέρεψαν πλέον.

9η αγωνιστική και ο ΟΦΗ πλέον ουραγός, που κινδυνεύει να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, δεν περίμενε κανένας ότι ο ΟΦΗ θα πήγαινε στο Καραϊσκάκη για να πάρει αποτέλεσμα αλλά να δείξει ότι μπορεί να κάνει βήματα προς τα μπροστά.

Και για 45 λεπτά, είδαμε έναν μαχητικό ΟΦΗ που έδειξε μεγάλη διάθεση, καλή τακτική που του δίνει την δυνατότητα να χτυπήσει και να αφήσει πίσω του την γκρίνια και την μουρμούρα που δικαιολογημένα υπάρχει.

Και ξαφνικά, στο δεύτερο ημίχρονο έρχεται η πλήρης κατάρρευση. Κάτι, το 1-1 που μέσα σε 10 λεπτά έγινε 3-1, κάτι τα δυο γκολ στο τελευταίο 10λεπτο και ο ΟΦΗ έφυγε από το Φάληρο με πέντε γκολ στην πλάτη και νέα εβδομάδα εσωστρέφειας και περισυλλογής.

Ασφαλώς – έτσι όπως είναι ο ΟΦΗ – κανένας δεν περίμενε ότι έτσι όπως είναι η ομάδα, μπορεί να παει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Καραϊσκάκη αλλά περίμεναν όλοι ότι θα έδειχναν κάτι διαφορετικό και αλλιώτικο…

Μετά το ναυάγιο της Κυριακής, καλό είναι να δουν την βαθμολογία και πως ο ΟΦΗ είναι τελευταίος στην βαθμολογία.

Στο τέλος αυτό που θα πετύχουν, θα είναι να παίζουν μόνοι τους στο γήπεδο αφού και ο κόσμος που τους πίστευε και τους ακολουθούσε, θα τους αφήσει μόνους τους.

Και αυτό θα είναι πραγματικό κατόρθωμα για μια χρονιά που ξεκίνησε διαφορετικά και που εντελώς διαφορετικά εξελίσσεται…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

21 σχόλια

  1. mano se pion akrivos ta les ?kai kath allo pios pistevh oth me ton anastopoulo o ofh tha etroge 5 apopse?isos eine kalos o pinto alla se athos ora eirthe re pedh mou

  2. Εγώ αυτό που ξέρω Μανώλη είναι, ότι κάθε φόρα στο τέλος καταλίγω να βλεπώ μία ‘λιγόψυχη’ όμαδα που οι παικτες της εχούν χάσει το μππυσουλα και αυτό με στεναχωρεί πολύ. Γιατί, όταν μέγαλωνεις στην 4 και βλέπεις αυτά τα χάλια πονάει η ψυχή σου!! Γι’ αυτό ΠΑΙΚΤΕΣ και ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ πρεπεί να ξυπνήσουν από το λίθαργο που βρίσκονται γιατί αν αργήσουν λίγο ακόμα θα είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ!!

  3. Έτσι, μιας και είναι εθνική εορτή, για αλλαγή, μίλησέ μας για τις ευθύνες του προέδρου. Δικές του ήταν όλες οι επιλογές. Εκτός αν θεωρείς πως δεν υπάρχουν ευθύνες, οπότε βρες το θάρρος να το γράψεις!

    Μίλησέ μας και για τις δικές σου εκτιμήσεις το καλοκαίρι (ξέρεις, ο ΟΦΗ αλλάζει μια και καλή σελίδα, ήρθαν παιχταράδες κτλ, να μην τα ψάχνω τώρα να στα γράψω) και παραδέξου πόσο έξω έπεσες. Εκτός αν θεωρείς ότι είχες δίκιο, οπότε βρες το θάρρος να το γράψεις.

    Με την ευκαιρία, λέξη “περισυλλογισμός” δεν υπάρχει. Περισυλλογή, μπορεί.

  4. Αλλα μας ελεγες στην αρχη της χρονιάς!!

  5. Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ευκαιρία τους είναι με τον Άρη. Μπαίνουνε μέσα , παίρνουνε το παιχνίδι, και κάνουμε μια νέα αρχή. Αλλιώς θα παίζουνε με 100 φιλάθλους. Εγώ έχω αμπονέ στη θύρα 2 και θα πάω στην προπόνηση να τους το παραδώσω να το χαίρονται!!

  6. Ηρθε λοιπον η ωρα που ξεχειλισε το ποτηρι. Διοτι , για να φας 5 γκολ απο ενα Ολυμπιακο ο οποιος κατεβηκε να κανει προπονηση πρεπει να εισαι μεγαλο ΚΑΦΕΝΕΙΟ.

    Απο που να αρχισει κανεις και που να τελειωσει. Απο το γεγονος οτι οι παιχτες του Ολυμπιακου εμοιαζαν να τρεχουν και του ΟΦΗ να περπατανε ; Απο τη 1 και μοναδικη επιθετικη προσπαθεια που ετυχε να μπει γκολ ; Απο το γεγονος οτι βαζεις γκολ στο Καραισκακη και το κρατας 2 ολοκληρα λεπτα ; Απο το γεγονος οτι εχουμε τερματοφυλακα που ενω εχει παθος και θεληση δε ξερει να στησει ενα τειχος η ποτε να κανει εξοδο; Απο το”καθαρο” μυαλο που ζητησε ο Πιντο και το μονο που ειδα εγω απο τον ΟΦΗ στο ματς ηταν τακλιν και μπαμ μπουμ να φυγει η μπάλα ; Απο τη σωρεια των ηλιθιων φαουλ γυρψ απο την μεγαλη περιοχη ;

    Και θα μπορουσα να γραφω μεχρι αυριο. Για μενα ειναι μεγαλη αλητεια, αδιαφορια μιλαμε για τον ΟΦΗ οχι για τον Ακρατητο. Η μονη ομαδα θυμιζω που καποτε στο ιδιο γηπεδο το 4-0 το εκανε 4-5 για τετοι ομαδα μιλαμε. Δεν ξερω ποιος φταιει και στην τελικη δεν ειναι δικο μου το θεμα. Οταν σε 9 αγωνιστικες δεν εχεις καταφερει σε ΚΑΝΕΝΑ ματς να πετυχεις ΝΙΚΗ ή εστω 2 γκολ, τι να λεμε τωρα.

    Οσο για το Σα Πιντο πρεπει να κανει καποιο μικρο θαυμα γιατι αν ο ΟΦΗ δε κερδισει τον Αρη (δεν εχει σημασια το πως) τοτε οχι ανηφορα , οχι γολγοθας … 1ο φαβορι για β’ εθνικη. Και με τις ΦΑΜΦΑΡΕΣ που ακουγαμε το καλοκαιρι αυτο δεν τρωγεται με τιποτα μωρ αδερφακι μου…

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ 5-1 , ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΦΟΒΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ … ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΑΣ… ΞΕΦΤΙΛΕΣ

  7. Τρώει 5 ο ΟΦΗ και έχεις τον Γκαλέτι να κάνει δηλώσεις για το πόσο αγαπήθηκε με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Αυτό πιστεύω τα λέει όλα…. Όσο για τον ΟΦΗ να παρακαλάμε να μείνει κατηγορία, θα είναι πιστεύω τεράστιος άθλος σύμφωνα με το δυναμικό της ομάδας.

  8. Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους!ομάδα τραγική,παίκτες στην κυριολεξία άχρηστοι,μεταγραφές όλες αποτυχημένες,απο την αρχή της χρονιάς συνεχως λανθασμένες αποφάσεις (προπονητής,μεταγραφές,καιν. προπονητής)..ο ΟΦΗ δυστυχώς με την εικόνα που έχει δείξει ειναι με το ένα πόδι στ Β´ εθνική! Σημέιωση 1:καλά γιατί πρέπει να παίξει σώνι και καλά ο Γκαλέτι;έλεος οχι άλλο Γκαλέτι!ήταν καλός παίκτης,πλέον οχι…Σημείωση 2:Σαρρή εγραφές πριν απο οχι και τόσο λίγο καιρό οτι ο ΟΦΗ είναι για 8αδα(;).μήπως δεν είναι καιρός να αναθεωρήσεις;…α ναι ξέχασα υπομονή μεχρι να δέσει η ομάδα…

  9. δεν αξιζουν την φανελλα,δεν αξιζουν τα κλειδια του ομιλου..
    ουστ απο δω ..αντε στο 5χ5 και στον τελη..
    ο ΟΦΗ μονο στους ομιλιτες!!

  10. o παλαιμαχος Γκαλετι,που κανει διακοπες και θεραπεια στα Σταυρακια, ανταλλασε γελακια με παικτες του θρυλου…τον ειδε ολη η Ελλαδα..
    καλα θα κανει να τα μαζεψει μαζι με τον Ογιος και να παει στη ψαραγορα που τον σηκωνει το κλιμα γιατι εδω θα φυγει με ξυλο…

  11. γιατι κοπηκε το μηνυμα μου ?ποιον ενοχλησε?

    1. Γιατί δεν κόπηκε το μήνυμα σου; Είδες να κοπεί το μήνυμα σου; Ποιον ενόχλησε;

  12. ο παλαιμαχος Γκαλετι που κανει διακοπες και θεραπεια στα Σταυρακια ανταλλασε γελακια με παικτες του γαβρου ..
    αντε λοιπον στην ψαραγορα μαζι με τον Ογιος γιατι εδω δεν τους σηκωνει το κλιμα..

  13. Δεν ξέρω αλλά νομίζω πρέπει να σοβαρεφτούν εκει στην διοικηση του ΟΦΗ και να φερουν πισω τον Αναστόπουλο γιατι με τα πειραματα δεν παει καθολου καλά το έργο.

    Ένα πράγμα που δεν κατάλαβα είναι ότι πας να χτυπησεις τον ολυμπιακό στις αντεπιθέσεις και δεν έχεις ουτε έναν γρήγορο ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα??
    Μπορεί να το κάνει ένας στοιχειωδώς καλός προπονητης αυτό το έκτρωμα?

    Έχεις τον πύραυλο Κουτσιανικουλη τον πιο γρήγορο Έλληνα πόδοσφαιριστη και τον αφήνεις στον πάγκο αντί να τον εκμεταλευτείς και να δουλέψεις πέντε αυτοματισμούς να τον βγάζεις στον κενό χώρο?

  14. ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ …………….,ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ.ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

  15. Μανολη η φανελα του ΟΦΗ ειναι πολυ βαρια……Δεν μπορει στο ονομα κανενος Γκαλετι η Πουλινακη(διαχειριστη) να χρησημοποιειτε η ομαδα σαν γραφειο δημοσιων σχεσεων προς εξυπηρετηση περαστικων απο την Κρητη!!!!!!

    1. Φίλε μου που ξέρεις ότι σε σέβομαι πάρα πολύ, το να βρίσκουμε εξιλαστήρια θύματα στο πρόσωπο του Γκαλέτι, νομίζω ότι είναι κάτι που δεν ταιριάζει στον ΟΦΗ. Και επειδή αναφέρεις ως “διαχειριστεί” τον Πουλινάκη, δεν έχει πει ποτέ ότι είναι ιδιοκτήτης. Δεν θέλω να μιλάω γιατί είναι δύσκολη η θέση μου αλλά νομίζω ότι τέτοιου είδους πικρόχολα σχόλια μόνο κακό κάνουν στην ομάδα…

  16. Γιατι προσπαθεις παντα να δικαιολογεις τα αδικαιολογητα αυτη την στιγμη?
    Θελω να μου απαντησης..
    ποιος εφερε τον Γκαλετι?
    επραξαν καλα στην αλλαγη του Παπαζογλου την ωρα που η ομαδα πελαγοδρομουσε?
    Η ομαδα ξεφτηλιζοταν και μεις καναμε προμοσιον του Γκαλετι..
    Μηπως γνωριζεις να μου πεις..σε ποιους η ποιον Μαναντζερ ανηκουν οι φετινοι παικτεραδες??
    Οσο για τον Πουλινακη απο κακου ητανε να λεει οτι και ιδιοκτιτης στην ΠΑΕ .Εχει ομως τεραστια ευθυνη για οσα συμβαινουν αυτη την στιγμη στην ομαδα.
    Αληθεια μηπως γνωριζεις αν εχουν καλες σχεσεις μεταξυ τους οι διοικουντες στην ΠΑΕ??Μηπως αυτο λειτουργει πολυ αρνητικα στο ποδοσφαιρικο τμημα?
    Δημοσιογραφος εισαι κανε και κανενα ρεπορταζ στα εσωτερικα της ομαδας να μαθει ο κοσμος τι γινετε??

    1. Προσπαθώ να δικαιολογήσω κάτι επειδή διαφωνώ; Εγώ δεν μπορώ να έχω μια άλλη άποψη, και ας είναι και λάθος;

      Όσον αφορά τον Γκαλέτι, είπα την γνώμη μου και προηγουμένως. Δεν συμφωνώ με την ισοπέδωση στην υπόθεση Γκαλέτι όπως και επαναλαμβάνω ότι σίγουρα να υπάρχει μια αγιοποίηση την ώρα του 5-1 δεν συνάδει με την ιστορία και το μέγεθος του ΟΦΗ.

      Για τους μάνατζερ που λες, αυτό είναι το αιώνιο θέμα που απασχολεί τον ΟΦΗ και πάντα ακολουθείται από καχυποψία. Και επαναλαμβάνω, επειδή ακριβώς πάνω στο ρεπορτάζ, μιλάω με αρκετό κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια θέματα που να απασχολούν τον ΟΦΗ.

  17. Ενταξει Μανολη ..αφου κατ εσε ειναι ολα καλα τωρα ησυχασα!!!!!!

    1. Εγώ δεν είπα ότι είναι όλα καλά. Απλά, είπα ότι δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Πιστεύω ότι έγινα κατανοητός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

four × four =