Ας πουν ότι η χρονιά ξεκινάει σήμερα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής καταγράφει στο blog του στο Gentikoule όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα και στέλνει το δικό του μήνυμα.

Η εξευτελιστική ήττα στο Καραϊσκάκη, ο τρόπος με τον οποίο έχει εξελιχθεί η χρονιά και όσα συνέβησαν τα τελευταία 24ωρα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί τους πάντες. Από εκείνους που είναι εκτός ομάδας (κόσμος) μέχρι εκείνους που είναι εντός (διοίκηση, τεχνικό τιμ, ποδοσφαιριστές).

Ένα – δύο καλά θετικά αποτελέσματα – ειδικά στην σειρά – είναι σε θέση να διαγράψουν το απογοητευτικό ξεκίνημα του ΟΦΗ και να τον βγάλει έξω από την δύσκολη θέση. Στο συγκεκριμένο κείμενο δεν έχω διάθεση, ούτε να αναλύσω το τι έφταιξε – έχουν γραφτεί χιλιάδες λέξεις για αυτό – αλλά ούτε και να αναφέρω ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα.

Και παράλληλα, το τι θα γράψω εγώ – έχει ελάχιστη σημασία αν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ δεν αισθανθούν την κρισιμότητα και την δυσκολία της κατάστασης.

Ας σκεφτούν και οι ίδιοι ότι η χρονιά ξεκινάει σήμερα. Ότι το ματς κόντρα στην Καλλιθέα είναι το πρώτο επίσημο της σαιζόν και ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται στους… 0 βαθμούς.

Ας σκεφτούν και οι ίδιοι ότι κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και μια διαφορετική αρχή στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσουν ζεστό τον κόσμο και να τον κάνουν να έρθει κοντά τους – όχι ότι έλειψε – με μεγάλη αγάπη και βροντερή φωνή.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. οχι ρε Μάνο οχι πάλι νεα αρχή, να δουν που ειναι και σε τη κατασταση εχουν φερει την ομαδα να αφήσουν τα λογια και τις υποσχέσης και να παιξουν μπάλα. Θελω αποτελέσματα αλλά θελω να δω και ΜΠΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (για μενα αυτα τα δυο πανε μαζι)

  2. Μανο μολις τελειωσε το ματς με τη Καλλιθεα 1-1. Περιμενω να ακουσω τα σχολια σου αλλα. Σε ενα τελευταιο μου σχολιο ειπα οτι ο ΟΦΗ θα επρεπε να μπει να ριξει 3 γκολ με το ζορι. Προσφεροταν το ματς. Αντιθετως ο ΟΦΗ μπηκε για 15 λεπτα σε αυτο το ματς εκανε ενα γκολ κι απο κει και περα αυτο που ειδαμε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

  3. βαρια βαρια του Ο.Φ.Η. η φανελα………

  4. Ε , ωραία αρχή κάναμε πάλι!!!!!!

  5. re paidia me auton ton volonaki ti tha gini,autos einai pollu akatalilos gia ta paidia,proponitis tis k 20 leei,auto oxi gia topiko den kani,ase na min mpo,alla alla,o proedros…………….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − eight =