Ο ΟΦΗ βγάζει ΥΓΕΙΑ!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το τμήμα μπάσκετ που συνεχίζει να παίζει μεταξύ συγγενών και φίλων αλλά βγάζει υγεία.

Αν και είναι η ημέρα του ποδοσφαιρικού ΟΦΗ, θα τον αφήσω στην άκρη γιατί εκείνος από μόνος του έχει την προβολή που του ταιριάζει. Αντιθέτως, ο μπασκετικός ΟΦΗ όχι μόνο θέλει προβολή αλλά και παραπάνω στήριξη. Μια ομάδα που παίζει μπροστά σε 200 και 300 άτομα, απλά δεν έχει την στήριξη του κόσμου.

Ο φετινός ΟΦΗ πανηγύρισε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα, νωρίς – νωρίς και ενώ το περασμένο καλοκαίρι δεν περίμενε κανένας ότι θα είχαν ξεπεραστεί. Κάτι η αλλαγή σκυτάλης στον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, κάτι τα οικονομικά προβλήματα και το χαμηλό μπάτζετ – ήρθε αυτή η δημιουργική ομάδα που βγάζει υγεία και στέλνει χαμόγελα.

Κόντρα στην Καβάλα του τριπλάσιου μπάτζετ του ΟΦΗ, οι παίκτες του Φώτη Τακιανού δόμησαν ένα πλάνο από την αρχή του αγώνα με αποτέλεσμα όχι μόνο να έρθει η νίκη αλλά και με εμφατικό τρόπο. Μάλιστα, αν οι παίκτες του ΟΦΗ δεν χαλάρωναν στα τελευταία λεπτά, η διαφορά θα ξεπερνούσε και τους 20 πόντους – έφτασε ακόμα και στο +19!

Η υγεία που αναφέρομαι στον τίτλο, είναι ένα στοιχείο. Γιατί ο φετινός ΟΦΗ είναι σφυρηλατημένος από τις δυσκολίες του περασμένου καλοκαιριού μπολιάζοντας ένα σύνολο από παίκτες που ήρθαν στο Ηράκλειο για να ζήσουν το μεγάλο συν της καριέρας τους. Ο Μάρτζος έπαιζε στην Δόξα Λευκάδας και τώρα σουτάρει για τον ΟΦΗ γνωρίζοντας την αποθέωση σε ένα γήπεδο που ακόμα δεν έχει ζήσει μεγάλες δόξες. Και πολλά παραδείγματα όπως αυτό του Μάρτζου μπορούμε να βρούμε σε αυτήν την ομάδα.

Ένας κόσμος μαθημένος στις νίκες, στα θέλω και τα πρέπει, χρειάζεται και ΠΡΕΠΕΙ να στηρίξει την ομάδα μπάσκετ. Δεν μπορεί να την θυμάται μόνο στις φιέστες, στα εκτός έδρας ματς και στα πανηγύρια. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει, τόσο πιο καλά θα πάει και ο ΟΦΗ…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twenty + six =