Το “τέλος εποχής” των άλλοθι…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule τον ΟΦΗ μετά την διακοπή και εστιάζει την προσοχή του σε μερικές λεπτομέρειες.

Ποιες είναι αυτές:

  • Το πρόβλημα στην φυσική κατάσταση ήταν εμφανές στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Με τον Σα Πίντο να έχει μια διαφορετική αντίληψη της κατάστασης, οι παίκτες του ΟΦΗ δούλεψαν αρκετά αναμένοντας την βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα. Ήδη, είδαμε μια μικρή βελτίωση στα τελευταία παιχνίδια. Όμως, αλήθεια είναι πως αυτήν δεν φτάνει.
  • Ο ΟΦΗ μπαίνει σε έναν μήνα όπου θα κρίνει και την πορεία του στον δεύτερο γύρο. Αν συνεχίσει να έχει αυτήν την κακή βαθμολογική συγκομιδή, τότε αυτομάτως θα αποκτήσει πολύ μα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
  • Ο Σα Πίντο είναι ήδη έναν μήνα στον ΟΦΗ. Ο Πορτογάλος έχει σουλουπώσει αρκετά την ομάδα και ο ίδιος έχει πλέον το δικαίωμα να ζητάει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του.
  • Το σημείο προσαρμογής τελείωσε για πολλούς. Πλέον, από εδώ και στο εξής δεν υπάρχει άλλοθι για κανέναν. Ούτε βέβαια δικαιολογίες “προσαρμογής”, “αλλαγής” τακτικών κτλ.
  • Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές οφείλουν και εκείνοι από την πλευρά τους να βοηθήσουν τον Σα Πίντο. Εκείνος ύψωσε ασπίδα προστασίας πάνω από εκείνους, όταν βγήκε μπροστά μετά την τραγική εμφάνιση κόντρα στην Καλλιθέα. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και εκείνοι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. δεν εχεις καποιο σχολιο για την φωτογραφια που κυκλοφορει απο κλαμπ του Ρεθυμνου?ειναι μαλλον η βοηθεια καποιων παικτων προς την ομαδα.εκτος και αν πιστευεις οτι προκειται για ομοιοτητα.

    1. Βαγγέλη, τι σχόλιο να κάνω; Είμαι από εκείνους που πιστεύω ότι είναι οι ποδοσφαιριστές και δεν τίθεται θέμα… ομοιότητας!

  2. ΜΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΜΕ ΜΙΑ…..ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 2 Η 3 ΜΗΝΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Η ΚΩΟΥΤΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΒΡΕ ΜΑΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ….ΧΑΒΑΛΕ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΕΠΙ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ? ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΟΥΤΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ…ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ…..ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΤΑΝ! ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΚΟΛΑΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΜΕ , ΟΜΑΔΩΝ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΚΛΠ. ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ

    1. Γιώργο, εγώ πάλι δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαπλοκή ή συμφέροντα. Και για να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας, εύκολα θα κάνει κάποιος τους συνειρμούς για τον Πουλινάκη και τον Athletic Radio ή το Gentikoule. Όμως, επειδή είμαστε υπερήφανοι εδώ που βρισκόμαστε, μπορείς να πας στο αρχείο και να δεις την κριτική που έγινε από το Gentikoule.

      Και δίχως να υπάρξει ποτέ καμία παρέμβαση σε όσα έγραφα.

      Όσο για το “θα πάρει μπάλα τον Πουλινάκη και το Δ.Σ.”, αυτά – κατ’ εμέ – δεν είναι λύσεις και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να ακυρώνεται μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και έναν χρόνο.

  3. δηλαδη θελεις να μας πεισεις οτι τα 12 παλτα ηλθαν στο Ηρακλειο με παρθενογενεση ….η για ολα φταιει ο κακος Δερμιτζακης…συμφωνω απολυτως με τον “Γιωργο”.
    η χρονια δυστυχως μου θυμιζει εντονα Στρακα και τον επενδυτη με τα ειδη προικος απο το Γαζι.

  4. Εποχή 21 αιώνας : σε όλους σας -μας αρέσει η τεχνολογία ΣΩΤΣΑ;.. ΣΩΣΤΆ λέω εγώ ο κάθε ένας άνθρωπος κράτα και ένα κινητό και έχει έναν υπολογιστή …..Αυτό λέγετε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, θα έχουμε όλοι έλεγχο εμείς Π.Χ από την εφορία και του σταρ σύστεμ τα άπλυτα θα βγαίνουν ΚΑΙ ΚΑΛΆ κάνουν, θα βγαίνουν στον ΑΈΡΑ …ΑΥΤΌ λέγετε ηλεκτρονική διακυβέρνηση..

    Ο Σβασίγιας η κάθε Σβασίγιας π.χ είναι πιο μάγκας από Στίβεν Τζεραντ και όχι μόνο ;που τον έχουν κρεμάσει τα πάρα πολλές φορές τα Αγγλικά ταμπλόιντ; …
    Οι Ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν και μυαλό ,να καταλάβουν ότι σε λίγο χρόνο θα τους ανεβάζουν όχι φωτογραφίες ΆΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ,και επιδίδει ακούω για {προσωπικά δεδομένα} θα πω όταν είσαι ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΎ ΣΟΥ , κάμερες ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ; εδώ έχουν όλα τα περίπτερα…

    Εγώ ΠΟΥ ΔΕΝ μου αρέσει να λέω εγώ , όταν έγινε η επίσκεψη τον οπαδών του ΟΦΗ ΣΤΟ ΒΑΚ πήγα, οι οπαδοί του ΟΦΗ τα παιδιά με ξέρουν ΚΑΙ το ξέρουν , εκεί λοιπόν τους τα είχα προειδοποίηση ΔΗΜΟΣΙΆ ΟΛΟΥΣ , θα σας ξεφτιλίσουν {παιχταράδες} αυτά τότε …,οι φωτογραφίες δεν λένε για εμένα και πολλά , ΌΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΆΖΟΥΝ ΤΑ ΒΊΝΤΕΟ θα δείτε ,γιατί εκεί θα καταγράφετε ημέρα ώρα και δευτερόλεπτο σήμερα η τεχνολογία μπορεί να τα επιβαιβεώνει η να ξέρει αν είναι προπαγάνδα ακριβώς , για να μην λένε ΚΆΠΟΙΟΙ ότι είναι {μοντάζ } μετά… Τα είπα; τα είπα το ξέρουν ΌΛΟΙ ; ΟΛΟΙ.. Να φροντίσουν να είναι σωστοί ,και αν δεν τους αρέσει να αλλάξουν εργασία , δεν με ενδιαφέρει ας είναι και ο ΘΕΟΣ , μη μου πει κανείς για δικό άνθρωπο τα λες; Ναι και πολύ εύκολα {ΕΓΏ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ, έχω Ισραηλιτική Καταγωγή , όλοι έχουν δικαίωμα για ευκαιρίες ΜΙΑ -ΔΥΟ-ΤΡΙΣ.. μετά ΤΕΛΟΣ ,ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ }..

    Σήμερα στο Γιοχάνεσμπουργκ ψηφίζουν τον νέο κώδικα αντιντόπινγκ του WADA v.4 και τον νέο πρόεδρο του Οργανισμού τον Αγγλο Κρεγκ Ριντλ ΚΑΙ θα αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του την 1η Ιανουαρίου 2014..

    Ότι είχα προτείνει σε αυτό εδώ το ΣΑΙΤ, που ίσως ήταν το πρώτο Ελληνικό Σαιτ πριν χρόνια πέρασε κατά 80%..{βιολογικό διαβατήριο, δείκτες που με την μέθοδο της τεχνολογία ανά πάσα ήμερα ώρα λεπτό} φαντάζεστε ένα μήνυμα στο κινητό του αθλητή που θα του λέει να του λέει στέλνει δήγμα από το ΚΙΝΗΤΌ ώστε να του γίνετε έλεγχος ντόπινγκ κοντρόλ; ΕΕΕ Έρχεται ΛΟΙΠΟΝ σιγά σιγά … { και μη πει κανείς καμιά εξυπνάδα θα βάζω την φίλη μου να δίνει δήγμα.. με το γενετικό υλικό που θα έχει παρθεί πάρει ΜΙΑ ΦΟΡΆ θα το συγκρίνουν}…

    Στο Μουντιάλ της Βραζιλίας τα δήγματα θα πηγαίνουν στο εργαστήριο της Ελβετίας κατά 99% ,γιατί μετά από έρευνες οι Κενυάτες και οι Τζαμαϊκανοί δε συνεργάζονται και όλο βρίσκονται πολλά κρούσματα… άλλη φορά θα σας τα πω ποιο αναλυτικά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4 × two =