Η “γραφικότητα” έχει και τα όρια της…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την δήλωση Τακιανού για την απουσία του κόσμου από το γήπεδο και καταλήγει στο ότι “η γραφικότητα έχει και τα όρια της”.

Ο Φώτης Τακιανός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ότι “θα καταντήσουμε γραφικοί αν μιλάμε συνέχεια για τον κόσμο και το μπάσκετ του ΟΦΗ”. Διαπίστωση που αν μη τι άλλο, την έχουμε κάνει όλοι και βέβαια καταλήγουμε πάντα σε αυτό το αποτέλεσμα.

Ότι πλέον έχει γίνει γραφικό το όλο ζήτημα, να μπορούμε να συζητάμε και να σχολιάζουμε συνεχώς την απουσία του κόσμου από τα παιχνίδια του ΟΦΗ. Είναι γραφική όλη αυτή η συζήτηση μιας και όταν μιλάμε για τον ΟΦΗ, μιλάμε για τον ΟΦΗ.

Είναι ντροπή ή κατάντια για τον σύλλογο και τον κόσμο του, να μην μαζεύει ούτε 30 άτομα για να δημιουργήσουν μια εξέδρα που να κάνει “καμίνι” το γήπεδο και να δώσει μια έξτρα ώθηση στην ομάδα.

Πλέον, η λέξη “γραφικοί” δίνει την σειρά της στους κουραστικούς, τους αδιάφορους αλλά και τους τύπους που ψάχνουν μια αιτία για να ασχολούνται με το ζήτημα “κόσμος και μπάσκετ”.

Στο τέλος, οι γραφικοί δεν θα σταματήσουν να ασχολούνται εκτός αν ο ΟΦΗ αρχίζει να παίζει… με καμία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ ή ο Ηρακλής ώστε να πάνε στο γήπεδο να πετάξουν ένα μπινελίκι και τίποτα παραπάνω.

Είπαμε, γραφικοί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fifteen − 12 =