Να διώξει μόνος του την «ρετσινιά» ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Επιστροφή στην δράση και ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule το πώς θα πορευτεί ο ΟΦΗ από τώρα μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

Εκδρομή έρχεται το Σάββατο και πολύς κόσμος – όπως φαίνεται – θα πάει στην Ριζούπολη. Και ο κόσμος του ΟΦΗ θα πάει ούτως ή άλλως και ανεξάρτητα από την πορεία που έχει κάνει η ομάδα.

Η κοινή διαπίστωση όμως που υπάρχει σε όλους είναι ότι ο ΟΦΗ δεν… μπορεί, δεν το έχει και κατά συνέπεια αρκετοί σκέφτονται κατ’ αυτόν τον τρόπο: «Γιατί να πάω στην Αθήνα; Για να χάσουμε και να σκέφτομαι την επιστροφή;»

Σε αυτούς δεν μπορείς να πεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Ο ΟΦΗ έχει μια «ρετσινιά» της ομάδας που δεν πείθει, ως φυσικό επακόλουθο της πορείας που έχει κάνει μέχρι τώρα. Και όχι άδικα.

Έγραφα τον Αύγουστο ότι ο ΟΦΗ θα κρινόταν τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Και όχι στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο. Ο ΟΦΗ με βάση την πορεία του έχει δημιουργήσει μια «ρετσινιά» της ομάδας που δεν μπορεί να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και μια εμφατική νίκη εκτός έδρας.

Ακόμα και σε παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννενα, όπου κατά γενική ομολογία, η ομάδα έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήρθαν αυτές οι δύο στιγμές αδράνειας για να χύσουν την «καρδάρα με το γάλα». Την εμφάνιση λίγοι την σκεφτήκαμε – μεταξύ αυτών και εγώ – αλλά δυστυχώς μετράει το αποτέλεσμα. Και αυτή η (πικρή) γεύση είναι που μένει στον κόσμο.

Ο ΟΦΗ, αρχής γενομένης από την Ριζούπολη, θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι μια ομάδα looser που δεν μπορεί να πάρει ένα εκτός έδρας αποτέλεσμα. Θα πρέπει να αποτινάξει την «ρετσινιά» που ο ίδιος δημιούργησε με βάση την πορεία που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα.

Να αποτινάξει από πάνω του τις σκέψεις που γίνονται για αυτόν και οι οποίες αναμφίβολα δημιουργήθηκαν μέσα από τις εμφανίσεις αλλά κυρίως μέσα από τα αποτελέσματα.

Το ματς του Σαββάτου προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αρκεί ο ΟΦΗ να πάρει ένα αποτέλεσμα. Να μου πείτε με μια νίκη σβήνονται όλα; ΟΧΙ αλλά θα έχει κάνει μια αρχή βρε αδερφέ, θα έχει δείξει κάτι στον κόσμο που ανυπομονεί για εκείνον…

Η ομάδα οφείλει να βγει μόνη της από την δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει. Να αποδείξει αλλά και να αναδείξει έναν διαφορετικό εαυτό από εκείνον που έχουμε δει όλοι μας μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ

  2. Διαβασα κατι για Σιαλμα … Αφηστε τους Σιαλμαδες και βαλτε τους μικρους μεσα που διψανε να παιξουν. Ηδη ο ΟΦΗ τα τελευταια χρονια εχει χασει μικρους που θα μπορουσαν να εχουν πολυ καλυτερη παρουσια. Πετρας, Ζαχαρακης, Κουρδακης, Μανουσος, και σιγουρα ξεχναω μερικους. Βλεπω παλι ετσι οπως το παμε να χανουμε μερικα ταλεντα οπως Δαμιανακης, Βιτωρος, Ροβυθης, Μπανουσης, Κυζιριδης κτλπ.

    Ξεχναμε μαλλον την περιπτωση Περογαμβρακη μου φαινεται. Ενας παικτης απο δω κι απο κει δανεικος ωσπου λογω της μη αδειοδοτησης μπηκε μεσα “αναγκαστικα” και εδειξε οτι κανει για 10 Νιμανι και Ογιος μαζι. Ας δωσουμε λοιπον τις ευκαιριες. Γιατι ειναι σιγουρο οτι τη φανελα τη ματωναν πολυ περισσοτερο οι Κουρδακηδες και οι Ζαχαρακηδες απο οποιοδηποτε ανυπαρκτο Σβασιγια.

    Ακουσα οτι ο Σα Πιντο “πειραματιστηκε ” με Μιλιαζες για στοπερ. Δε λεω καλα τα πειραματα. Αλλα ελεος δωστε ευκαιριες στους μικρους. Αν μη τι αλλο αποτελουν πολλες φορες τις ευχαριστες εκπληξεις.

    Και στο κατω κατω στην Ελλαδα ειμαστε στο επιπεδο Σουπερ Λιγκ το οποιο αν εξαιρεσεις 2-3 ομαδες ειναι για κλαματα. Δεν μπορουν να σταθουν οι μικροι ; Ανετα λεω εγω. Λιγη εμπειρια και καθοδηγηση θελουν. Μου αρεσε που ειδα τη κινηση στη χερσονησο με την ακαδημια. Αυτο χρειαζεται ο ΟΦΗ. Και ο Εργοτελης σε αυτο το κομματι ειναι μπροστα. Αν μη τι αλλο θα επρεπε να πρωτοπορει στο νησι ο ΟΦΗ λογω ονοματος και Ιστοριας.

    Εγω λεω λοιπον οτι οι “Ρετσινιες” φευγουν καμμια φορα απο φρεσκους παικτες με αγνοια κινδυνου. Ειδαμε και τους μισθοφορους. Μας κουρασανε. Ελπιζω να μη φευγουν τωρα 2 Νιμανι και Σβασιγια για να μας ερθουν αλλοι 2 το Γεναρη. Μη κανετε μεταγραφες. Εν αναγκη διωξτε κι αλλους Τουριστες. Βαλτε τα μικρα μεσα, δωστε τους ευκαιριες και θα παει καλυτερα η ομαδα.

    Τα οφελη ειναι πολλα. Δεν ηταν ουτε τρελος ο Γκεραρντ ουτε χαζος που εβγαζε στις καλες εποχες και 1-2 ταλεντα στον ΟΦΗ. Και σε εκεινον τον ΟΦΗ ε ; Που για να μπεις 11αδα επρεπε να δειξεις κατι. Δεν εμπαινες ετσι. Τη σημερω γιατι ο Σβασιγια ειναι τοσο ανωτερος του Δαμιανακη ; Γιατι ο Ροβυθης ειναι χειροτερος απο τους αλλους εξτρεμ η κρυφους ; Δεν μπορω να τα καταλαβω αυτα … Οταν δεν δινεις κινητρα στα ταλεντα σου τοτε τα χανεις απο νωρις.

    Και αυτος ο ΟΦΗ εχει αναγκη τα ταλεντα. Μηπως τελικα θα ηταν καλυτερα να μην ειχαμε παρει ουτε φετος Αδειοδοτηση ; Μηπως θα ηταν καλυτερα να ειχε μεινει ο κορμος ο περυσινος με το Πετρακη και να γινουν 2-3 στοχευμενες κινησεις αλλα και εμπλουτισμος με επιπλεον ταλεντα ; Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ Ο ΟΦΗ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΠΙΣΩ.

  3. Καλύτερα να μη μας θυμίζεις τι έγραφες τον Αύγουστο, προσπαθούμε να τα ξεχάσουμε.

    1. Καλά σε αυτό δεν έχεις άδικο.

  4. Mano simera pemth 21 noemvriou sou grafw kai sou lew oth sto mats ths rizoupolhs tha kanoume hrwa ton Petropoulo kai ton Tzorva…Opos aloste sinithizoume.Ta ipolipa meta to mats….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

2 × 5 =