Ο ΟΦΗ, ο κόσμος και οι προσδοκίες της Ομιλάρας!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule το όμορφο ταξίδι της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ που όπου και αν φτάσει θα είναι πετυχημένο.

Σιγά – σιγά, κούτσα – κούτσα, ο ΟΦΗ φτιάχνει τον δικό του δρόμο στο μπάσκετ του Ηρακλείου. Ο οπαδός του ΟΦΗ είναι απαιτητικός, θέλει να τον “ταΐζεις” με νίκες και θετικά αποτελέσματα. Όμως, πάνω από όλα είναι “ποδοσφαιρικός”. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είναι ούτε μπασκετικός, ούτε οπαδός που θα πάει να δει βόλεϊ ή άλλα αθλήματα.

Όμως, το μπάσκετ του ΟΦΗ τείνει να ξεπεράσει αυτό το ταμπού. Το περασμένο Σάββατο, σε ένα αδιάφορο και εύκολο παιχνίδι βρέθηκαν στο γήπεδο περισσότεροι από 300 οπαδοί του που παρακολούθησαν το ματς. Η εύκολη νίκη και η 30αρα επί των Ικάρων έδωσαν στον κόσμο ένα χαμόγελο και μια μεγάλη ικανοποίηση.

Το μπάσκετ του ΟΦΗ κάνει μια υγιή και μοναχική πορεία: Δεν υπάρχουν τα έσοδα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο αλλά ούτε και ο πακτωλός χρημάτων που πέφτει στα ταμεία των ΠΑΕ. Για αυτό, κάθε ευρώ που μπαίνει, “βγαίνει” στην συνέχεια από τα ταμεία με μεγάλη προσοχή.

Ο κόσμος ξεκίνησε σιγά – σιγά να στηρίζει την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ. Η παρουσία του στο ματς του Σαββάτου είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί όπως αναφέρω παραπάνω, δεν έγινε σε ένα ντέρμπι που να κρίνεται μια κατηγορία ή ένας τίτλος. Έγινε σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι που η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη.

Οι προσδοκίες του ΟΦΗ συνδέονται και συνάδουν με αυτές του κόσμου. Και ο τελευταίος είναι εκείνος που χρειάζεται να την σπρώξει και να της δώσει το έναυσμα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες που θα δώσου και μεγάλες χαρές στον κόσμο του ΟΦΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *