Ο ΟΦΗ κάνει το καθήκον του με ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule για την πορεία του ΟΦΗ και την επιστροφή στις (πολλές) νίκες.

Ο ΟΦΗ έφτασε αθόρυβα σχετικά τους 18 βαθμούς και πλέον κοιτάζει να κλείσει θετικά τον πρώτο γύρο παίρνοντας στα δύο παιχνίδια αυτό που του αναλογεί. Και ανάλογα με τις εμφανίσεις του, εντός και εκτός Κρήτης – είχα γράψει την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο ρεαλιστικός στόχος του ΟΦΗ θα είναι οι 21 βαθμοί μέχρι το βράδυ του επόμενου Σαββάτου.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία να δούμε είναι ότι ο ΟΦΗ έχει καταφέρει να κάνει το καθήκον του και να πράττει ανάλογα με το ρόστερ του, την δυναμική του και τον χαρακτήρα του. Δηλαδή: Φαβορί κόντρα στον Άρη; Τον κέρδισε. Φαβορί κόντρα στην Καλλονή; Την κέρδισε. Έπρεπε να κερδίσει Απόλλωνα και Λεβαδειακό; Τους κέρδισε.

Αμέσως, αμέσως ο ΟΦΗ πήρε 4 νίκες που είναι πραγματικό “χρυσάφι” και οι οποίες τον έχουν βγάλει από την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόταν μέχρι την 8η – 9η αγωνιστική. 

Είναι δύσκολο για τον ΟΦΗ να κάνει το καθήκον του, δεν το έκανε στις αρχές του πρωταθλήματος όταν πετούσε βαθμούς δεξιά και αριστερά με αποτέλεσμα να είχε ξεχάσει πότε κέρδισε για τελευταία φορά. Δεν κέρδιζε τον Πανιώνιο και τον Πλατανιά, έχανε στην Βέροια που μέχρι πρότινος δεν είχε κερδίσει κανέναν άλλο.

Είναι δύσκολο για τον ΟΦΗ να κάνει το καθήκον του, γιατί άλλες περιόδους δεν το έκανε καν. Περνούσαν ευκαιρίες από μπροστά του και εκείνος τις πετούσε στα σκουπίδια. Το τελευταίο 40ημερο διακρίνω μια σοβαρότητα εντός αγωνιστικού χώρου που αποτυπώνεται πλήρως και από τα αποτελέσματα που έχουν έρθει μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 1 =