Διατητίσκος σε διατεταγμένη υπηρεσία

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule για όσα θαύματα έγιναν στο παιχνίδι με την Ξάνθη και πως αποδείχθηκε ότι πήγε στην Θράκη για να “σφάξει” τον ΟΦΗ.

Διαιτητές που επειδή φορούν μια στολή και κρατούν μια σφυρίχτρα, νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον πάπα από τα αχαμνά.  Διαιτητές που αισθάνονται ότι έχουν απόλυτη εξουσία στη ζωή και το παιχνίδι των ποδοσφαιριστών. Διατητίσκοι του χειρίστου είδους.

Ένας τέτοιος είναι ο Μάριος Λαμπρόπουλος. Το απέδειξε στο παιχνίδι των Ιωαννίνων, τον Γενάρη του 2011 όταν σε ένα ματς που και οι τυφλοί είδαν, εκείνος το συνέχισε ενώ σε όλο τον πλανήτη συνήθως τα διακόπτουν. Ξέρετε, δεν έγινε και τίποτα. Απλά ένας αλήτης μπούκαρε και χτύπησε τον Βεζυρίδη.

Ανθρωπάκι ήταν, ανθρωπάκι θα είναι σε όλη του την ζωή αυτός ο τυπάκος. Γιατί αποδεικνύεται ότι είναι άνθρωπος ειδικών αποστολών που λειτουργεί σε διατεταγμένη υπηρεσία.Όπως λειτούργησε εκείνη την βραδιά στα Γιάννενα, έτσι ακριβώς λειτούργησε και σήμερα.

Σε όλα τα κανάλια, όλοι τηλεκριτικοί εκφράζουν την απορία: Γιατί δεν έδωσε το πέναλτι, γιατί ακύρωσε το γκολ του Παπάζογλου;, Προφανώς και απάντηση δεν πρόκειται να πάρει από κανέναν αφού μόνο ο ίδιος γνωρίζει γιατί πήγε εκεί.

Βέβαια ευθύνη δεν έχει μόνο αυτός. Στην ίδια, ελεεινή, κατηγορία βρίσκονται και εκείνοι που τον διατήρησαν στους πίνακες διαιτησίας εδώ και 3 ολόκληρα χρόνια με αποτέλεσμα να επιστρέφει στην ζωή μας.

Το στενάχωρο είναι ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής δεν ευθύνεται μόνο για την ήττα του ΟΦΗ, αλλά και για το γεγονός ότι με τα προκλητικά σφυρίγματά του επισκίασε την καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια.

Αδίκησε όχι μόνο την ομάδα, αλλά και την απόδοσή της. Και είναι πραγματικά κρίμα για αυτήν την ομάδα που πήγε στην Ξάνθη και έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο των τελευταίων χρόνων κάνοντας περήφανο τον κόσμο της – έστω και αν έχασε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. μανο αυτο που εγινε σημερα επισκιαζει τον χρυσανη(δεν ξερω αν τον προλαβες) επισκιαζει τις σερρες , τον ποντικη, τον κακο στο κυπελλο με ατρομητο και,και.και….. ο ανθρωπος αυτος δεν προκειται να σφυριξει ματς του ομιλου στο ναο ποτε, γιατι θα θαφτει στο νεκροταφειο πισω απο την 6. το νου μας το σαββατο …. το ΝΟΥ μας!!!! ο νοων νοειτω…

  2. αφου τον ηξεραν γιατι δεν ζητησαν εξαιρεση?

  3. mano iparxh kai kath allo pou den to sxoliases.katarxas ta pedika lathi ths aminas gia allh mia fora.ayta ta gelia goal mono o ofh ta dexete.exoun kanei ta idia lathi toses kai toses fores eleos pote tha mathoun.episis toses xamenes eykeries pali mono o ofh ths xanh.as evaze ta goal o ogios kai o koutsia kai tha sou elega ego th tha ekane ayto to maimouni meta

  4. Καταρχήν μπράβο στους ποδοσφαιριστές και στο προπονητικό τιμ που πήγαν και έπαιξαν στην ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ το καλλίτερο εφετινό τους ματς εκτός έδρας -ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΞΑΝΆ ΛΕΩ …

    Η ΠΑΡΆΓΚΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ Ω ΠΑΡΑΓΚΑ ….

    Δεν τα λένε οι δημοσιογράφοι, αλλά ποιοι δημοσιογράφοι θα μου πείτε που τρέμουν μην απολυθούν , μερικοί είναι και οικογενειάρχες, εξαιρούνται ΜΕΡΙΚΟΙ ακόμα..

    ΣΤΗΝ Κρήτη λόγου γεωγραφικού και δημοκρατικού Ντι-Εν-Ει που έχει ο τόπος μας , αν EINAI να πέσουμε ας πέσουμε με ψηλά το κεφάλι ως Κρητικοί. με τους μα@@κες που κυβερνούν ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΠΑΤΩΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.. εδώ στον τόπο μας πιστεύω ότι θα δυσκολευτούν πάρα μα πάρα πολύ …{αυτό θέλω να πιστεύω}…..

    Κύριε ΜΑΡΙΝΑΚΗ να χαίρεσαι το ποδόσφαιρο που επιβάλεις στο ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ , κύρια ΕΠΟ να χαίρεται τους διαιτητές που έχει ,να χαιρόμαστε τους αθλητικούς δικαστές, να χαιρόσαστε-ΜΕ ΤΟΥΣ υπουργούς ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ της χώρας… να ΧΑΙΡΌΜΑΣΤΕ την UEFA του Μισέλ…υποκριτές όλοι υποκριτές , τιμωρία μισής κερκίδας του Ολυμπιακού !!!!!! τι άλλο θα σκεφτούν είναι για να γελάει η για να Κλαίει κάνεις!!!!{ ΜΗΠΩΣ στήνουν ματς διασταυρώστα για ξεκάρφωμα; λέω εγώ με το βρόμικο μυαλό} …..

    Όμως σε κάθε ομάδα υπάρχουν και δέκα νταβατζήδες, μπράβοι, υπόδικοι , ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΗΝ ΔΕΝ ΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ , κάνουν ότι γουστάρουν σε τρομαγμένους Ποδοσφαιριστές και προπονητές { Ο Σα Πίντο αντέδρασε εχθές γιατί δεν ξέρει τι ΕΣΤΙ ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ ΑΚΌΜΑ } εύχομαι να παραμείνει ΕΤΣΙ και να μη το απορροφήσει και αυτόν το ΜΠ@@@Ο ΕΛΑΔΙΣΤΑΝ …

    Μα θα πει κάνεις ο ΟΦΗ δεν ευνοήθηκε με τον Πανθρακικό με το γκολ του ΜΑΚΡΗ;; ΝΑΙ θα πω ήταν σε μια φάση δύσκολη ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΈΣΦΑΞΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΦΑΣΕΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ…. ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΊΕΣ ΜΕΡΙΚΏΝ …

    Κύριε Μαρινάκη δε έχεις πάρει χαμπάρι ότι αδειάζεις ΌΛΑ τα γήπεδα από τους φιλάθλους ΌΛΑ με πρώτο ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ της ομάδα σου ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ ΤΟΥ ΟΦΗ….

    Αυτό είναι το Ελληνικό ποδόσφαιρο με την ανοχή όλων των παραγόντων και της πολιτείας ΜΑΡΙΝΟΚΡΑΤΗΤΕ….και ΔΕΝ τολμά ΕΝΑΣ ….να τον στείλει….

    Όσοι λένε να μην μας ξανά διαιτητεύσει ο κάθε Λαμπρόπουλος κάνετε ΛΑΘΟΣ ..

    Θα σας πω τι είπα: ΚΑΚΉ-εσκεμμένη- διαιτησία ΕΚΑΝΕΣ ΜΑΓΚΑ; ΕΕΕ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΡΙΑ ΜΑΤΣ !! τρελάθηκαν θα μας σκοτώσουν είπαν ..τους απάντησα αυτό σας πρέπει, γιατί ρε δεν Προσπαθείτε να σφυρίζετε 50-50 ;

    ΓΙΑΤΊ o Μισέλ ΔΕΝ δέχεται την τεχνολογία; γατί δέχεται ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΔΑΝΙΚΟΥΣ στο ίδιο πρωτάθλημα και στης ίδια κατηγορία ; ΑΣ ΈΧΕΙ 1.000 παίχτες ο κάθε ΠΡΟΕΔΡΑΣ άλλα η στην ομάδα του, η σε άλλο πρωτάθλημα και ΈΝΑΝ, Η σε άλλες κατηγορίες ΤΡΙΣ ΤΟ ΠΟΛΥ..

    ΥΠΑΡΧΉ ΝΟΝΟΊ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ να πατήσουν στον ευρωπαϊκό ΝΟΜΟ περί αθεμίτου ανταγωνισμού, έτσι θα πιάσουν πολύ μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή παρά να κόβουν τον ανθρώπων μισθούς και συντάξεις οι {ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ} ΤΑΓΟΊ ΜΑΣ..

    Όλο και κάθε ήμερα σκέφτομαι αν αξίζει κανείς ΣΉΜΕΡΑ να ασχολείται με αυτό το ποδόσφαιρο …άλλα μετά πάλι ξανά λέω, θα παραδοθεί και το ποδόσφαιρο ΑΜΑΧΗΤΊ στα ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, Η ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΈΝΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ….

    ΕΎΓΕ κ. Μαρινάκη διαλύστε ΟΛΟ ΤΟ ποδόσφαιρο.. Αλλά ΉΘΕΛΑ να ήξερα οι δημοκρατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού {ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΊΝΑΙ μεγάλη ομάδα} γιατί είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ;.

    {Αν φερθείς καλά σε ένα ζώο θα σε αγαπάει για πάντα…Αν φερθείς καλά σε έναν άνθρωπο καλή τύχη…}

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 7 =