Η ομάδα ξεμπρόστιασε τον Λαμπρόπουλο

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αφήνει στην άκρη τον αστείο Λαμπρόπουλο και γράφει στο blog του στο Gentikoule για τα επιτεύγματα του ΟΦΗ εντός του αγωνιστικού χώρου.

Πριν από 40 ημέρες, στις 11 του Νοέμβρη, δύο ημέρες μετά την ήττα από τα Γιάννενα είχα γράψει ότι το πρόβλημα του ΟΦΗ δεν ήταν το ρόστερ της ομάδας. Μετά από 40 ημέρες, η ομάδα όχι μόνο επιβεβαιώνει αυτήν την άποψη αλλά στέλνει και τα πλέον αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον του ΟΦΗ. Τα σχόλια που θα δείτε κάτω από το – τότε – κείμενο αποτελούν ένα μάθημα για όλους μας. Ότι ο ΟΦΗ μπορεί να κριθεί αλλά δεν μπορεί να αδικηθεί η προσπάθεια του από ένα 90λεπτο.

Άλλωστε, το ίδιο ρόστερ είναι που παίζει από τότε και μάλιστα μέσα από συνεχόμενα παιχνίδια, με κόπωση, τραυματισμούς και κακουχίες που σε συσπειρώνουν και σε κάνουν να νιώθεις μεγαλύτερος.

Και το αποκορύφωμα της αλματώδους βελτίωσης που έχει παρουσιάσει ο ΟΦΗ μέσα στον τελευταίο μήνα, ήταν η χθεσινή εμφάνιση που πραγματικά δεν θυμάμαι πότε ξανά έπαιξε τόσο καλό ποδόσφαιρο – και εκτός Κρήτης.

Η χθεσινή εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στην Ξάνθη ήταν και η αιτία που έγινε όλος αυτός ο κακός χαμός με την διαιτησία του Λαμπρόπουλου. Γιατί, αν η ομάδα είχε παρουσιάσει ένα πρόσωπο, ανάλογο με αυτό του Περιστερίου, τότε θα περνούσε και στο ντούκου το έγκλημα του χειρούργου. Ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του 95ου λεπτού και αυτό το γεγονός ήταν που υποχρέωσε τον Λαμπρόπουλο να δείξει πόσο στημένος ήταν.

Στο 1-0, ο ΟΦΗ αντιδρά και έχει 3 ευκαιρίες για να σκοράρει. Στο 2-0 τα ίδια: Ο ΟΦΗ «πατάει» την Ξάνθη, την έχει στο μισό γήπεδο και εκεί είναι το σημείο που ο Λαμπρόπουλος αποκαλύπτει τους λόγους του ορισμού του στα Πηγάδια.

Η τεράστια από κάθε άποψη – εμφάνιση του ΟΦΗ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όχι μόνο γιγάντωσε την ομάδα στα μάτια του κόσμου της αλλά αποτελεί και έναν έξτρα λόγο για να την συσπειρώσει και να την ενώσει εν όψει της αυλαίας του πρώτου γύρου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. Καλα ολα αυτα Μανωλη… Επαιξε με παθος η ομαδα και ηταν πραγματικη η καλυτερη εμφανιση. Αδικηθηκε σε κακουργημτικο βαθμο και εδω μπαινει ενα ερωτηματικο για την προστασια της ομαδας…

    Το θεμα λοιπον ειναι οτι ο κυριος αυτος μετα τα εγκληματα στα Γιαννενα ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΟΦΗ. Απο κει και περα ελπιζω μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις κι η κακη του μερα …

    Οσο αφορα το παιχνιδι απλα να πουμε και παλι οτι ο ΟΦΗ δεν τελειωνει τις φασεις. Με τοσες ευκαιριες επρεπε να ειχε βαλει περισσοτερα τερματα δε το συζητημε. Ελπιζω να δειξει το ιδιο προσωπο η ομαδα με τον Παναιτωλικο γιατι πρεπει να παρει τους 3 βαθμους πασει θυσια.

    Και πρεπει ΟΠΩΣΔΗΟΤΕ οι παικτες να μην ασχοληθουν με την διαιτησια στο επομενο ματς. Πρεπει να κοιταξουν μονο το αγωνιστικο κομματι. Με τα νευρα που υπαρχουν θα ειναι λαθος να ασχοληθουν γιατι στραβα σφυριγματα θα υπαρχουν παντα. Ο ΟΦΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. Αυτα ειναι για κατι ομαδουλες εκει στο πειραια που ΠΡΕΠΕΙ να κερδιζουν παντα …

    Ο ΟΦΗ φετος αν δεν κανω λαθος δεν εχει παρει ουτε ΕΝΑ πεναλτυ … και κοντευει να τελειωσει ο πρωτος γυρος … Η κοκκινη στο Κουτσιανικουλη οι αποβολες του παγκου , το καθαρο χερι του Ντιε ενω η μπαλα κατυθυνεται στο τερμα ,τα ανυπαρκτα οφσαιντ και το αποκορυφωμα το καθαρο γκολ στις καθυστερησεις – ετσι δε κερδιζει καμια ομαδα. Μιλαμε για μεγιστη σφαγη. Αλλα εστω κι ετσι ο ΟΦΗ ηταν και ατυχος. Η Ξανθη εκανε ευκαιριες αλλα το 2ο γκολ ειναι πολυ τυχερο. Αν ειχε την τυχη της Ξανθης ο ΟΦΗ το δικαιο αποτελεσμα στα πηγαδια θα ηταν 1-3 …

  2. Παιδια μακαρι να διαψευστω αλλα πλεον η κατασταση ξευφευγει απ’τα αθλητικα πλαισια και παιρνει διαστασεις κοινωνικο-πολιτικου περιεχομενου απο Αθηνα πλευρα!!!Εμεις θα πρεπει σαν Ομιλιτες Ηρακλειωτες Κρητικοι να δωσουμε την απαντηση μας στο γηπεδο και να περιβαλουμε τον ερωτα μας, την καψουρα μας, την Ομαδα μας με αγαπη οπως κανουμε τοσα χρονια!!!Γι’αυτο διαφερουμε απ’τους αλλους, γι’αυτο ειμαστε υπερηφανοι, γι’αυτο ειμαστε ΟΦΗ….

  3. Εύχομαι όλη αυτή η “βαβούρα” με το διαιτητή να μην αποπροσανατολίσει τους παίχτες και χάσουμε το Σάββατο από τον Παναιτωλικό. ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!

    1. Aυτό είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία της ομάδας εν όψει του αγώνα του Σαββάτου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

6 + 20 =