Η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΑΡΔΙΑ μας χτυπάει πιο δυνατά, πιο δυνατά!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αφήνει για άλλη μέρα τον απολογισμό του πρώτου γύρου και κοιτάζει τον τρόπο με τον οποίο ο ΟΦΗ έφτασε τους 21 βαθμούς στέλνοντας χαμόγελα και πολύ αγάπη.

Εκεί που ο ΟΦΗ είχε να ανατρέψει εις βάρος του αποτέλεσμα 4-5 χρόνια, το έκανε δύο φορές μέσα σε έναν μήνα. Πρώτα κόντρα στην Καλλονή και στην συνέχεια απέναντι στον Παναιτωλικό.

Και τι ακολουθεί; Ακολουθεί η εικόνα μιας ομάδας που έδειξε ότι όχι μόνο ανατρέπει το εις βάρος της αποτέλεσμα αλλά πλέον βγάζει τέτοια υγεία μέσα στο γήπεδο που σου δίνει την σιγουριά, σε εμπνέει πως είτε μετά από 1 λεπτό, είτε μετά από 40 θα το γυρίσει το παιχνίδι. Δεν φοβάσαι, δεν αγχώνεσαι πλέον.

Αυτό είναι ένα συναίσθημα που ο κόσμος του είχε να το αισθανθεί πάρα, πάρα πολλά χρόνια. Να βλέπει δηλαδή μια ομάδα που μπορεί να είναι πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος θα σου το γυρίσει το παιχνίδι και θα το πάρει!

Και πείτε μου, πόσοι από εσάς που διαβάζετε αυτό το κείμενο δεν πιστέψατε στο 0-1 ότι ο ΟΦΗ θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει τους τρεις βαθμούς. Η φανέλα του, το μέγεθος του, ο κόσμος του (βέβαια) αλλά κυρίως ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται, είναι στοιχεία που δεν μπορεί να τα ξεπεράσει κανένας.

Η αγωνιστική βελτίωση και άνοδος που παρουσιάζει είναι τεράστια και βέβαια, ακόμα και τώρα αν ξεκινούσε το παιχνίδι – πάλι όλα μου τα λεφτά θα τα έριχνα στον άσο. Ο ΟΦΗ ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και το απέδειξε μέσα στο γήπεδο. Ο τρόπος με τον οποίο αναπτύχθηκε και έβγαινε στην επίθεση, ήταν το κάτι άλλο.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20λεπτο που ήταν κακό – υπήρχε και η κόπωση – ο ΟΦΗ στα υπόλοιπα 70 λεπτά ήταν εκείνος που άφησε το σημάδι του μέσα στο γήπεδο. Με ένα σταθερό τέμπο, χαρακτήρα και μεγάλη μαχητικότητα στο γήπεδο – κατάφερε να κλείσει τον Παναιτωλικό μέσα στην περιοχή του και μοιραία θα ερχόταν και το δεύτερο γκολ.

Συνήθεια έγιναν πλέον τα τρίποντα. Έστω και αν ο ΟΦΗ έκλεισε τον πρώτο γύρο – μόλις με 5 νίκες σε 15 αγωνιστικές. Όμως, αυτοί οι 21 βαθμοί ήταν κάτι το μαγικό – ειδικά με τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν τον τελευταίο μήνα.

Και τα καλύτερα έρχονται. Θα έχουμε να σχολιάζουμε αρκετά για να περάσουν οι γιορτινές ημέρες, οπότε δεν τα γράφω σήμερα όλα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Κοψε λιγο φορα Μανωλιο …

    Η ομαδα ειναι σε καλο δρομο ομως υπαρχουν πολλα σημεια ακομα να διορθωθουν. Για να ανεβει στο επιπεδο του Ατρομητου η ακομα και του Αστερα Τριπολης θα χρειαστει δουλιτσα ακομη. Οταν ο Καμαρα εφευγε για το 0-2 με τον Καλαιτζιτς να τον προλαβαινει κυριολεκτικα τη τελικη στιγμη δεν ειναι ωρα για πανηγυρια.

    Φυσικα και γυρισε το ματς η ομαδα. Φυσικα και παει πολυ καλυτερα με Σα Πιντο. Εχει ομως ακομα να διορθωσει πολλα στοιχεια. Δεν μπορει πχ να βγει ο β’ γυρος με 13 παικτες. Δεν μπορει η ομαδα να χανει τοσες κλασσικες ευκαιριες χωρις να μετουσιωνονται σε γκολ. Και δε μπορει τελος να παιρνει τις νικες η ομαδα μονο εντος του Ηρακλειου.

    Στην Ξανθη σφαγη δε το συζητημε. Ομως τα εκτος εδρας ματς απο δω και περα θα δειξουν το μεταλλο της φετινης ομαδας.

    Και τελος Μανωλη ο ΟΦΗ για να αποπνει την σιγουρια που θελει ο κοσμος του θα πρεπει να γινει ακομα πιο σκληρος. Δεν επιτρεπονται φτηνα γκολ σα του Καμαρα… Εκει σαν Ζορο κανεις ενα φαουλ παιρνεις τη κιτρινη και τελειωνει εκει. 5 παικτες ηταν γυρω απο το Καμαρα οταν ξεκινουσε … μιση ομαδα περασε … Ανεπιτρεπτο !!!

    Το θεμα ειναι οτι οσο καλυτερευει η ομαδα θα ανεβαινουν και οι απαιτησεις. Εκει θα φανει. Ο ΟΦΗ εκλεισε το πρωτο γυρο τοσο καλα οσο κακα ξεκινησε το πρωταθλημα. Το χρωστουσε αυτο στον εαυτο του. Ξεφυγαμε λιγακι απο τα κατω αλλα πρεπει να κοιταμε το καθε ματς ξεχωριστα και να μην κοιταμε ακομα προς τα πανω. Αν συνεχισει την ανοδικη του πορεια ειναι σιγουρο οτι θα παει καλα. Χαμηλους τονους λοιπον στηριξη στην ομαδα και να παιζει με το παθος και τη δυναμη που παιζει τωρα. Να διορθωσει καποια χτυπητα λαθη να δουλεψει το τελειωμα των φασεων και θα βρει το δρομο της εκει που της αξιζει αν ειναι …

    Καλες Γιορτες ευχομαι σε ολο το κοσμο !

  2. η ομαδα δειχνει στρωμενη.εκτος απο Νιμανι,Ζβασιγια,Γκαλετι ποιοι θα φυγουν?ελπιζω οχι οι μικροι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nine + one =