Με την “λογική” του Δεκέμβρη…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το πρώτο ματς του 2014 και το τι πρέπει να παρουσιάσει στη Νέα Σμύρνη.

Ο ΟΦΗ μπαίνει στο γήπεδο, το απόγευμα της Κυριακής με σκοπό να κάνει καλό ποδαρικό στην χρονιά και οι ευχές όλων μας είναι προς αυτήν την κατεύθυνση. Σημασία θα έχει ο τρόπος αντίδρασης απο την διακοπή αλλά και η λογική με την οποία θα παραταχθεί ο ΟΦΗ κόντρα στον Πανιώνιο. Και όταν λέω “λογική” εννοώ τη νοοτροπία με την οποία παρουσιάστηκε ο ΟΦΗ στα προηγούμενα παιχνίδια – εκτός αυτό, του Περιστερίου.

Η διακοπή των εορτών ήρθε στο χειρότερο σημείο – χρονικά – για τον ΟΦΗ αφού η ομάδα είχε βρει ρυθμό και συν τοις άλλοις έδειχνε ότι μπορούσε να πάρει βαθμό – ους παντού! Το πιο σημαντικό ειναι λοιπόν να μπορέσει ο ΟΦΗ να δείξει μια συνέχεια σε όσα μας παρουσίασε μέσα στον Δεκέμβριο. Είναι κατανοητό ότι αυτό ειναι δύσκολο μιας και ήρθε μια διακοπή 10 ημερών που σίγουρα βγάζει τον ΟΦΗ απο τον δρόμο στον οποίο είχε μπει.

Όμως παράλληλα, οι παίκτες του ΟΦΗ κατάφεραν να πάρουν μεγάλες ανάσες που τις είχαν ανάγκη μιας και είχαν βγάλει ένα βαρύ πρόγραμμα απο συνεχόμενα παιχνίδια όπου έπαιζαν οι ίδιοι 12 και 13. Οι ανάσες που πήραν ενδεχομένως και να τους βγουν σε καλό απο την άλλη πλευρά λόγω των όσων αναφέραμε παραπάνω.

Όμως επαναλαμβάνω το πιο σημαντικό ειναι να μπορέσει ο ΟΦΗ να παρουσιάσει την λογική του “μπαίνω μέσα και κάνω το παιχνίδι μου”. Κάτι που έκανε την διάφορα μέσα στον Δεκέμβριο βγάζοντας τον ΟΦΗ στον “αφρό”…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

1 × 3 =