Ο ΟΦΗ γύρισε πίσω (βαθμολογικά) δύο μήνες

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το ξεκίνημα με το αριστερό και το τι πρέπει να γίνει στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΟΦΗ γνώρισε μια ήττα – ντροπή. Πολύ περισσότερο όταν ο χθεσινός σου αντίπαλος έχει κάνει μόνο 6 νίκες στο πρωτάθλημα, από τις οποίες τις 2, τις έχει πετύχει εις βάρος του.

Είναι ξεκαθάρο επίσης ότι ο ΟΦΗ είχε νευρικότητα που ΔΕΝ είχε λόγο να την παρουσιάζει. Το είπε ο Σα Πίντο, το είπε και ο Ντόστανιτς. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που είχε αυτή τη νευρικότητα; Ήταν τελικός; ΟΧΙ. Ήταν ματς που παίζονταν οι κόποι μιας χρονιάς; ΟΧΙ. Τότε που μπορεί να οφείλεται αυτή η νευρικότητα που τον υποχρέωσε να μην βγάλει ούτε μια κανονική επίθεση σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το παιχνίδι.

Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να σταθώ στς δύο αποβολές που είναι ξεκάθαρο ότι προέρχονται από λάθη των ίδιων των παικτών του ΟΦΗ. Από την στιγμή που ο ΟΦΗ έμεινε με 9 παίκτες, ήταν θέμα χρόνου να δεχτεί το γκολ. Και το δέχτηκε με τον τρόπο που είναι άξιος και όμοιος με την 90ΛΕΠΤΗ εικόνα του στο παιχνίδι με την Βέροια: Τσαπατσούλικα και χωρίς δυσκολίες.

Το χειρότερο για τον ΟΦΗ είναι ότι γύρισε βαθμολογικά εκεί που ήταν πριν δύο μήνες. Όταν ξεκινούσε δηλαδή αυτή η αντεπίθεση που έφερνε την ομάδα μακρυά από την χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ναι, ο ΟΦΗ εκεί επέστρεψε αν αναλογιστεί κανείς το τι συμβαίνει αυτήν την αγωνιστική – αλλά κυρίως το τι πρόγραμμα – βουνό ακολουθεί. Και με μια τετράδα αγώνων που είναι πραγματική – φωτιά, ο ΟΦΗ καλείται να δείξει χαρακτήρα, ψυχή και πάθος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις τους.

Όπως βέβαια ο ΟΦΗ χρειάζεται να ενισχυθεί μεταγραφικά – κάτι που θεωρώ ότι θα γίνει. Ο ΟΦΗ θα κάνει μεταγραφές, όχι γιατί πρέπει να κάνει αλλά επειδή έχει ανάγκη από προσθήκες που θα τον δυναμώσουν αρκετά για την συνέχεια, από την ώρα που δυναμώνουν και όλες οι υπόλοιπες ομάδες.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

8 σχόλια

  1. Τις μεταγραφές έπρεπε ήδη να τις είχαμε κάνει. Τι περιμένουν, να πάει 30 Ιανουαρίου για να κάνουν μεταγραφή; Να χάσουμε μερικά παιχνίδια ακόμα; Απέλαση αμέσως στα παλτά Ζε και Όγιος. Ο Πέρο να συνέλθει γιατί η μεταγραφή που θα κάνει δεν θα είναι για την ΑΕΚ, αλλά για την ΑΕΚατσαμπά.

  2. χανεις το νοημα νομιζω.η βαθμολογια ειναι το λιγοτερο.στο χτεσινο παιχνιδι φανηκε σαν μην ξερουμε πως να περασουμε τη μπαλα μπροστα και να αλλαξουμε 2 πασες της προκοπης.οσοι το δαν ειτε στο γηπεδο ειτε στην τηλεοραση πονοκεφαλιασαν και δεν περιμενουμε και σπουδαια μπαλα αλλα εστω τα βασικα που δεν εγιναν χτες.ο Ζε ειναι προκλητικα και επανειλημμενα στον κοσμο του πια και ο Περογαμβρακης οχι απλα ντεφορμε αλλα σε συνεχη πτωση,εχοντας καποιες δικαιολογιες,οπως και ο Ογιος.χτες δεν τραβηξε κανεις οπως και με τον Πανιωνιο απλα τοτε μας βολευε το αποτελεσμα.ουσιαστικα με τις αποβολες καηκε και το Κυπελλο.αν συνεχιστει αυτο το χαλι με τετοιο προγραμμα τοτε θα ζοριστουμε και βαθμολογικα προς το παρον μονο ψυχολογικα.

  3. 4 νίκες έχει κάνει η Βέροια και οι 2 μαζί μας ποιές 6 γράφεις;

    Η ομάδα χθές με αυτή την εικόνα ήταν ομάδα που πέφτει. Θύμισε εποχή Δερμιτζάκη, μηδεν ανάπτυξη, γιόμες. αναποτελεσματικότητα και χωρίς συγκέντρωση. Οι κόκκινες δεν ήταν απο λάθη των παικτών, Πολύ απλά ήταν κόκκινες γιατί δεν μπορούσαν να σταματήσουν τον Μπέν και τον κάθε Μπέν. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει και με μεγαλύτερο σκόρ. Ο Σα Πίντο μου κρατάει μετα το ημίχρονο τον Όγιος λές και θα αλλάξει η απόδοση του. Να μου πείς και ποιόν να βάλει; Αλλά κάνε την αλλαγή απο το ημίχρονο αφου δεν τραβάει. Ένα καλό παιχνίδι έκανε στα 12 που έχει παίξει. Διαβάζαμε οτι ίσως βγεί μεταγραφή της χρονιάς, διαβάζαμε για μεγάλο ταλέντο και τελικά δεν μπορεί να αλλάξει μία μπαλιά. Τα ίδια και ο Ζε που παίζει και σε λάθος θέση λόγω έλλειψης. Απορώ τι περιμένουν και δεν έχουν κάνει ακόμα μία μεταγραφή. Πονάμε πίσω, πονάμε στα εξτρέμ, πονάμε επιθετικά, περνάνε οι μέρες και εμείς διαβάζουμε (πάλι) για δανεικούς μικρούς λές και είμαστε άνετοι. Τέτοια ματς σαν τον χθεσινό είναι 6ποντά. Και όταν ακολουθεί πρόγραμμα βουνό, πως να μην είναι νευρικοί οι παίκτες; Γιατί απορείτε; Μήπως νομίζετε οτι επειδή κάναμε ένα καλό (σχετικά) Δεκέμβρη σωθήκαμε κιόλας;
    Επίσης, δεν ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια αλλά πρέπει να τρίξουν τα δόντια των παικτών. Πολύ χαλαρούς τους βλέπω, ο ένας κάνει δηλώσεις οτι τον βάρυνε το φαγητό τα Χριστούγεννα, ο άλλος λέει δήθεν για οικογενειακά προβλήματα και εξαφανίζεται κτλ. Τι ειναι αυτά τα πράγματα; Δεν μπορεί να μας ξεφτυλίζει ο κάθε Μακουκούλα, Σβασίγια, Νιμανί. Δεν υπάρχει ένας στο ΔΣ να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι; Ο δρόμος είναι ανηφορικός και πρέπει να ξυπνήσουν. Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτά τα 2 παιχνίδια με Πανιώνιο και Βέροια να ήταν μία κακή παρένθεση γιατί με βάση αυτή την εικόνα ο ΟΦΗ θα κινδυνέψει. Στο πρωτάθλημα αυτό με μία ήττα πας στον πάτο και το αντίστροφο.

  4. dystyxos einai opws ta les…h omada opws fainetai tha mpleksei twra gia ta kala kai apo ekei pou eixame elpides na kylisei omala o deuteros gyros mas blepw na exoume ta idia agxh me perusi kai twn fetino prwto gyro…

    oso gia tis metagrafes exoume kathysterhsei para poly..oi ellipseis gnwstes apo kairo (stoper, 2x extrem, organwths (?)) …anti na exoum tis lyseis apo arxes tou deuterou gyrou (etoimes kai enswmatwmenes sthn omada) akoma sto psaksimo eimaste…

    den katalabaino epishs giati o Ountozi den endiaferei ton OFH..paikths me efesh sto gkol, exei dwsei kai arketes asist ston prwto gyro, me paixnidia sta podia tou, grhgoros, kserei to prwtathlhma kai ypothetw oxi poly akribos…Sisits + Undozi kales kai dokimasmenes lyseis gia ta extrem wste na bgei toulaxiston h xronia..

    p.s: exei rwthsei kai allos filos ths prohgoumenes hmeres polles fores:gia ton Koutsianikoulh egine efesh?

  5. mano apla epeidh den thelo na leme pali kouventes aytonoites pou elege kai o anasto me 4 endekadatous pektes sin thn epistrofh koutsia fragoulakh h omada den tha exei kanena provlima.kai eime sigouros oth ton panathinaiko tha ton kerdish edo.pio polh fovomoun aythn thn diaplekomenh omada thn veroia.kai telika apodixthike.vlepis oi simpathies sto elliniko protathlima fenonte..fisika kai o epomenos antipalos eine mia tetoia omada…..o mpourmpos san arxigos timorite me mia h parapano agonistikes?

  6. Η ομαδα αρχισε τις ασχημες εμφανισεις απο τοτε που λειπει ο Κουτσιανικουλης.
    Ειναι ο πιο γρηγορος και κινητικος παιχτης της ομαδας αυτο ειναι δεδομενο.Παραλληλα ομως και οι αντιπαλοι δινουν σημασια στο μαρκαρισμα του οποτε μενουν οι αλλοι παιχτες πιο ελευθεροι οταν παιζει.Ετσι τωρα που λειπει εχουμε προβλημα αναπτυξης.

    Τι γινεται με την εφεση για τη ποινη?εγινε η δεν εγινε?

    Επισης η ομαδα θελει αλλον εναν Κουτσιανικουλη δεξια. Ο Ουντοντζι μια χαρα ειναι αν μπορουμε να τον παρουμε

    1. Πιστεύω ότι αυτός που λείπει είναι ο Καλάϊτζης και όχι ο Κουτσιανικούλης. Στα δύο παιχνίδια δεν υπήρχε κέντρο. Ο Καλάϊτζης θα τρέξει, θα μαρκάρει, θα κόψει, θα πιέσει, θα είναι δίπλα για στήριγμα για πάσα και εν γένει προσφέρει μια σιγουριά και ασφάλεια στο κέντρο.

  7. Το ματς με την Βεροια ηταν ματς κλειδι. Ο ΟΦΗ επεστρεψε μετα την διακοπη σε κακη κατασταση και πηγε στη Νεα Σμυρνη. Εκει επαιξε με αντεπιθεσεις και πηρε ενα πολυ βολικο 0-0. Με τη Βεροια λοιπον ηταν ματς κλειδι. Γιατι ; Μα γιατι στο πρωταθλημα ακολουθει Γολγοθας. Εκτος με Πλατανια, εκτος με Αστερα Τριπολης, εντος με Παναθηναικο και εκτος με ΠΑΟΚ… Αυτα ειναι τα επομενα 4 ματς του ΟΦΗ συν 1 τωρα τη Πεμπτη (κυπελλο με τη Καλλονη). Για μενα ετσι εξηγειται και η νευρικοτητα. Αναρωτιεμαι ενας καλος ΟΦΗ ποσους βαθμους μπορει να παρει σε αυτα τα ματς …

    Οσο αφορα την εικονα νομιζω μιλαει απο μονη της. 2 κοκκινες, πολλα λαθη, 0 ευκαιριες και το χειροτερο απ’ ολα λειπει το παθος και η αγωνιστικοτητα.

    Μεταγραφες. Συμφωνω εν πολλοις με τα σχολια των φιλων. Απο την αλλη η οικονομικη πραγματικοτητα αλλα και η δυσκολιες της περιοδου (παντα δυσκολες οι μεταγραφες του Γεναρη). Παλι ομως και μεταγραφες να γινουν θα πρεπει να δουμε αν βγουν. Απο κει και περα νομιζω ειδικα στο ματς με τη Καλλονη ειναι ευκαιρια να παιξουν αλλοι παικτες. Βερον, Σταθης, Μονιακης, Δαμιανακης, Μπανουσης, Ροβυθης, Κυζιριδης, Μακουκουλα, Λαμπροπουλος, Κουρδακης (γιατι οχι) τωρα ειναι η ευκαιρια. Αυτοι ισως εχουν και κατι να αποδειξουν και να πανε να το παρουν το ματς με τη Καλλονη.

    Τελος για να μη γραφω πολλα, ο κοσμος του ΟΦΗ περιμενει να δει στα επομενα ματς αλλη αντιμετωπιση του αγωνα απο τους παικτες. Θυμιζω το 1ο σε πληροτητα γηπεδο στο πρωταθλημα ειναι το Γεντι Κουλε. Και δεν ειναι γεματο γιατι βλεπει καμια μπαλαρα ο κοσμος. Ο κοσμος στηριζει και αγαπαει την ομαδα. Αυτο πρεπει να σκεφτονται πρωτα απολα οι παικτες. Δε γινεται να εχεις τετοια στηριξη και να βλεπουμε τα χαλια της Βεροιας. Λιγακι σεβασμος και φιλοτιμο.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Ο ΟΦΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΦΗ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΕ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ … ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΦΟΡΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

three × 3 =