Έτσι κύριοι εξυπηρετείτε τον συγκρητισμό;

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule για την απόφαση να μην δοθούν εισιτήρια και εκφράζει κάποιες απορίες.

Θέλω να πιστεύω και εγώ από την πλευρά μου ότι κανένας με κανέναν δεν έχει να χωρίσει τίποτα στην Κρήτη. Θέλετε, πείτε με αφελή ή αγαθό ή ακόμα και χαζό, το πιστεύω! Έστω και αν στο τέλος αυτό συμβαίνει.

Όπως λάθος ήταν η (αρχική) απόφαση της διοίκησης του ΟΦΗ να μην δώσει εισιτήρια στον Εργοτέλη – έστω και αν στην πορεία την άλλαξε κάνοντας το σωστό. 

Ο Πλατανιάς την ίδια ώρα δεν σκέφτεται τίποτα απολύτως. Όπως βέβαια και το γεγονός ότι φρόντισε να δείξει ότι ο “κακός” της υπόθεσης είναι η Α.Δ. Χανίων. Από την μικρή μου πείρα γνωρίζω πολύ καλά ότι η καλή διάθεση που δείχνει η εκάστοτε ΠΑΕ είναι και το κλειδί σε τέτοιου είδους συναλλαγές.

Και αν η Α.Δ. Χανίων θυμήθηκε ξαφνικά ότι πρέπει να δημιουργηθεί μια νεκρή ζώνη 300 θέσεων, γιατί δεν έθεσε τα ίδια μέτρα ασφαλείας και στα παιχνίδια με ΟΣΦΠ, ΠΑΟ. Ακόμα περισσότεροι είχαν πάει στο γήπεδο, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία.

Και από τον Πλατανιά δεν είδα την ίδια ευαισθησία σε ανάλογα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ. Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος φρόντισαν να ακολουθήσουν την ίδια πολιτική και – κατ’ εμέ – τις ίδιες φτηνές δικαιολογίες. “Που θα μπει ο κόσμος των Χανίων;” Και βέβαια διαψεύδονται από την ίδια την προσέλευση του κόσμου αφού σε κάθε παιχνίδι δεν υπάρχουν περισσότεροι από 1.500 φίλαθλοι με τις εξέδρες να φαίνονται άδειες από την τηλεόραση. Φτηνές δικαιολογίες απλά για να τις πουν.

Ο Πλατανιάς με δική του ευθύνη φρόντισε να οξύνει τα πνεύματα μια εβδομάδα πριν το ματς όταν την ίδια ώρα, πριν το παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι παράγοντες του έλεγαν ότι “εμείς θα δώσουμε εισιτήρια στον ΟΦΗ”.

Η υποκρισία στο μεγαλείο της αν σκεφτεί κάποιος ότι σε κάθε ματς του Πλατανιά με ΠΑΟ, ΟΣΦΠ – τα Περιβόλια γίνονται “πράσινα” ή “κόκκινα” – ανάλογα με το τι επιθυμεί ο κάθε αντίπαλος του. Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ αντιμετωπίζεται σαν ένας απόμακρος Κρητικός που η έννοια του “συγκρητισμού” πάει περίπατο…

Μετά ποιος φταίει που ανάβουν τα αίματα; Οι οπαδοί του ΟΦΗ ή του Πλατανιά; Ποιος φταίει που ένα παιχνίδι – γιορτή πάει να γίνει μπουρλότο εξαιτίας της στενοκεφαλιάς και της μικροπρέπειας από την οποία διακρίνονται ορισμένοι εν όψει του αγώνα της Δευτέρας;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

10 σχόλια

  1. Το πράγμα είναι απλό. Το παιχνίδι είναι γι αυτούς όπως και για μας 6 βαθμών. Προτιμούν άδειο γήπεδο αρκεί να μην υπάρχουν φίλαθλοι του ΟΦΗ. Σε αυτή τη φάση δεν τους ενδιαφέρουν τα εισιτήρια, ούτε και οι σχέσεις των ομάδων. Να σωθούνε θέλουνε όπως κι εμείς.

  2. Aπλά ΝΤΡΟΠΗ τους.. Αλλά τι περίμενες; Φοβούνται ομάδες της Κρητης με κόσμο. Θα δείτε οτι στο ματς με τον Εργοτέλη η “αστυνομία” δεν θα εχει κάποιο ιδιαιτερο πρόβλημα.. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να πάρετε τηλέφωνα Ηρακλειώτες φοιτητες, να πάνε, να πάρουν από 2 εισητηρια που μπορούν, ωστε να σχηματίσετε μια κερκίδα για πάρτυ σας 100,150 ατόμων. Είμαι από Χανιά κ πραγματικά ντρέπομαι για αυτην την ομάδα.. Παρτε το διπλό κ ριξτε τους στα ταρταρα!!

    1. Μαζί σου Πέτρο. Οι ανύπαρκτοι πουθενάδες του Πλατανιά νομίζουν ότι θα ελέγχουν τα Χανιά!!!!! Το διπλό είναι σίγουρο.

  3. Ειμαι απο χανια και θελω φιλε μανωλη σαρρη να σου πω πως συμφωνω σε αρκετα απο αυτα που γραφεις αλλα αυτο που λες για τον κοσμο των χανιων δεν ισχυει..μην ξεχνας πως περσυ ημασταν 1η ομαδα στην περιφερεια στο μ.ο. εισητηριων(εσεις ησασταν 2η), επισης η μεγαλη σκεπαστη κερκιδα-που δεν φαινεται στην τηλεοραση- ειναι παντα γεματη και τελος πως ειναι το ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ και θελουν παααρα πολλοι χανιωτες να το δουν σε αυτο το μικρο γηπεδακι το οποιο ΔΕΝ μας χωρα σε μεγαλους αγωνες σαν αυτον(με τον ΟΦΗ).Το δικο σας γηπεδο ειναι τριπλασιο τι συγκρινουμε τωρα;!ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ-ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ!ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ 3 Η ΚΑΙ 4 ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ!!!

    Υ.Γ.ΠΕΤΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ Ν Τ Ρ Ε Π Ε Σ Τ Ε !!!

  4. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι φιλε μανωλη κοπηκε το μηνυμα μου;!Επειδη υπαρχει και ο αντιλογος;!!

    1. Δεν κόπηκε το μήνυμα σου αλλά δεν γίνεται να είμαστε online 24ωρες το 24ωρο…

  5. Αφετε αυτούς. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!…..

  6. πρόεδρε του πλατανιά , να ξέρεις ότι με την κουτοπονηριά σου γίνεσαι αυτόματα ηθικός αυτουργός για οτιδήποτε συμβεί..ΜΗΝ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .. α , σύμφωνα με δημοσιεύματα , στον 1 γύρο δεσμεύτηκες για εισιτήρια .. αν ισχύει , να ξέρεις οτι στη Κρήτη τιμάμε τα παντελόνια που φοράμε και όταν δίνουμε το λόγο μας , δεν βρίσκουμε αστείες δικαιολογίες , που και να ευσταθούν , μια χαρά τις αποκρούσατε στα παιχνίδια με το γαβροβαζελο .ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ..ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  7. Και εγώ από Χανιά είμαι και είμαι φίλαθλος του ΟΦΗ (και του ΑΟΧ). Για μένα όπως και για πολλούς Χανιώτες η ΠΑΕ πλατανιάς δεν είναι τίποτα άλλο, από μια ομάδα που μόνο με την αξια της δεν βρίσκεται εκεί που είναι. Εκπροσωπεί δηλαδή ένα μικρό μέρος του Χανιώτικου λαού.Δεν γίνεται λοιπόν κάθε φορά που βγάζει μια λάθος απόφαση , να γράφονται διάφορα από εσάς (τους Ηρακλειώτες), για τον Χανιώτικο λαό.

    Δεν διαφωνώ με το άρθρο, απλά έχω εκνευριστεί μ’αυτά που διαβάζω σε διάφορα site από απλούς οπαδούς κυρίως
    (εννοείτε πως συμφωνώ και εγώ, πως εμείς οι κρητικοί δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα)

  8. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΩΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΛΑΣΙΘΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ; ΙΝΤΑ ΝΕ ΜΩΡΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ … ΟΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

9 + ten =