Όταν οι παίκτες κάνουν τον (ήδη μάγκα) προπονητή!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Άρτι αφιχθέντας από το Ηράκλειο, ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule όλα όσα όμορφα ζει και θα συνεχίζει να ζει όταν αγαπάει αυτόν τον σύλλογο που ειναι μέσα μας.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ρητά που συνήθως “βγαίνει” το ένα από τα δύο: Οι παίκτες κάνουν τον προπονητή ή ο προπονητής τους παίκτες; Στην περίπτωση του ΟΦΗ ταιριάζουν και τα δύο! Γιατί ο ΟΦΗ διαθέτει παίκτες ΜΑΓΚΕΣ με πολλά κιλά… “παπάκια” που όχι μόνο άφησαν πίσω τους την κακή εμφάνιση με την Βέροια αλλά μέσα σε 7 ημέρες πραγματοποίησαν δύο ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ εμφανίσεις δείχνοντας ότι αξίζουν να φορούν αυτήν την τεράστια φανέλα. Και ταιριάζουν απόλυτα με αυτόν τον προπονητή που στα τελευταία παιχνίδια έχει πάρει την μπαγκέτα του μαέστρου καθοδηγώντας απόλυτα την ορχήστρα του ΟΦΗ.

Ελάτε τώρα, μην το αρνηθείτε: Τέτοια ματς, μας φτιάχνουν ένα παραπάνω! Ειδικά όταν παίζουμε κόντρα σε κάποιες ομάδες που ακφισβητουν την κυριαρχία του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ αθλητικού συλλόγου που το δικό του όνομα συνοδεύεται με αυτό της Κρήτης. Και δυο τέτοια ειναι που ενισχύουν αυτήν την άποψη. Που να ήξεραν οι δόλιοι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει αληθινό.

Αυτό φάνηκε περίτρανα στο σημερινό παιχνίδι. Ένα 90λεπτο που άφησε πίσω του την ΑΠΟΛΥΤΗ κυριαρχία του ΟΦΗ στην “σκακιέρα” των πάγκων αλλά και στην παρουσία των ποδοσφαιριστών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Από το πρώτο λεπτό, γνώριζαν ΟΛΟΙ ποιος θα ήταν ο νικητής. Οι ποδοσφαιριστές που έκαναν κατάθεση ψυχής μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ήταν πιστοί στρατιώτες από το 1′ μέχρι το 90′ γνωρίζοντας τι έπρεπε να κάνουν σε κάθε κίνηση και ενέργεια τους.

Η εικόνα 11 ποδοσφαιριστών να κινούνται όπως οι στρατιώτες ήταν κάτι που πραγματικά αποτυπώνεται μέσα – όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα του αγώνα: ΜΗΔΕΝ φάσεις από τον Πλατανιά σε ολόκληρο το 90λεπτο ενώ την ίδια ώρα ο ΟΦΗ από το 20′ και μετά, αρχίζει να απειλεί και να χτυπάει τον Γιωργαλλίδη. Ο Σα Πίντο άλλαζε συνεχώς την διάταξη του ΟΦΗ και από την άλλη πλευρά ο Αναστόπουλος δεν είχε καμία απολύτως απάντηση στις κινήσεις του Πορτογάλου.

Ο Πορτογάλος έχει δώσει το στίγμα του στον ΟΦΗ και πρέπει να σκέφτεται ότι είναι ευλογία για εκείνον να έχει τέτοιους παίκτες που υπακούν τις εντολές του μέχρι… και το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΜΑΓΚΕΣ αποδεικνύονται και είναι όλοι τους. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΑ ΠΙΝΤΟ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΦΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΕΥΓ. ΓΚΕΡΑΝΤ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ. ΕΧΕΙ ΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΠΛΗΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΙΑ 6 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

  2. Συγχαρτηρια για το ιστολογιο φιλε Σαρρη,,

    μεγας μαγκας ο Σα Πιντο,,το βλεπεις στο κουτσαρισμα μες στον αγωνα,,
    διαχειριζεται ενα μετριο ροστερ ,,,λειπουν ιδιαιτερα οι καλοι παικτες ,,εχουμε καλους μετριους παικτες,,εκει που εχουμε κτυπητες αδυναμιες ειναι στην αμυνα και στο κεντρο,,,βεβαια,,αμα λειπουν τα λεφτα δεν ερχονται αξιολογοι παικτες ,,,θυμησου ,,οποτε ειχαμε καλο κεντρο,,ειχαμε καλη ομαδα,,
    μιας και παρακολουθω την ομαδα 40 χρονια,,αυτην την αποψη εχω

    μια απορια εχω,,αν γνωριζεις,,για ποιο λογο επεδιωξε την κιτρινη καρτα ο Ογιος,,ποσες εχει ?? διοτι στους τιμωρημενους δεν ειναι .??

    νασαι καλα,,

    1. Γιώργο δεν νομίζω ότι την επιδίωξε. Απλά, εκεί έκανε καθυστερήσεις και την “τσέπωσε”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 7 =