O Ύψιστος δεν θα τον σώσει στο κύπελλο…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Κάπου θα σταματήσει αυτή η ατυχία του ΟΦΗ και θα γυρίσει υπέρ του. Σχολιάζει το ντέρμπι του “Γεντί Κουλέ” ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Ξέρω ότι έχεις να ασχοληθείς με άλλες σημαντικότερες υποθέσεις. Ξέρω ότι δεν ασχολείσαι και πολύ με την μπάλα. Αλλά λύσε μου μια απορία: Γιατί κάθε φορά πρέπει να τους προστατεύεις με αυτόν τον τρόπο;

Αν έγραφα ένα γράμμα κοιτάζοντας προς τα… πάνω, έτσι θα ξεκινούσα. Γιατί αυτό που είδαμε το απόγευμα του Σαββάτου ήταν από αυτά που δεν βλέπουμε συχνά. Στο γήπεδο να υπάρχει ΜΙΑ ομάδα στα 80 από τα 90 λεπτά, ένας τερματοφύλακας να είναι θεατής στο παιχνίδι και τελικά να μην κερδίζει αυτή η ομάδα.

Ας είναι καλά ο Κουτσιαύτης που πρέπει να μας εξηγήσει για ποιον λόγο δεν σφυρίζει το καθαρό φάουλ και ενώ την ίδια ώρα ο 4ος του φωνάζει “φάουλ, φάουλ, φάουλ”! Μάλλον, εκείνος δεν σφύριξε γιατί θα είχε τους λόγους του. Ο παο δικαιούται να φωνάζει για το λάθος του βοηθού του αλλά υπάρχει τεράστια διαφορά το να διαμαρτύρεσαι για μια φάση μέχρι να ψάχνεις δεκανίκια για να καλύψεις την αγωνιστική σου ανυπαρξία.

Και ο κακός, άμοιρος, αξιολύπητος (του σημερινού ματς) – αγωνιστικά – Παναθηναϊκός βρήκε το δεκανίκι που ήθελε φωνάζοντας για το πέναλτι στον Ροβύθη.

Για την αιώνια κλάψα του, τα έγραψα νωρίτερα, αλλά νομίζω ότι αυτός ο Παναθηναϊκός δεν φοβίζει, δεν τρομάζει και δεν δείχνει ότι είναι απροσπέλαστο εμπόδιο για τον ΟΦΗ στον δρόμο για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Μέχρι πότε θα σώζεται με τον τρόπο που σώθηκε το Σάββατο, είναι ένα ερώτημα που θα μας βασανίζει. Ο ΟΦΗ για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν καλύτερος και δεν πήρε από την πόρνη την μπάλα ούτε ένα… τσαφ! Όπως δηλαδή ο αντίπαλος του που δεν ξεμύτισε από την περιοχή του παιζοντας σαν τον… λαγό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. mano epeidh exo diavash oth ma…kia mporhs na fantasths apo ta filopanathinaika mme apospe mia leksh mono .mporoume na tous sodomisoume sto kipelo?to ksero oth mporoume apla na min tous fovithoume tous aniparktous.krima pantos poiu den epezan pektes san ton sisits apopse ..alla o kairos na epistrepsh den argei….

  2. αν περασουμε και τους πετυχουμε στο Κυπελλο ας μην παιζουμε με τοσες ψηλες μπαλες ψαχνοντας τον Παπαζογλου γιατι τις περισσοτερες τις καθαρισαν τα 2 σεντερ μπακ τους.καλυτεροι στο δευτερο ημιχρονο στο πρωτο δεν ειχαμε το κεντρο.βοηθησαν πολυ οι αλλαγες μας,πολυ καλο παιχνιδι απο τα πλαινα μπακ κ τον Ζορο.ο Παπαζογλου εδειξει πολυ καλη τεχνικη.

  3. Και απο μεριας μας νομίζω οτι χρειάζεται καλύτερο παιχνιδι για να τους πατήσουμε στο κύπελο…
    Ηταν προφανες το παιχνιδι μας.. όλο σεντρες στο κεφαλι του Παπαζογλου απο Μπουρμπο και Μιλιαζες.
    Κι επίσης πρέπει να σταματήσει ο Μιλιάζες να σπαταλάει τα στημμένα

  4. Μανο φωτορεπορτάζ δεν εχει απο το χτεσινό ματς;

  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΙΑΖΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΙΝΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΑΙΖΙΤΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ(ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ) 2 ΚΟΦΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΟΙ 2-ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΓΝΙΔΙ, ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΤΙ Ο ΖΕ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΙΑ…ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΠΑΛΑΔΩΡΟΙ ΤΥΠΟΥ ΣΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΕΤΗ ΜΠΑΛΙΑ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΘΕΤΕΣ ΜΠΑΛΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΡΟΝ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΒΕΡΟΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ! ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΑΡΤΑ(ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ten + 14 =