Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γήπεδο που γεμίζει στην Ελλάδα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για όλους εκείνους που έβγαλαν γλώσσα για να κατηγορήσουν τους πάντες και γράφει με στοιχεία πως το “Γεντί Κουλέ” είναι το μοναδικό γήπεδο που γεμίζει στην Ελλάδα.

Κάποιοι αρχίζουν να ξεπερνούν τα όρια της γραφικότητας και να γίνονται επικίνδυνοι. Και όταν λέμε επικίνδυνοι, εννοούμε πραγματικά επικίνδυνοι! Διαβάστε εφημερίδες, άρθρα σε αντικειμενικές ιστοσελίδες και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

Στέκονται στην υπόθεση Καπίνο – αλήθεια πως γίνεται στη NOVA να μην έχει τίποτα απολύτως; – (χωρίς να θέλουμε να πούμε ότι ο γκολκίπερ του ΠΑΟ κοροϊδεύει) και την ίδια ώρα, τόσα ΜΜΕ μόνο… νεκρό δεν τον έχουν βγάλει.

kapino

Εκείνοι που κατηγορούν τον ΟΦΗ και τον κόσμο του, ας δουν ξανά στην τηλεόραση το παιχνίδι του Σαββάτου. Σχεδόν 9.000 κόσμος είχε μια άψογη ατμόσφαιρα, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό στις εξέδρες – ο διαιτητής δεν το διέκοψε ούτε 1 φορά – και όλα αυτά ενώ το παιχνίδι θεωρούνταν υψηλής επικινδυνότητας!

Και όμως αυτό το γήπεδο, μαζί με τον κόσμο του ΟΦΗ, είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ σε ολόκληρη την Ελλάδα που συνεχίζει να είναι ΓΕΜΑΤΟ!! 

Ήδη, από τα Χριστούγεννα είχε γράψει το Gentikoule, ότι με 68% είναι το πρώτο σε πληρότητα σε ολόκληρη την Σούπερ Λιγκ. Μετά και το παιχνίδι του Σαββάτου, ξεπέρασε τις 50 χιλιάδες εισιτήρια έχοντας πουλήσει τα διπλάσια από τον 6ο Παναιτωλικό (!!!).

Και τολμούν κάποιοι να κάνουν μαθήματα ηθικής; Που είναι οι πρώτοι διδάξαντες στην διάδοση της αλητείας και του χουλιγκανισμού;

Χθες, το Καραϊσκάκη ήταν άδειο – κόπηκαν 12.756 – στην Λεωφόρο οι άδειες θέσεις υπάρχουν παντού, τα ίδια στο Χαριλάου.

Στο Ηράκλειο; Σε ένα γήπεδο που μετά βίας χωράει 9.000 κόσμο – συγκριτικά το μικρότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα που χωρούν 15 και 20 χιλιάδες κόσμο – ο ΟΦΗ παράγει πολιτισμό και ήθος. Κόντρα στις άδειες και μίζερες εξέδρες, το “Γεντί Κουλέ” είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ γήπεδο σε όλη την Ελλάδα που παραμένει ΓΕΜΑΤΟ!

Και έρχονται εκείνοι που νομίζουν ότι είμαστε ιθαγενείς και χωρικοί, να μας το παίξουν έξυπνοι.

Όχι, δεν θα τους περάσει! Και έρχονται και άλλα ματς που ο κόσμος του ΟΦΗ όχι μόνο θα γεμίσει το “Γεντί Κουλέ” αλλά θα αποδείξει ότι μπορεί και ήθος να παράξει αλλά και πολιτισμό!

 

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

6 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΑΒΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 200 ΜΕ 300 ΑΤΟΜΑ. ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΡΕΣ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΚΛΠ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ, ΘΑ ΠΡΕΣΑΡΩΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ!

  2. ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ?? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΓΙΟΣ? ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ??

    1. Γιώργο, θα γράψω ρεπορτάζ για τον Όγιος αργότερα…

  3. ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΕ….

    Είσαστε πολύ διασκεδαστικοι εσείς οι οπαδοί του Παναθηναικου… πραγματικά απολαμβάνω να διαβάζω τα υστερικά σας ποσταρίσματά. την ίδια στιγμή βέβαια σας λυπάμαι για την κατάντια σας αλλα πρέπει να ομολογήσω οτι το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι όταν έχεις συνηθίσει εδώ και 106 χρόνια που υπάρχεις να σε παίζουν 90-10 υπερ σου (εκτός από τα ματς με τα συνεταιράκια σου του ΠΟΚ – βλέπε ΑΕΚ, ΟΣΦΠ) σου είναι δύσκολο να δεχτείς οτιδήποτε άλλο εκτός από ευνοική μεταχείριση. αλλα το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι σου είναι αδύνατον να δεχτείς οτι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, οτι δεν σε προσκυνάνε και δεν σου κάνουν τεμενάδες όπου κι αν πάς… αλλα το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι οτι είσαι ένα μηδενικό (οπως και τα αλλα δύο φιλαράκια σου του ΠΟΚ) αν δεν ελέγχεις τα ποδοσφαιρικά κυκλωματα και την διαιτησία. και το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι ο “βασιλιάς είναι γυμνός” γιατί τον ξεβράκωσα το Σάββατο στο Γεντί κουλέ. και το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι βγάζετε υστερικές κραυγές για να κρύψετε την αγωνιστική σας γύμνια. και το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι στα ημιτελικά θα παίξω με μιά ομαδούλα που προσπαθεί να προκαταβάλει την διαιτησία για να έχει την εύνοια της, αφού με τρόμο διαπίστωνει οτι θα της χρειαστεί σύντομα. και το απολαμβάνω.
    Κατανοώ οτι δεν θα τύχει καμμιάς εύνοιας στα μάτς του κυπέλλου γιατί όλος αυτός ο θόρυβος που οργανωμένα δημιουργεί, θα της γυρίσει μπούμερανγκ. και το απολαμβάνω.
    Κατανοώ το δράμα σου βάζελε… και δεν βλέπω την ώρα να το μεγαλώσω στα ημιτελικά.

  4. καλησπερα μανο. λοιπον μανο ο κυριος φασομυτακης και η παε πρεπει να κανει μηνυση. πρεπει μανο να δεις την εκπομπη του ξεδοντιαρη θωμαιδη που βγηκε στο τηλεφωνο και ο κουγιας και ειπαν τον κυριο φασομυτακη περιεργο ευσωμο τυπο. δε γινεται μελος δσ παε και αντιδημαρχος να τον αποκαλουν ετσι και να λενε οτι γρονθοκοπησε διαιτητη με μονο μεσο ενα θολο βιντεο. μανο δεν παει αλλο. ειλικρινα στο λεω. αν συνεχιστει αυτο στο κυπελλο θα γινει χαμος μανο. πρεπει η παει να παρει τα μετρα της. μηνυστε ρε το σκαι το θωμαιδη τον αλαφουζο. δε γινεται αλλο. σιχαθηκαμε.

  5. ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΔΕΛΑΣ

    Διαβάζω το μενού του γεύματος …

    Μα καλά, δεν ενδιαφέρει τους παράγοντες του ποδοσφαίρου ότι η αγοραία λογική τους αποπνέει έναν απωθητικό κυνισμό;

    Δεν τους ενδιαφέρει που βλέπει όλος ο κόσμος ότι μερικές φορές το παραξηλώνουν;…Απαντώ: Όχι, δεν τους ενδιαφέρει….Γιατί γνωρίζουν ότι το ποδόσφαιρο θα παραμείνει δημοφιλές ,έτσι ασελγούν κατά του ποδοσφαίρου προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν στη συνείδηση των ανθρώπων ότι ο υπέρτατος κανόνας είναι το δίκαιο του ισχυρού….

    Όμως το ποδόσφαιρο είναι βασιλιάς, δημοκράτης και απατεώνας, το τελευταίο μέχρι ενός ορίου, μέχρι εκεί που δε θα σε πάρουν χαμπάρι…. Ειδάλλως, μπορεί να συμβεί το απίστευτο, όπως συνέβη το 1964 τότε που οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σε αγώνες κυπέλλου, ήταν μονά τα ματς τότε, απαυδισμένοι από το δούλεμα των ομάδων τους που -όπως πίστευαν- ήταν συνεννοημένοι να λήγουν τα μεταξύ τους παιχνίδια ισόπαλα, μπήκαν μαζί στο γήπεδο της Λεωφόρου και το έκαναν καλοκαιρινό…..

    Ο Μινώταυρος αυτός τρώει πρώτα απ’ όλα αυτούς που τόσα χρόνια έκαναν το ποδόσφαιρο από παιχνίδι μούμια, τυλιγμένο στο δηλητηριώδες ορέξεις του κάθε Αλαφούζου και τον κολαούζων του {Δημοσιογράφων}… Νομίζουν ότι ακόμα οι φίλαθλοι είναι οι πελάτες τους , οι καταναλωτές τους ,οι ψηφοφόροι τους στο όνομα ενός υποβαθμισμένου ποδοσφαιρικού προϊόντος.

    Δεν γνωρίζουν ότι το απρόβλεπτο ενός ποδοσφαιρικού αγώνα δεν πνίγεται στους ψυχρούς υπολογισμούς τους, πίσω από τους αγώνες {ζωής και θανάτου}, από τα ντέρμπι, για μερικούς υπάρχει πάντα ο ίδιος παρονομαστής: κέρδος, ισχύς, εξουσία… Έτσι, το ποδόσφαιρο αντανακλά δυστυχώς τη σαπίλα της ίδιας της βάσης πάνω στην οποία διεξάγεται….

    Οι λύκοι του σήμερα αγκαλιάζουν το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα στην Ελλάδα, μένουν στα κυβερνητικά συρτάρια οι μελέτες και οι επιστημονικές εργασίες για την ανάπτυξη του…Αυτή είναι η συνταγή του σημερινού ποδοσφαίρου όπου το παιχνίδι γίνεται σκάνδαλο, εξαγορά, κερδοσκοπία, βία, και τα πρωταθλήματα έχουν λήξει πριν καν να έχουν αρχίσει, αυτή είναι η πραγματικότητα. Ούτε μπορεί, ούτε πρέπει να αποκρύβει. Γιατί μόνο όποιος γνωρίζει, μόνο όποιος αντιλαμβάνεται τι παίζεται, ακόμα κι αν χειροκροτεί ή ουρλιάζει στην εξέδρα, νομίζουν ότι τους είναι χρήσιμος για το {άλλο} ποδόσφαιρο, ΟΧΙ για εκείνο το ποδόσφαιρο που θέλουμε εμείς ..
    Το ποδόσφαιρο που ΘΈΛΟΥΜΕ έχει μέσα το απρόβλεπτο του αποτελέσματος του ματς ,το συνδυασμός της ομαδικής και της ατομικής ικανότητας…..

    Το ποδόσφαιρο πέθανε λοιπόν; Ναι… Αλλά ζήτω το ποδόσφαιρο…Υπάρχει ελπίδα ,ΓΙΑΤΙ αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού, η τεράστια αντίφαση του ποδοσφαιρικού οικοδομήματος τους, από την οποία δεν μπορούν να απαλλαγούν οι αφεντάδες του αθλήματος: Στο ποδόσφαιρο οι πρωταγωνιστές μέσα και έξω από το γήπεδο ήταν και παραμένουν οι {φτωχοδιάβολοι}….

    Στις εξέδρες, όσα εισιτήρια διαρκείας κι αν διατεθούν για να γεμίσουν οι θέσεις των {επισήμων}, όσο κι αν εξοβελιστούν οι {φτωχοί} και {κακομαθημένοι} νεαροί από τις καλές θέσεις, ο παλμός, το πάθος, το κλάμα, η χαρά, η σύγκρουση, η αποδοκιμασία, η επιδοκιμασία θα έρχεται ΠΑΝΤΑ από τα πέταλα με τα φτηνά εισιτήρια…..

    Δε φταίει το ποδόσφαιρο λοιπόν , από το 1949 όσες ομάδες ήταν αντίπαλοι σε παιχνίδια μεταξύ του Ολυμπιακού—Παναθηναϊκού—ΑΕΚ μύριζαν μπαρούτι, ο ΛΟΓΟΣ; η αδικία και η προπαγάνδα που έχουν στης υπηρεσίες τους αυτές οι ομάδες, δεν είναι σημερινό φαινόμενο ,η αναξιοπιστία και οι ψίθυροι της συνοδεύουν ….

    Το χαρακτηριστικότερο όλων είναι το γεγονός ότι τις δεκαετίες του ’50, του ’60 έτσι στα μέσα του ’70 γίνονταν εισαγωγές διαιτητών από την αλλοδαπή, οι οποίοι διεύθυναν τα περισσότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αφού οι Έλληνες θεωρούνταν επιρρεπείς σε {δωράκια}…Είναι φανερό, επόμενος, ότι η στρεβλή πραγματικότητα του σημερινού Ελληνικού ποδοσφαίρου έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.

    Για την ακρίβεια, το κλήμα στράβωσε από τη στιγμή που κάποιοι άρχισαν να εκμεταλλεύονται προς ίδιον όφελος τη μυθολογία της φανέλας με την οποία ήταν γαλουχημένοι οι οπαδοί των ομάδων, αυτή η φανέλα χρήσιμοποιήθηκε για την παρθενική προώθηση του πρώτου πλυντηρίου στην Ελλάδα, μπήκε από πολύ νωρίς στο πλυντήριο οικονομικών συναλλαγών, των οικονομικών δοσοληψιών και των παράλληλων δραστηριοτήτων των ποδοσφαιροπαραγόντων, μέσω των ξύλινων πρωτοσέλιδων των εφημερίδων τους και τον καναλιών τους …τι να θυμηθώ; τους δαντελένιους σέ-ντερ φορ που ανακάλυπταν πάντα για το συμφέρον της ομάδας οι σκληρά εργαζόμενοι παράγοντες τους !!!!!!!!!… Έτσι φτάνουν στην Ελλάδα κάτι απίθανα παλτά ,κατά τη προσφιλή ορολογία των φιλάθλων…

    Ω, τι πρόστυχο που είναι το ποδόσφαιρο θα αποφανθούν οι θαμώνες των μπαρ της Ιεράς Εξέτασης… Όμως, αν είναι πρόστυχο το ποδόσφαιρο, τότε είναι πρόστυχος όλος ο αθλητισμός , στης αρχαιότητας ο Διονύσιος, ο τύραννος των Συρακουσών, είχε εξαγοράσει τον πυγμάχο Αντίπατρο από τη Μυτιλήνη για να εμφανιστεί στην Ολυμπιάδα ως Συρακούσιος….Είναι λοιπόν πρόστυχος ο αθλητισμός οι αυτοί που τον διοικούν;

    Θυμάμαι εκείνο το παλικάρι από τη Γεωργία, τον Τζαρτζίλ Ζβιανταουρί που τον βάφτισαν το 2004 Ηλία Ηλιάδη για να προστεθεί ένα ακόμα Ελληνικό χρυσό μετάλλιο στην Εθνική μας μοιρασιά …. Όχι, δεν υπάρχει πρόστυχος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ούτε πρόστυχο ποδόσφαιρο , υπάρχουν πρόστυχοι άνθρωποι με πρόστυχες μεθόδους που προωθούν τα πρόστυχα συμφέροντα τους μέσω και του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου…

    Για θυμηθείτε το 2004 ..:Στο Παναθηναϊκό Στάδιο δεν πέφτει καρφίτσα. Ο κόσμος μέσα στο απογευματινό καλοκαιρινό λιοπύρι του Ιούλη περιμένει να υποδεχτεί τους {ήρωες }της Πορτογαλίας κατά τη θριαμβευτική τους επιστροφή στην Ελλάδα….Σιγά σιγά καταφθάνουν οι επίσημοι ΝΑΙ όλοι αυτοί που συνηθίζουν να συνωστίζονται στις φωτογραφίες των επινικίων: πρωθυπουργοί, υπουργοί, δήμαρχοι, αρχιεπίσκοποι, αρχηγοί κομμάτων, παράγοντες.

    Η ομάδα, ωστόσο, αργεί να φτάσει, καθώς ο κόσμος έχει κατακλύσει τους δρόμους σε όλη τη διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το Στάδιο…Η ζέστη στις κερκίδες ανυπόφορη. Ανυπόφορη όσο και η άθλια οργανωμένη προσπάθεια καπηλείας της επιτυχίας, η δυσφορία που προκαλούν η αναμονή, οι επίσημοι και η ζέστη μετατρέπεται σε σοφία και χλεύη μαζί προς το φτιασιδωμένο καθωσπρεπισμό της ελίτ που είχε στριμωχτεί για να κλέψει κάτι από τη δόξα των στιγμών. Έτσι η εξέδρα αρχίζει να τραγουδά:{Φέρε όπως θα έρχεσαι νεράκι, Ζαγοράκη, Ζαγοράκηηηη}…

    Ο αρχηγός και οι συμπαίκτες του κουβάλησαν τόνους το νερό της επιτυχίας από τα γήπεδα της Πορτογαλίας στη 4 Ιούλη 2004: Από τη μια, η εικόνα του Ζαγοράκη να σηκώνει το ευρωπαϊκό κύπελλο και από την άλλη, για χρόνια ολόκληρα, για δεκαετίες, η άλλη εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Σαββατοκύριακα με άδεια γήπεδα, ψίθυροι και κραυγές για {στημένες διαιτησίες} κ.τ.λ. ΚΑΙ τότε οι Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες ήταν χρεοκοπημένες και υποθηκευμένες στη μεγαλοψυχία πολιτικών παραγόντων….

    Παντελής έλλειψη υποδομής και σχεδιασμού. Και για ντεκόρ: Οι κουμπουροφόροι των κυρίων προέδρων, οι συνοδείες από μπράβους, οι άνθρωποι της νύχτας, η παράγκα, η διαπλοκή….Ποια είναι ήταν λοιπόν η πραγματική εικόνα του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου;…Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας που κατέκτησαν το κύπελλο επέδειξαν πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

    Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ένας από τους παίκτες της Εθνικής, ο Τραϊανός Δέλλας, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, προειδοποιώντας τους παράγοντες να μη σφετεριστούν την επιτυχία τους , λέγοντας :Είναι εξωηραγματικό και είναι αλήθεια. Έχουμε πολύ ομάδα, από πολλούς και σήμερα μίλησε η χαρά τον Έλληνα ποδοσφαιριστή και θα πρέπει να σκεφθούν, αυτοί που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Έλληνα ποδοσφαιριστή , όμως Η εθνική ομάδα δεν είναι ο καθρέφτης τον ελληνικού ποδοσφαίρου, δήλωσε…. Ουδείς τόλμησε τότε να τον αντικρούσει..

    Ποια είναι, λοιπόν, η εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου; Εκείνη όταν παίκτες και προπονητές έφυγαν για την Ιβηρική και γύρισαν πρωταθλητές; ..Η τότε που ο αρχηγός της Εθνικής Ζαγοράκης και πέντε ακόμα συμπαίκτες του δεν ήξεραν αν η ομάδα τους, η ΑΕΚ, θα υπάρχει μετά το καλοκαίρι;….Όλοι λοιπόν γνώριζαν, από την Ε.Π.Ο αλλά και οι κυβερνήσεις, τα επιβεβαιώνουν τα σημερινά γεγονότα … άφησαν μια αγορά ελεύθερη ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ …

    Η φούσκα του ποδοσφαίρου έσπασε όλοι το γνωρίζουν δεν είναι τυχαίες οι Task Force Football F.I.F.A που συστάθηκαν και έχω την τιμή να ανήκω… Είναι τόσο κουτοί οι παράγοντες της παγκόσμιας ομοσπονδίας να ζητούνε βοήθεια από ανεξάρτητες επιτροπές;..

    Οι παίχτες της Ρασίγκ Σαταντέρ μαζι με τον προπονητή τους έκαναν απεργία ΓΙΑΤΙ;

    Στην Ρωσία διαλύονται ομάδες ΓΙΑΤΙ;

    Το βλέπουν ΟΛΟΙ πια ,αλλά και το καταλαβαίνουν ότι αν δεν παρθούν μέτρα το ποδόσφαιρο πεθαίνει, αυτή η τεράστια παγκόσμια επένδυση έχει πολλά στρεβλά και {ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ} με πολιτικούς και κρατικούς ποδόσφαιροπαράγοντες….Δεν είναι ΟΛΟΙ, όμως είναι αρκετοί που με ξένα κόλλυβα θέλουν να κάνουν τα μνημόσυνα τους εις βάρος του ποδοσφαίρου…

    Αυτά που λέει και κάνει ο κ. Αλαφούζος με τους κολαούζους του, ας έλθει με επίσημα έγραφα και στοιχεία να μας τα καταγγείλει…

    Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΦΟΥΣΚΑ έσπασε ΠΑΝΤΟΥ για όλους, έχομε τόσα τεχνολογικά εργαλεία που θα πέσουν πολλοί από τα σύννεφα….

    Στον αθλητισμό δεν κερδίζει η άμυνα ή η επίθεση… Κερδίζει η συνέπεια και η ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ….Αυτό δεν λένε όλοι ότι θέλουν; …Η κάνω λάθος;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

3 × 2 =