Δύο ματς στο Ηράκλειο – ΟΛΗ η χρονιά στο πρωτάθλημα!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής σχολιάζει στο blog του στο Gentikoule την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ και πως η ομάδα διώχνει το άγχος από τις 17 του Φλεβάρη.

Ομολογώ ότι αυτή η εβδομάδα μας κούρασε όλους. Τόσο την ομάδα, όσο και τον κόσμο της που την μια είχε να ασχολείται με τα καραγκιοζιλίκια του Παναθηναϊκού και των… «κολαούζων» του και την άλλη να ξενερώνει από την «5αρα» – και το άδικο σκορ με το οποίο ηττήθηκε ο ΟΦΗ στην Τούμπα.

Όλα αυτά ανήκουν ήδη στο παρελθόν, ο ΟΦΗ κοιτάζει μπροστά και όλοι μας πρέπει να ασχοληθούμε με τα δύο παιχνίδια κόντρα σε Πανθρακικό, Εργοτέλη. Για αρχή, αυτό κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής την ερχόμενη Δευτέρα.

Με τον ΟΦΗ να έχει φτάσει τους 27 βαθμούς, την κατάσταση στην βαθμολογία να είναι τόσο ρευστή, επιβάλλεται το 2Χ2 στο Ηράκλειο προκειμένου η ομάδα να πάει στους 33 και διώχνει το άγχος της παραμονής σε ένα ποσοστό 70%.

Με το όριο να μην υπερβαίνει τους 35 – 37 βαθμούς, γίνεται κατανοητό το πόσο σημαντικά είναι τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν. Και βέβαια δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι όλη χρονιά στο πρωτάθλημα.

Με 33 βαθμούς από τις 17 του Φλεβάρη, ο ΟΦΗ θα διώξει το άγχος με τη νευρικότητα – στοιχεία που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους ποδοσφαιριστές. Είδαμε και κόντρα στην Βέροια τι μπορεί να γίνει, όταν περνάει η ώρα και το γκολ… δεν έρχεται. Ενδεχόμενο άγχος στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα λειτουργήσει εις βάρος του ΟΦΗ. Παίζοντας μάλιστα ως αντίπαλος με ομάδες που βρίσκονται στα ίδια βαθμολογικά επίπεδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Για το πρωταθλημα μεινανε 11 αγωιστικες κυριοι… Αρα παιζονται 33 βαθμοι απο δω και περα. Απο τους 33 ο ΟΦΗ για να σωθει, θεωρω οτι χρειαζεται 12-13 βαθμους . Θα φτασει ετσι τους 39-40 βαθμους και λογικα θα βρισκεται καπου εκει μεταξυ 9ης και 11ης θεσης.

    Φανταζομαι φιλε Μανο, οταν μιλας για οριο 35-37 βαθμων εννοεις την 16η θεση η οποια οδηγει σε μπαραζ. Γιατι δε μπορω να φανταστω τη Βεροια να φτανει απο τους 19 που ειναι τωρα σε τετοιο επιπεδο. Για τον Αρη δε το συζηταω…

    Χωρις να κοιταξω προγραμματα κτλπ, πιστευω οτι για την 16η θεση θα γινει μαχη μεταξυ της Καλλονης που παει απο το κακο στο χειροτερο μετα το διπλο στα Γιαννενα πριν μερικες αγωνιστικες, τον ελλιπεστατο Πανιωνιο, τον πολυ ασταθη Λεβαδειακο, τον Απολλων Σμυρνης (αν και ανεβαινει +Λουσερο). Ο Πλατανιας ειναι ενα ερωτηματικο αλλα θα τον βαλω κι’αυτον μεσα. Νομιζω σε μερικες αγωνιστικες θα φανει οτι οι αδιαφορες ομαδες του πρωταθληματος θα ειναι ΟΦΗ, Εργοτελης, ΠΑΣ Γιαννινα, Πανθρακικος και Παναιτωλικος.

    Δεν πιστευω οτι μπορει ο ΟΦΗ να κινδυνεψει για τον απλουστατο λογο οτι βλεπουμε αρκετες χειροτερες ομαδες απο κατω.

    Αυτο φυσικα δε σημαινει οτι δεν πρεπει να κανει το χρεος της η ομαδα. Και χρεος της καταρχας να κερδισει το Πανθρακικο στο Γεντι Κουλε και να ησυχασει απο αυτη τη κακη εβδομαδα που περασε.

    Και εδω θελω να βαλω ενα σημειο που με ανησυχει ιδιαιτερα… ο ΟΦΗ εχει τη χειροτερη επιθεση (το εχω ξαναγραψει) μαζει με Αρη, Βεροια και Πανιωνιο στο πρωταθλημα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΓΚΟΛ ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ! Αυτο για μενα δειχνει πολλα. Και ναι μεν με Σα Πιντο εχουν διορθωθει πολλα, ναι μεν το δημιουργικο κομματι ειναι σαφως καλυτερο αλλα και παλι η μπαλα δεν μπαινει στα διχτυα. Αυτο ειναι πολυ κακο. Δεν σε πιστευει ο αντιπαλος, δεν σε φοβαται …

    Το επομενο ματς (κλισε αλλα αληθεια) ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ. Ειναι δυσκολο γιατι αντιμετωπιζεις μια ομαδα που το εχει “ευκολα” το γκολ. εχει πετυχει 31 γκολ ο Πανθρακικος. Το αδυνατο σημειο τους ειναι η αμυνα με 32 γκολ… Ο ΟΦΗ πρεπει παλι να κρατησει οπωσδηποτε το 0 πισω και να καταφερει να σκοραρει εστω μια φορα και να παρει τους 3 βαθμους, παση θυσια. Και αν και με τη Βεροια σε επηρεασε η διακοπη ελπιζω με τον Πανθρακικο να μην επιτρεψουν οι παικτες να επηρεαστουν απο οτιδηποτε. Πιο σημαντικο κι απο το ματς με τον Εργοτελη ειναι αυτο με τον Πανθρακικο…

    Να πω Μανο, οτι ο Μπαρειρο ξεκινησε παρα πολυ ασχημα αφου τα δικα του λαθη ουσιαστικα εφεραν το βαρυ σκορ. Θετικα στοιχεια φυσικα και εχει ο παικτης ιδιαιτερα στο ψηλο παιχνιδι.

    Ελπιζω στις επιλογες του Σα Πιντο να μην εξαφανιστει τωρα ο Δαμανιακης. Περιμενουμε ολοι πως και πως τον Ντουντου. Αυτο που αναρωτιεμαι ομως ειναι ποιος ακριβως θα μενει εξω ; Μακρης η Καλαιτζιτς ;

    Και τελος αρκετα πια με τον Κουτσιανικουλη…. Του εχουν δωθει οι ευκαιριες στον ΟΦΗ και το παιδι δεν κανει… συγνωμη Βασιλη που το λεω ετσι αλλα φιλε η θα παιξεις μπαλα επιτελους η θα σε κατσει πολυ βαθια στο παγκο ο Σα Πιντο και θα εχει και δικιο. Μονο η ταχυτητα σε σωζει και οτι μαρκαρεις λιγο και πιεζεις. Ομως αν δεν κανω λαθος δεν εισαι κοφτης … Εισαι εξτρεμ και περιφερειακος επιθετικος … Και η δουλεια σου ειναι αλλη …

    1. Να διορθωσω ενα λαθος μου, τελικα εχει βαλει σε 1 ματς πανω απο 2 γκολ ο ΟΦΗ (ΟΦΗ-Καλλονη 3-1)

  2. βαλαμε 3 με την Καλλονη μεσα,το προγραμμα στρωνει οποτε χρειαζεται 2 νικες σιγουρα στα επομενα παιχνιδια αφου παιζει εντος εδρας ουσιαστικα.Μπορει να περασει και τους 40 βαθμους.καθε χρονο και καλυτερα εστω και βαθμολογικα να πηγαινει οχι να κανει οτι κανουν αλλοι που σωζονται και μετα σορολο.εχει παιχνιδια να χτυπησει και εντος εδρας.εντος αν εξαιρεσεις ΟΣΦΠ Ατρομητο τα αλλα ειναι στο χερι του.δεν θα ναι ολες οι ομαδες φορμαρισμενες συνεχεια.υποτιθεται ενισχυθηκαμε για να εχουμε βαθος και εναλλακτικες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

18 − 2 =