Δεν θέλω τίποτα άλλο μόνο να σας βλέπω!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για τον καλύτερο ΟΦΗ των τελευταίων χρόνων, την ομάδα που βγάζει πίστη, αυταπάρνηση και έχει όλα όσα θέλει ο κόσμος του!

Δεν ξέρω τι κατάληξη θα έχει αυτή η τρελή, τρελή χρονιά για τον ΟΦΗ. Γνωρίζω όμως πώς κάθε παιχνίδι που δίνει ο ΟΦΗ, θέλω να το «ρουφάω» από το 1’ μέχρι το 90’! Θέλω να βλέπω 11 «κομάντο» μέσα στον αγωνιστικό χώρο που δίνουν την ψυχή τους για τον ΟΦΗ.

Ούτε λιγοψυχούν, ούτε δείχνουν πώς να την σκαπουλάρουν – ούτε ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ είναι στα παιχνίδια. Και αν έρθουν οι στραβές, οι ήττες, οι 5αρες και οι 3αρες – εγώ θα είμαι σίγουρος πως όλοι όσοι βρίσκονται στον φετινό ΟΦΗ δίνουν και την ψυχή τους. Στο 5-0 από τον ΠΑΟΚ, πολλοί είπαν «αυτό ήταν ο ΟΦΗ, ένα πυροτέχνημα». Όχι, ο ΟΦΗ δεν είναι πυροτέχνημα και με την βοήθεια όλων μπορεί να έχει αύριο και… παραμεθαύριο!

Αυτή η ομάδα έχει ενθουσιάσει τον κόσμο, τον έχει τρελάνει, τον έχει αναγκάσει να μετράει αντίστροφα για κάθε αγώνα που έρχεται. Και ας τον πίκρανε η ομάδα στην αρχή της χρονιάς, ας έκανε να κερδίσει σχεδόν 2,5 μήνες. Από τότε έγραφα ότι αυτοί οι παίκτες δεν είναι αδιάφοροι, ούτε τύποι που δείχνουν να μην τους καίγεται καρφάκι. Είναι παίκτες που έχουν δεθεί με τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Παίκτες που ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ που είναι εδώ. Και τρανή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο ένας μετά τον άλλο ανανεώνουν τα συμβόλαια τους δείχνοντας ότι δεν θέλουν να φύγουν από εδώ.

Ακόμα και 1, 2, 3 ήττες να κάνουν πάλι θα τους χειροκροτούμε: Ναι, θα στενοχωριόμαστε γιατί σαν ΜΕΓΑΛΟΣ σύλλογος που είναι ο ΟΦΗ – δεν δεχόμαστε ήττες. Αλλά κανένας δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να σκεφτόμαστε την αυταπάρνηση και το πάθος με το οποίο παίζουν.

Χθες, 2ο σερί ματς μέσα σε 3 24ωρα – ποια κούραση μωρέ; – κυνηγούσαν κάθε χαμένη μπαλιά, πάλευαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο – δεν άφηναν φάση που να μην παλέψουν, να μην πέσουν κάτω και να φάνε χορτάρι!

Αυτό είναι και το στοιχείο που φανατίζει και τρελαίνει τον κόσμο. Γιατί βλέπει και αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθεια που κάνουν όλοι τους. Κανένας δεν την αμφισβητεί, κανένας δεν αμφιβάλει για αυτήν.

Αυτό θα κάνουν και την Δευτέρα στο Παγκρήτιο: Θα τρέχουν, θα λυσσάνε από το πρώτο λεπτό για να κερδίσουν. Για την πάρτη τους, για τον ΟΦΗ, για τον κόσμο: Αυτά είπαν χθες όσοι μιλούσαν μετά το ματς της Ν. Σμύρνης. Και πολλές φορές, αυτά τα λόγια αναδεικνύουν την τεράστια προσπάθεια και δύναμη που έχουν όλοι όσοι απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. προφανως φαινεται η κουραση ο Μακρης ηταν ο καλυτερος παιχτης στον 10γυρο παιζει συνεχομενα και πλεον κανει βασικα λαθη μονο κουρασης,το ιδιο και οι Παπαζογλου Τριποτσερης.το να τους ξεκουρασει με αλχημειες οταν μπορει δεν χαλασε και ο κοσμος,θα τους κανει και καλο για τα επομενα παιχνιδια.μετα θα λεμε ειναι κουρασμενοι και δικαιως.

  2. Μπραβο σε όλους στην ομαδα! Τη φετινη προσπαθεια την εκτιμουν φανταζομαι ολοι οι φιλαθλοι του ΟΦΗ και πρεπει να το δειξουν σε ολους του μετεπειτα αγωνες, με υπομονη και πιο πολυ παθος. Προσοχη ομως να μην πεσει ουτε ποτηρακι πλαστικο στο γηπεδο γιατι μας την εχουνε στημενη κανονικα (φταιμε λιγο και εμεις γιαυτο). Δεν θελουμε να τιμωρηθει η εδρα τωρα που ερχονται τα δυσκολα…
    Οπως και να καταληξει η χρονια καποια καλα στοιχεια τα κραταμε, αλλα το καλυτερο ειναι σιγουρα ο προπονητης. Και ερωτω: Μπορουμε να τον κρατησουμε μια 3ετια ακομα? Τα οικονομικα επιτρεπουν? Αδεια για Ευρωπη θα δουμε ποτε? Πως αλλιως να πειστει καποιος να μεινει και να χτισει? Αν οχι τοτε του χρονου θα ψαχνομαστε παλι απο την αρχη, και το πιο δυσκολο πραγμα στην Ελλαδα ειναι ο προπονητης.
    Στον ΟΦΗ ομως το ξερουμε καλυτερα απο ολους. Η προπονητικη σταθεροτητα που ειχαμε με το μεγαλο Γκεραρντ ειναι το μεγιστο ποδοσφαιρικο αγαθο. Ο Σα Πιντο πληρεί τις προυποθεσεις, αλλα πολυ φοβαμαι οτι διοικητικα δεν μπορουμε να τον στηριξουμε ακομα. Παντως εχω εμπιστοσυνη οτι αυτη η διοικηση θα ξεχρεωσει τον ΟΦΗ σε βαθος χρονου, με την υποστηρηξη ολων μας αλλα και μερικών απο εμας που εχουν και κανα φραγκο παραπανω. (Αμην)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 + sixteen =