Το χειροκρότημα μετά το 90 τα λέει ΟΛΑ…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Mανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για την συνέχεια που παραμένει δύσκολη και χρειάζεται να βρει τον ΟΦΗ δυνατό και ενωμένο.

Το ξέρω, το εισέπραττα και το εισπράττω καθημερινά: Πολύς κόσμος περίμενε ότι ο ΟΦΗ περίμενε να κοντράρει τον Ολυμπιακό και να τον κοιτάξει στα μάτια. Όπως έγραφα την προηγούμενη εβδομάδα «να του σπάσει το αήττητο». Μόνο που η πραγματικότητα ήταν πολύ πιο σκληρή. Και το 0-4 έκατσε πιο στραβά. Πόνεσε, έφερε πίκρα και στενοχώρια. Σιγά όμως μην διαλυθούμε και για τον Ολυμπιακό!

Το χειροκρότημα του κόσμου μετά το τέλος του αγώνα αναδεικνύει την σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει ο σύλλογος με τους φιλάθλους. Για εμένα, ήταν συγκλονιστική η στιγμή που το ματς έχει τελειώσει όμως ο κόσμος παραμένει στις θέσεις του και χειροκροτεί τους παίκτες. Άλλωστε, δεν πέτυχαν και λίγα αν αναλογιστεί κανείς ότι μέσα σε 2 μήνες ο ΟΦΗ βρίσκεται μέσα και στους δύο στόχους, έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο – έχει φέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και μόλις 2 90λεπτα (με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακο) είναι εκείνα που στενοχωρούν τον κόσμο του!

Η συνέχεια είναι δύσκολη, το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε και ο ΟΦΗ μπορεί και έχει τις δυνατότητες να κοιτάξει στα μάτια τα επόμενα παιχνίδια: 3 στα 4 επόμενα ματς είναι στο Ηράκλειο (2 πρωτάθλημα + 1 κύπελλο) και οι λόγοι για νίκες είναι πάρα πολλοί.

Πέραν του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΟΥ που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του κυπέλλου ο ΟΦΗ πρέπει να κυνηγήσει – πάση θυσία την 6η θέση και ο λόγος δεν είναι άλλος από το οικονομικό κομμάτι: Κάθε βαθμός είναι χρυσάφι και όσο πιο πολλούς συγκεντρώσει, τόσο περισσότερα λεφτά θα μπουν στα ταμεία του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

4 σχόλια

  1. φαγαμε και 5 εξω απο το γαυρο και 3 απο τον Ατρομητο με κατω τα χερια.
    ας σχεδιαζαν το καλυτερα το παιχνιδι να το αξιζουν το χειροκροτημα αλλο το 0-1 το 0-2 και αλλο τα 4 και επειδη οι αλλοι αρχισαν να περπατανε.η ιστορια γραφει για ολες τις ομαδες παντου ειτε ποιοτικες ειτε χειροτερες.
    εστω οτι περναμε τον ΠΑΟ τελικος θα ειναι με 2 ομαδες που μας εχουν ξεφτιλισει φετος με τα σκορ.οποτε αστο Κυπελλο.
    σιγα μην κατσει να ασχοληθει κανεις απο τους παικτες αν θα τερματισουμε 6-7-8-9-10 και τι λεφτα θα παρουμε του χρονου και ποσοι απο αυτους θα ειναι του χρονου στην ομαδα και προπερσι το ιδιο μπορουσαμε και απλα αδιαφορουσαν.το ιδιο και φετος.ας σεβαστουν τουλαχιστον την ιστορια και τον κοσμο που παει και τους βλεπει μην δουμε ομορφιες οπως προπερσυ μετα που σωθηκαμε.0-2 απο Γιαννενα και αλλα.
    καλυτερα κρατα μικρο καλαθι μη γινει γυριστη μετα με το τι στοχευουμε.φιλικα.

    1. Στέλιο, αν ο ΟΦΗ τερματίσει στο πρωτάθλημα κάτω από την 7η – 8η θέση, για εμένα θα είναι αποτυχία. Όσον αφορά το κύπελλο, σωστές οι ενστάσεις σου – δεν διαφωνώ – αλλά χρειάζεται προσοχή και όπως να’χει είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

  2. Ας σταματήστε παρακαλώ μερικοί να ζείτε στο παρελθόν , δεν είναι χρηματοδότης του σημερινού Ο.Φ.Η ο συχωρεμένος ο Θεόδωρος Βαρδιλογιάννης… Βγαίνουν μερικοί στα ράδια , γράφουν ότι τους κατέβει ,κράζουνε παίχτες ,προπονητή γιατί φάγαμε τέσσερα γκολ και όχι ένα οι δυο ; γιατί; Γιατί θα πληγώνονταν ο τον εγωισμό τους πιο λίγο με 2-0 !!!!!

    Θα σας το πω απλά χρήματα δεν υπάρχουνε για να τρως μπόν φιλέ κάθε ημέρα , άρα ότι κρέας πληρώνεις τρως….Και μιας σε μερικούς αρέσουν οι συγκρίσεις στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ότι αξίζουνε οι Χόλεμπας και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Ρομπέρτο αξίζουνε όλοι μαζί οι παίχτες του Ο.Φ.Η και Εργότελης μαζι με της Ακαδημίες τους …

    Θέλετε παίχτες; Πως; Έχω πληροφορίες ότι ο Αρης καλείτε από τον εισαγγελέα να πλήρωση τους διακανονισμούς το καταλάβατε; Τους ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ που πάλι παραβίασε χρήματα του κράτους , όχι χρέη σε τρίτους παίχτες προμηθευτές κ.τ.λ …..

    {Και εγώ θέλω καθαρά 200.000 ευρω τον χρόνο} αυτό θα σας έλεγα αν ήμουν νέος, θα σας έπαιζα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα ίσια σε ευρωπαϊκό αγώνα , όπως το έκανα, http://www.onsports.gr/Podosfairo/Podosfairo-Afierwmata/item/115234-Otan-oi-lordoi-stamathsan-th-Mantsester-phs-vds θα έχασα την πρόκριση στο δεύτερο ημίχρονο της παράταση στο Ολντ Τράφορντ ,αφού θα είχαν προηγηθεί κάποια στραβά γεγονότα ..π.χ εγώ να έχω συγκρουστεί με τον Σπηλιώτη σε μια φάση άθελα μας, να βγαίνει αυτός τραυματίας , εγώ να την παλαίω τραυματίας σε όλο το ματς , αλλά να βγαίνει έξω και ο αντικαταστατής τραυματίας!!! Θα πει κανείς άλλες ποδοσφαιρικές εποχές τότε άλλες σήμερα το ποδόσφαιρο ήταν αλλιώς ,ΝΑΙ σωστό , ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ όμως ,άρα το ίδιο , τερμάτιζα τότε πάνω από τον Ο.Φ.Η {ΤΟΤΕ } τον καλό Ο.Φ.Η του Γκέραντ, που έκοβα μέσα στο Καραϊσκάκη πρωτάθλημα του Ολυμπιακού που με νίκη το έπαιρνε και προηγείται 2-0 μέχρι το 70 λεπτό και θα γινόταν πρωταθλητής σε ματς που γινόταν στο γήπεδο του, το Καραϊσκάκη στα κάγκελα και να βράζει με 45.000 και όταν έγινε το 2-2 ο ΧΑΜΟΣ!!!! ποιός Πλατανιάς- Άρης ; αυτά ήταν της πλάκα δέκα φορές μπήκαν στο γήπεδο και μας κυνηγούσαν εμάς και τους διαιτητές και δεν Διακόπτει το ματς ο ρέφερι!!! μέχρι που μπούκαραν μέσα αγωνιστικό χώρο την ώρα που παίζονταν το παιγνίδι, αλλά αυτή την φορά πλάκωσαν στης κλωτσιές και τον διαιτητή Νάουμ που δεν τους αδίκησε, το αντίθετο και πέναλτι τους έδωσε και ο τερματοφύλακα μας Νίκος Σαργκάνης τρώει το δεύτερο γκολ πιο ΠΛΑΚΑ από αυτό που έφαγε ο Φερνάντεζ προχθές …{το ματς το έδειχνε και η TV τότε } βγήκε τότε ο πρόεδρος του ολυμπιακού και είπε τότε το περιβόητο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού …{οι επιστήμονες μας}…

    Δεν θα αναφερθώ σε λάθη του ΣΑ ΠΙΝΤΟ ο κάθε προπονητής ξέρει πιο καλά από εμάς το τι πρέπει να κάνει , με το τι αντιμετωπίζει, εμείς ξέρουμε επιφανειακά …

    Ηρεμίστε λοιπόν παιδιά στηρίξετε την ομάδα αυτούς τους παίχτες τον προπονητή , την διοίκηση ώστε να βγει η ομάδα από την μέγγενη τον χρεών …
    Ο στόχος επιτευχθεί ΚΑΤΑ 99% που είναι η σωτηρία και η εξυγίανση της ομάδος , ΓΙΑΤΙ Ευρώπη με διακανονισμούς και χρέη δεν έχει , το σύστημα SEPA μπήκε στης F.I.F.A τώρα τα βλέπουνε όλα, KAI που είστε ΑΚΟΜΑ !!! πολλοί θα την κάνουν από το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα το καταλάβετε σε λίγο καιρό … Θα περάσουν χρόνια να ξαναδούμε ποιοτικό Ελληνικό ποδόσφαιρο και παίχτες….Το ξέρω πως ακούγονται σκληρά αυτά αλλά είναι η αλήθεια

    …. Στηρίξετε τον Ο.Φ.Η και αφήστε τους εγωισμούς …

    υ.γ προσοχή στην ΟΜΑΔΑ για το ματς της Θεσσαλονίκη με τον Άρη … ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

  3. Μιας και παντα μ’αρεσει να μιλαω για μπαλα και δεν κοιταζω πολυ τα φαντασματα και τους “δρακους” που λεει και ο φιλος Μανος, μεχρι να εχω στοιχεια τουλαχιστον, θα ηθελα να το δω και παλι το ματσακι ετσι. Παμε λοιπον. Να πω μοναχα οτι μονο ενα θεματακι παρασκηνιακο με ενοχλησε (οπως ολους τους φιλαθλους του ΟΦΗ) και θα αρκεστω σε αυτο. Η αποχη λογω των οφειλομενων ειναι που κανει μια μινι ζημια. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ) ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ,

    Στο παιχνιδι τωρα. Ο Σα Πιντο εχει τη δικη του φιλοσοφια και το εχει δειξει μες το γηπεδο. Καταρχας του βγαζουμε το καπελο γιατι περα απο 2-3 ματς στα υπολοιπα εχει αλλαξει τον ΟΦΗ σε καταπληκτικο βαθμο. Ολα αυτα με ενα μετριο ροστερ ας το παραδεχτουμε. Με τα οικονομικα δεδομενα του συλλογου δεν περιμενουμε και θαυματα. Μικρα θαυματα εκαναν παντως γιατι φεραν ενα παιχταρα σα το Ντουντου.

    Που κανει κατα τη γνωμη μου λαθος στο ματς ο Σα Πιντο. Στερεισαι τους δυο βασικους πλαγιους μπακ σου και αρα χαλαει η ισορροπια σου στην αμυνα. Και μαλιστα λειπει ο καλυτερος και πιο σταθερος σου παικτης φετος (Μπουρμπος). Βαζεις και το Ντουντου αντι του Καλαιτζιτς που δεν πιεζει οσο ο Ζελικο. Βαζεις και τον Περο αριστερα και το Σισιτς πισω απο το Παπαζογλου. Για μενα ειναι τελειως λαθος το στησιμο της ομαδας σε αυτο το ματς. Δε ξερω τι ειχε στο μυαλο του ο Πορτογαλος. Ισως και αυτος εχει υπερβολικη εμπιστοσυνη στα πλανα του και στην ομαδα αυτη. Αυτο καμια φορα μπορει να γυρισει μπουμερανγκ. Και αν στον ΠΑΟΚ ειχαμε το Μπαρειρο και τα λαθη του, στο ματς με τον Ολυμπιακο δε τραβηξε ολοκληρη η ομαδα. Ειναι καλυτερος ο ΟΦΗ στην Τουμπα απ’οτι ηταν το Σαββατο με τον Ολυμπιακο.

    Πως πρεπει να παιξεις ; 3 αμυντικα χαφ. Μεσα αριστερα ο Καλαιτζις να βοηθαει τον Μονιακη με τον Καμπελ. Μεσα δεξια τον Μακρη να βοηθει τον Σταθη απο την αλλη πλευρα. Κεντρο ο Ντουντου. Μπροστα του τον Ζε να γυρισει και να κλεινει κι αυτος χωρους στο κεντρο. Μπροστα Παπαζαγλου και εναν εκ των Κουτσια, Περο η Σισιτς. Τα πλαγια μπακ να μην ανεβαινουν καθολου για καποιο διαστημα. Με αυτο το τροπο θα μπορουσες να ελεγξεις τα πλαγια που μας εκαναν τη ζημια. Και στο κεντρο εχεις αριθμους.

    Δε λεω οτι θα κερδιζαμε με αυτο το τροπο. Οι παιχτες δεν εδειξαν το αναλογο παθος και αρα δε θα εβγαιναν και πολλα απο αυτο το ματς. Ομως αντι 0-4 μπορει να ειχαμε 0-2 η και 1-2 1-3. Μπορει να ηταν και χειροτερα (χαχαχαχα). Δεν τα λεω αυτα για να κανω τον προπονητη. Μια προσεγγιση ειναι οπως το βλεπω εγω. Απο κει και περα ενταξει 2 χρονια συνεχομενα 4αρες εντος εδρας απο τον Ολυμπιακο δε χωνευονται πως να το κανουμε.

    Απο δω και περα 7-8 βαθμους θα τους παρει ευκολα ο ΟΦΗ και μην εκπλαγει κανεις αν ξεκινησει με 2πλο στο Χαριλαου οπου παιζει με τον ηδη πεσμενο Αρη (για μενα τουλαχιστον). Καλο ειναι να ξεκουρασει την ομαδα ο Σα Πιντο γιατι στον ημιτελικο με τον ΠΑΟ πρεπει να εμφανιστει ενας ΟΦΗ οπως στο ματς πρωταθληματος αν θελουμε να εχουμε ελπιδες προκρισης. Ψηλα το κεφαλι Ομιλαρες εχει δρομο ακομα φετος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

20 − twenty =