Όταν σκοράρει ο Θανάσης, όλα γίνονται πιο απλά…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο Gentikoule για το άγχος που πήγε στον… αγύριστο και την συμβολή του Παπάζογλου στην απομάκρυνση βιταμινών και λοιπών χαπιών.

Σκοράρει ο Θανάσης, κερδίζει ο ΟΦΗ ή τουλάχιστον δεν χάνει. Αυτό είναι νόμος και το γνωρίζουμε αρκετά καλά στα δύο χρόνια της παρουσίας του στο Ηράκλειο. Και το έχουμε πει, το έχουμε ξαναγράψει ότι όταν ο Παπάζογλου είναι καλά και σκοράρει τότε ο ΟΦΗ είναι καλύτερος κατά 50% – 60%. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που δεν αλλάζει, όσες αγωνιστικές και να περνούσαν που να μην είχε σκοράρει ο Παπάζογλου.

Η αλήθεια είναι ότι όταν σκοράρει ο Παπάζογλου, τα πράγματα πάντα είναι πιο απλά. Τόσο για τον ΟΦΗ, όσο και για όλους μας. Από αυτήν την γωνιά έχω γράψει ελάχιστες φορές για κάποιον παίκτη μεμονωμένα. Και σπάνια κάνω εξαίρεση όμως για ακόμα μια φορά είδαμε πόσο μα πόσο σημαντικός είναι για τον ΟΦΗ αυτός ο ποδοσφαιριστής.

Στα του αγώνα, το ματς αποδείχθηκε πιο εύκολα από ότι αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Όλοι υπολογίζαμε στην δίψα του Απόλλωνα να παλέψει μέχρι τέλους, στο ότι είχε μεγαλύτερο κίνητρο από ότι οι Ηπειρώτες και για άλλους πολλούς λόγους που είχα γράψει και πριν από λίγες ημέρες.

Και όμως ο ΟΦΗ ήταν για ακόμα μια φορά σοβαρός – ήταν σοβαρός και κόντρα στον ΠΑΣ – για ακόμα μια φορά εμφάνισε σημάδια αδυναμίας όταν βρισκόταν έξω από την περιοχή του Απόλλωνα αλλά σήμερα είχε Παπάζογλου που πάντα τα κάνει πιο απλά…

Είναι πάντως γεγονός – και δεν μπορεί να τους αδικήσει κανένας – ότι οι ποδοσφαιριστές ζουν και αναπνέουν για τους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό. Το γνωρίζουν άλλωστε και οι ίδιοι ότι φέτος έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που δεν αποτελεί φόβητρο για κανέναν λόγο. Ναι, αυτήν την στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ είναι σε θέση να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Αλλά για το ματς της Τετάρτης θα έχουμε την ευκαιρία να συζητάμε από αύριο.

Για την φετινή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα δεν θα πω τίποτα απολύτως. Θα την αφιερώσω από καρδιάς σε όλους εκείνους που βγήκαν το φθινόπωρο για να φάνε την ομάδα. Προσέξτε: Όχι στον απλό κόσμο που ασκούσε κριτική βλέποντας το χείριστο ξεκίνημα αλλά σε εκείνους που ζούσαν σε έναν φανταστικό κόσμο και έπλαθαν σενάρια από το μυαλουδάκι τους συκοφαντώντας όλους όσους είχαν ανάμειξη με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ όχι μόνο βγήκε νικητής, όχι μόνο κατάφερε να συσπειρώσει τον κόσμο του γύρω από εκείνον αλλά παράλληλα δείχνει μια αξιοθαύμαστη αγωνιστική συμπεριφορά που πιστεύω ότι έχουμε να την δούμε αρκετά χρόνια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

3 σχόλια

  1. Φιλε Μανο σε παλιοτερο μου σχολιο εγραφα οτι ο ΟΦΗ θα τελειωσει φετος στην 8η με 10η θεση στο πρωταθλημα. Συνεχιζω και το πιστευω αυτο , αλλα πλεον δεν εχει και μεγαλη σημασια (τουλαχιστον για εμενα). Ολοι οι φιλοι του ΟΦΗ – και μεσα σε αυτους ειμαι και γω – θελουν να δουν την ομαδα να παει οσο πιο ψηλα γινεται.

    Επισης εχω γραψει για την επιθετικη δυσκολια της ομαδας. Και οντως οταν σκοραρει ο Παπαζογλου εχει καλα αποτελεσματα. Ακομα, ειμαι 100% σιγουρος οτι στους ημιτελικους με τον Παναθηναικο ο ΟΦΗ δεν θα εχει καμια σχεση με τον ΟΦΗ που ειδαμε τα τελευταια 4 ματς (Ολυμπιακο, Αρη, ΠΑΣ και Απολλωνα). Θα δουμε ΑΛΛΟΝ ΟΦΗ…

    Για το ματς με τον Απολλωνα να πω μοναχα οτι επαιξε με την φωτια η ομαδα και παλι. Το 1ο γκολ του Απολλωνα ειναι οντως οφσαιντ αλλα για το 2ο δεν ειμαι τοσο βεβαιος. Παρ’ολα αυτα τελος καλο ολα καλα στο συγκεκριμενο ματς.

    Για τη σωτηρια δε χρειαζεται να μιλαμε αλλο προφανως. Μετα τη νικη με τον Εργοτελη δεν ειχα καμια αμφιβολια οτι εχει τελειωσει το θεμα. 5 ματσακια εχουν μεινει. Εκτος με Καλλονη, Λεβαδειακο, Παναιτωλικο και εντος με Ατρομητο και Ξανθη. Ευκαιρια να παρουν λεπτα συμμετοχης και αλλοι παικτες. Αλλα αυτο θα φανει μετα τα ματς με τον Παναθηναικο.

    Και παμε τωρα στο ζουμι. ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ… ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ.

    Σε καλη κατασταση μεν ο Παναθηναικος αλλα δε θα το θελαμε κι αλλιως εμεις οι Ομιλητες. Δυσκολα ματς αλλα ειναι 2 ματσακια. Αν παιξει με παθος και σοβαροτητα ο ΟΦΗ τοτε δεν υπαρχει φαβορι στα ματς. Ελπιζω οι διαιτησια να ειναι 50-50 και να μην εχουμε εκτροπα. Ηρθε η ωρα ο Σα Πιντο και οι παικτες να δειξουν ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΤΙΝΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ.

    Ειναι απιστευτο αλλα μπορει φετος να ειναι μια χρονια οροσημο για τον ΟΦΗ μας. Να κανει με ενα μεγαλο ΜΠΑΜ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ (ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ, Β ΕΘΝΙΚΗ ΚΤΛΠ)…

    ΟΜΙΛΑΡΑ ΦΕΡΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ !!!

  2. mano katarxas se posa pexnidia me mikres omades ta teleytea xronia exeis dei thn 1 asfiktika gemath?deyteron theoro oth apo edo kai pera preph na paroun eykeries oloi oi pektes.mpareiro ,rovithis,damianakhs,agrimakhs,theoro oth preph na ksekinisoun vasikoi ston epomeno agona.na kseroume an kanoun h an den kanoun gia ton ofh.kai triton as elpisoume oth den tha ta fortosoun ston kokora kai den tha doume ta propersina me kath 4sares kai 5dares opos me thn kerkira…

  3. golares evale o Papazoglou!kai exei veltiothei poli ta dio xronia pou paizei ston ofi..ektos apo dinatos exei kali texniki eno exei veltiosei kai tin taxitita tou
    genika exoume kali omada kai mporoume teliko kai 6i thesi fetos nomizo.an kai pisteyo oti an itan o sa pinto apo tin arxi o ofi tha eixe mpei sta paly off.

    telos nomizo oti o koutsia prepei na xekinaei giati apla den exeis kalitero extrem kai leipei i taxitita otan den paizei.
    Ante omilara trelane mas tin tetarti!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

fourteen − eleven =