Πάτα τους στο κεφάλι για να μην τους δίνεις δικαιώματα…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει για τον ΟΦΗ των 45 λεπτών, που έδωσε τα δικαιώματα όχι μόνο για να μιλούν για την ηθική ακεραιότητα των μελών της ομάδας αλλά και… κάθε είδους παραγοντίσκος να βγαίνει και από πάνω.

Θα ξεκινήσω ανάποδα την αναφορά μου στο παιχνίδι της Λιβαδειάς. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, διάβασα ένα ρεπορτάζ του Τάσου Βαρδάκη στην ιστοσελίδα cretesports.gr για όσα συνέβησαν στην μαγευτική πρωτεύουσα της Βοιωτίας. Για τις μαγκιές του Κομπότη προς τον Πουλινάκη αλλά πολύ περισσότερο για την απειλή ότι «aν ξανά παίξεις Α’ Εθνική θα μου σφυρίξεις». Τώρα με ποια (υποτιθέμενη) εξουσία εκείνος κάθεται και λέει αυτές τις κουβεντούλες, είναι κάτι που δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ στον θαυμαστό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε, την δυναμική και το πως εκλαμβάνουν εκείνοι οι παράγοντες την “δύναμη” τους είναι κάτι που δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Όμως εκείνος που έχει την μεγαλύτερη ευθύνη δεν είναι ο Κομπότης. Ο Κομπότης βγαίνει μάγκας. Και κέρδισε τον ΟΦΗ και τις (ψευτό) απειλές του εκσφενδόνιζε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτοί που έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη είναι οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ. Να δικαιολογήσω την κόπωση από τα συνεχόμενα παιχνίδια τους όπως και την κατάθεση δυνάμεων που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Άλλωστε, ουκ ολίγες φορές τους έχω βγάλει το καπέλο για την άψογη αγωνιστική τους συμπεριφορά όπως και για τον επαγγελματισμό που έχουν δείξει καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ακόμα και στην αρχή της περιόδου που όλα πήγαιναν στραβά. Όμως, όταν πας στην Λιβαδειά έχοντας να αντιμετωπίσεις μια ομάδα που καίγεται για τη νίκη, κόψε της τον βήχα να τελειώνουμε. Μην παίξεις για ένα 45λεπτο μόνο και το επόμενο το στείλεις στον κάδο των αχρήστων. Γιατί αν δώσεις δικαιώματα τότε θα σε χορέψουν όπως εκείνοι έχουν μάθει. Με τις διακοπές, με τις δυο μπάλες, με την αποβολή του Σα Πίντο με τα τελευταία 14 λεπτά που δεν παίχθηκε καθόλου ποδόσφαιρο, με, με, με, με…

Ο ΟΦΗ του δευτέρου ημιχρόνου όφειλε να τους… “πατήσει” στο κεφάλι. Να τους βάλει κάτω – όσο μπορούσε – και να μην δώσει δικαιώματα στον Λεβαδειακό και τον πρόεδρο του για να κάνει τις ψευτομαγκιές του. Αν τον κέρδιζες, πάλι τα ίδια θα έλεγε αλλά τουλάχιστον τα στόματα τους θα ήταν βουλωμένα. Συγνώμη που μιλάω έτσι και μεταφέρω στο σάιτ όλα όσα σκέφτομαι όμως αυτή είναι η (δική μου) αλήθεια. Ας έπαιρνε ο ΟΦΗ σήμερα βαθμό ή βαθμούς και μετά άντε τρέχα Λεβαδειακέ να παίζεις την παραμονή με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Τέτοιου είδους αγώνες που “φίλοι” και εχθροί σε περιμένουν στην γωνία, πρέπει να είσαι περισσότερο συγκεντρωμένος και να πας σαν να μην υπάρχει άλλη μέρα. Ο ΟΦΗ έδωσε δικαιώματα να μιλούν για εκείνον και ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Έτσι είναι όμως: Δίνεις δικαιώματα και μετά άντε να μιλήσεις. Πολύ περισσότερο, να έχεις τον Γιάννη τον Κομπότη να σε απειλεί…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

5 σχόλια

  1. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΕΡΥΣΙ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.ΤΥΧΑΙΟ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ.

  2. παιδια του ιδιου θεου ειμαστε

  3. ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα και η Ξανθη παιζει την παραμονη της με μας.καμια φιλευσπλαχνια.αν ειναι να σωσουμε ολες τις ομαδες να σκεφτουμε τι θα καναν αυτοι στη θεση μας.δεν ξεχναμε τον πρωτο γυρο.προσοχη στις καρτες μπροστα γιατι ερχεται ο ημιτελικος.

  4. να λοιπον φιλτατε πανοπουλε που η ζωη μας κυκλους κανει….!!!!! βαλτε αγαπητοι κυριοι της Κ.Ε.Δ. σας παρακαλω διαιτητη του ματς τον αγαπητο κυριο ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ οπως στον πρωτο γυρο και ελατε στο ναο. υ.γ. μην διανοειθητε μαγκες να μην κερδισετε την κυριακη. αυτο το ματς ΠΡΕΠΕΙ να το παρουμε… αρκετα μας εχουν στοχοποιησει για τα ματς που προηγηθηκαν…

  5. Στο πρωτο γυρο θυμομαστε ολοι τι εγινε … ειδικα το γκολ που ακυρωθηκε (2-2) ωστε να μη παρει ουτε το βαθμο η ομαδα. Ελπιζω να τα δωσει ολα η ομαδα για τη νικη.

    Απο κει και περα εχουμε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ενδιαφερον στην ουρα. Απειλειται ακομα και ο Πανιωνιος με 38. Ο Παναιτωλικος εχει 39 αλλα νομιζω τελευταια αγωνιστικη που παιζει με μας αν χρειαζεται 1 βαθμο (μαθηματικα) θα τον παρει.

    Ομως για 2 αγωνιστικες Πανιωνιος, ΠΑΣ Γιαννινα, Καλλονη, Ξανθη, Πλατανιας, Απολλων και Βεροια θα ειναι σε αναμμενα καρβουνα. 7 ομαδες ! Χαμος. Ε ρε γλεντια.

    Ο Πανιωνιος που εχει 38 βαθμους παιζει 2 ματς φωτια εκτος στη Βεροια και εντος με Πλατανια !

    Ο ΠΑΣ παιζει εντος με Ολυμπιακο και εκτος με τον ηδη πεσμενο Αρη. Νομιζω οτι τα Γιαννενα δε θα εχουν προβλημα.

    Η Καλλονη παιζει εντος με Πανθρακικο και εκτος με Εργοτελη. Παιζει με 2 φαινομενικα αδιαφορες ομαδες. Εχει 36 βαθμους… Αν παρει 3 και κανει κανα θαυμα ο Απολλων και παρει τα 2 ματς μπορει να μπλεξει στα μπαραζ…

    Η Ξανθη εμπλεξε ασχημα … Παιζει με μας εδω στο Ηρακλειο (και ελπιζω να μην υπαρχει και μεγαλη διαθεση να τους δωσουμε κανα ματς) και με ΠΑΟ εντος τελευταια αγωνιστικη. Και επειδη ο ΠΑΟ κυνηγαει το ΠΑΟΚ στη 2η θεση ποτε δε ξερεις …

    Ο Πλατανιας ο οποιος εκανε το διπλο της χρονιας στη Ξανθη παιζει εντος με Παναιτωλικο και εκτος με Πανιωνιο… Ο Πλατανιας με 2 νικες εχει σωθει οτι και να γινει … Μεγαλο το ενδιαφερον. Αν κερδισει το Παναιτωλικο στη Νεα Σμυρνη θα γινει χαμος.

    Για τον Απολλωνα ειναι λιγακι δυσκολα τα πραγματα. Ο Απολλων εχει 33 βαθμους … Παιζει εντος με τον Εργοτελη και τελευταια αγωνιστικη στο Καραισκακη με τον Ολυμπιακο…Αν πουμε οτι παιρνει το ματς με τον Εργοτελη και χανει στο Καραισκακη τοτε παει στους 36 βαθμους… Δυσκολα τα πραγματα.

    Και τελος η Βεροια θα ειναι ρυθμιστης της ΟΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ… Εχει μεν τους λιγοτερους βαθμους ΑΛΛΑ παιζει τα 2 τελευταια ματς ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. Με Πανιωνιο και με Αστερα Τριπολης… Και αν μπορεσει να τα παρει παει στους 38 βαθμους ο ΠΗΧΗΣ !!!

    Βλεπουμε λοιπον οτι στις τελευταιες 2 αγωνιστικες μπορει να γινει ο κακος χαμος … Προσωπικα πιστευω οτι γινονται διαφορες “ομορφιες” στις τελαυταιες αγωνιστικες και δε μπορει κανεις να πει τι θα γινει …

    Τα ενδεχομενα ειναι πολλα και αυτο τουλαχιστον θα εχει ενδιαφερον. Ειδομεν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

thirteen − five =