Από το “διαλύστε το μπάσκετ” στην πίστη για κάτι καλό!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πέρυσι τέτοια εποχή υπήρχαν διάφορες “φωνές” εντός του ΟΦΗ για διάλυση του τμήματος μπάσκετ. Γράφει ο Μανώλης Σαρρής στο blog του στο Gentikoule.

Πέρυσι τέτοια εποχή υπήρχαν διάφορες “φωνές” εντός του ΟΦΗ για διάλυση του τμήματος μπάσκετ προκειμένου ο Ερασιτέχνης να μην επιβαρύνεται οικονομικά. Τα πράγματα άλλαξαν και όλοι πιστεύουν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Ήταν Ιούνιος του ’13 όταν ακούγονταν διάφορες “φωνές” εντός του ΟΦΗ που ζητούσαν την διάλυση του τμήματος μπάσκετ επειδή χαρακτηριζόταν “πολυδάπανο” και “αντί – ερασιτεχνικό”. Ευτυχώς για τον ΟΦΗ, οι φωνές δεν εισακούστηκαν ούτε πληθύνανε.

Ο ΟΦΗ κατέβηκε στην Α2, η Επιτροπή στελεχώθηκε από ανθρώπους που έτρεχαν ολημερίς και με την συμπαράσταση του Δανδάλη, η ομάδα πέτυχε τον στόχο της παραμονής και αισιοδοξεί για το μέλλον. Βεβαίως, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι δύσκολα και το τμήμα μπάσκετ χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη στήριξη προκειμένου ο κόσμος του ΟΦΗ να το δει κάποια στιγμή και στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Η σημερινή συνάντηση είναι ιδιαίτερα σημαντική για το τμήμα μπάσκετ και αυτό που χρειάζεται είναι να το αγκαλιάσει ο κόσμος του ΟΦΗ προκειμένου να μπορέσουμε να δούμε την ομάδα – κάποια στιγμή – στην Α1. Άλλωστε, το τμήμα μπάσκετ βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο και κακά τα ψέμματα τα τμήματα του Ερασιτέχνη είναι ελάχιστα σε σύγκριση με το μέγεθος και την δυναμική που έχει ο σύλλογος στην πόλη του Ηρακλείου. Για αυτό χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη στήριξη και ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό του μαζικά και όχι αποσπασματικά…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

13 − six =