ΚΟΣΜΕ κάνε το καθήκον σου να γουστάρουμε!

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Λίγες ώρες πριν την σέντρα του «Γεντί Κουλέ», ο Μανώλης Σαρρής ξεκινάει με τον μπασκετικό ΟΦΗ και το… «άρωμα» καταξίωσης που μύρισε στο ΒΑΚ.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια το έχω μαράζι – και θα το γράφω μέχρι να γίνομαι γραφικός – να βλέπω το ΒΑΚ να είναι καμίνι, λάβα και φωτιά που ξεχύνεται παντού! Να έχει μέσα 500 τρελαμένους και να το κάνουν έδρα όπως ακριβώς το «Γεντί Κουλέ». Και πραγματικά δεν μπορώ να το δεχτώ σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχουν τόσοι οπαδοί του ΟΦΗ που θα γεμίζουν το «παλατάκι» σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Δεν το δέχομαι, ότι παπαριά – συγνώμη και για την λέξη κιόλας – να ακούσω. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ο ΟΦΗ έχει μόνο 100 – 150 άτομα που πηγαίνουν στο γήπεδο και που ΜΟΝΙΜΩΣ είναι τα ίδια πρόσωπα.

Και άντε να δεχτώ από μια πλευρά ότι ο ΟΦΗ είχε στόχο την παραμονή και όχι κάτι παραπάνω. Να το δεχτώ ως δικαιολογία και τίποτα παραπάνω. Φέτος στον ΟΦΗ κρυφοκοιτάζουν – και ας μην το λένε φανερά – την άνοδο και το ΟΝΕΙΡΟ να πάει η ομάδα στην Α1. Και τι όνειρο; Τρελό, απίστευτο και φανταστικό! Ένα όνειρο που το βλέπουμε εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από το 2007 όταν και ο ΟΦΗ ξεκινούσε την ανοδική του πορεία από εκείνον τον τελικό με τον Κύδωνα. Ακολούθησαν χαρές, χαρές, μια λύπη (ο υποβιβασμός στην Β’ Εθνική) και πλέον υπάρχει η καθιέρωση στην Α2. Τώρα όμως έφτασε η ώρα για το κάτι παραπάνω.

Η διοίκηση, ο Δανδάλης και τα μέλη της Επιτροπής Μπάσκετ που τρέχουν συνεχώς έκαναν αυτό που έπρεπε: Με την μπαγκέτα του Τακιανού δημιουργήθηκε μια ομάδα, άκρως ανταγωνιστική που έχει σκοπό να δώσει χαρές στον κόσμο του.

Σε εκείνον πάει η μπάλα τώρα: Το θέμα είναι αν θα επιστρέψει το μπαλάκι ή το κρατήσει στην εξέδρα. Ήρθε η ώρα να κάνει το καθήκον του και να βοηθήσει όπως αρμόζει στην τεράστια προσφορά του προς την ομάδα ποδοσφαίρου. Να γεμίζει το ΒΑΚ, να κάνει το καθήκον του ώστε στο τέλος της χρονιάς ο ΟΦΗ να κάνει πράξη ένα τρελό, τρελό όνειρο!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve + 3 =