Ο ΟΦΗ δεν είναι παιχνίδι στα χέρια του κάθε Αλαφούζου

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής αναλύει στο blog του στο Gentikoule τον πόλεμο που δέχεται ο ΟΦΗ και αναδεικνύει το πόσο σοβαρά έχουν γίνει τα πράγματα.

Ο Παναθηναϊκός και προσωπικά ο ίδιος ο Αλαφούζος έχει ξεκινήσει έναν πόλεμο που δεν γνωρίζει κανείς τι αποτελέσματα θα έχει. Προφανώς ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού πιστεύει ότι θα αλλάξουν τα «κόζα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κοιτάζει πως εκείνος θα πάρει την μερίδα του λέοντος για να γίνει αρεστός στον κόσμο της ομάδας του. Όλη αυτή η λασπολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει πως είναι μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια που αναμένεται να ενταθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Πρώτος στόχος του Αλαφούζου δεν είναι ο ΟΦΗ αλλά ο Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης. Όμως ακολουθώντας αυτήν την τακτική και στην προσπάθεια του να αντιπαρατεθεί στον Ολυμπιακό, χρησιμοποιεί ό,τι πιθανό και απίθανο μέσο περισσότερο για να καλλιεργήσει εντυπώσεις πρωτίστως στο παναθηναϊκό κοινό και λιγότερο επί της ουσίας. Αυτές οι «γκεμπελίστικες» μεθόδους με μπροστάρηδες τα μέσα (και τους δημοσιογράφους) που ελέγχει, είναι πρωτοφανείς και αυτό αποδεικνύεται πλήρως τα τελευταία 24ωρα όταν και ο ΟΦΗ γύρισε το παιχνίδι.

Οι ανακοινώσεις της ΕΕΑ… εξαφανίστηκαν, το σκάνδαλο με τον Καπό δεν εμφανίστηκε πουθενά – σαν να μην έγινε τίποτα – ενώ δημοσιογράφοι – δικαστές που διερρήγνυαν τα ιμάτια τους ότι ο ΟΦΗ ευνοήθηκε από την τροπολογία για τις ενημερότητες δεν έχουν αναφέρει ούτε… λέξη – μετά και την χθεσινή ανακοίνωση της Επιτροπής!

Μια προπαγάνδα πρώτης γραμμής που σε καμία των περιπτώσεων δεν έχει προηγούμενο. Ο ΟΦΗ έχει βρεθεί απέναντι σε τέτοιου είδους τακτικές, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Μόνο που τότε υπήρχε μια… βάση – που ο κόσμος την ξεπάτωσε σαν τραπουλόχαρτο – και αντί να χτυπούν την οικογένεια Βαρδινογιάννη, χτυπούσαν τον ΟΦΗ.

Ο Αλαφούζος και ο κάθε Αλαφούζος δεν έχουν αντιληφθεί πως ο ΟΦΗ δεν (και δεν πρόκειται να γίνει) παιχνιδάκι κανενός που απλά θέλει να γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη χρησιμοποιώντας κάθε αθέμιτο μέσο προκειμένου να περάσει τις δικές του θέσεις.

Και μέσα στον πανικό τους και την αλαζονεία που τους χαρακτηρίζει, ξεχνούν τα δικά τους. Όπως ότι πλέον ο Αλαφούζος γίνεται περίγελος ζητώντας την αποβολή του ΟΦΗ όταν εκείνος πέρυσι προσέφευγε στα πολιτικά δικαστήρια.

Ο Αλαφούζος και ο κάθε Αλαφούζος χρησιμοποιούν τακτικές που περισσότερο καλό κάνουν στον ΟΦΗ, παρά κακό. Τον συσπειρώνουν, του ανοίγουν τα μάτια, τον κάνουν να βρίσκεται σε επαγρύπνηση και να σκέφτεται ποιο είναι το μέλλον.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

2 σχόλια

  1. Μπραβο ρε Μανο καλα τα λες.
    Αν μπορεις πες μας τελικό σκορ με οσφπ την επομενη βδομαδα να βγαλουμε κανα φράγκο ρε φιλε.

  2. Λογικό είναι ο Αλαφούζος και ο κάθε Αλαφούζος να λέει οτι λέει απο την στιγμή που δίνεις δικαιώματα. Τις συνομιλίες του Τουγλή΄με τον Βρέτζο του οσφπ, που αναφέρεται στον Μαρινάκη ως “ο αρχηγός μας”, με σκοπό να πάρει άδεια συμμετοχής η παε Ο.Φ.Η. τις κάνατε αβαβά. Και τώρα προσπαθείτε να φανατίσετε τον κόσμο κατά του πόα. Δεν είναι (μόνο) αυτός ο πραγματικός εχθρός, αλλά το χέρι που ταίζει την παε και το 80% τις λίγκας. Σταματήστε το κυνήγι φαντασμάτων. Ο κόσμος δεν είναι χαζός και ούτε χειραγωγείται από κατευθυνόμενα μέσα. Ο Ο.Φ.Η. είναι ΙΔΕΑ και ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την ιστορία αυτού του συλλόγου. Το πλήρωμα του χρόνου θα δείξει αν αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι του συλλόγου εκάναν αυτό που τους ανατέθηκε από την ΓΣ ή απλά εκτελούσαν εντολές του “αρχηγού”. Αν τελικά αποδειχθεί το δεύτερο, τότε θα έχουν την ίδια κατάληξη με τους προηγούμενους. Και αυτοί, και τα φερέφωνα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

seventeen − four =