Για το “επίπεδο” του Γκατούζο μιλάει όλος ο κόσμος…

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο Μανώλης Σαρρής ασχολείται με το θέμα της ημέρας στην Σούπερ Λιγκ και τονίζει: Όταν στην θλιβερή ελληνική πραγματικότητα, αποθεώνουν τον Γκατούζο οπαδοί και άλλων ομάδων τότε αυτό δείχνει ποιες ηθικές αξίες καταξιώνουν ένα πρόσωπο όπως ο Ιταλός.

Για να είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιραστώ μαζί σας το εξής: Γνώριζα εδώ και ημέρες ότι ο Γκατούζο είχε σκοπό να αναφερθεί εκτενώς σε όλα όσα ειπώθηκαν μεσοβδόμαδα και αφορούσαν τόσο την ομάδα όσο και τον ίδιο. Κάνοντας ρεπορτάζ και μιλώντας με ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, είχα ενημερωθεί για τις προθέσεις του Ιταλού. Και ο κόσμος να χαλούσε – ότι και αν γινόταν χθες το απόγευμα – ο Γκατούζο θα τα έλεγε έτσι και αλλιώς. Είτε έχανε ο ΟΦΗ, είτε κέρδιζε. Και σε όσους έχουν σχέση με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το χθεσινό ξέσπασμα του Γκατούζο δεν αποτέλεσε καμία, μα καμία έκπληξη. Πολύ περισσότερο όταν όλοι γνωρίζουν πόσο αυθεντικός είναι και πως ότι έχει να πει, το λέει πάντα στα ίσια.

Ο Γκατούζο χθες δεν κέρδισε απλά πόντους μπροστά στον κόσμο του ΟΦΗ. Γιατί ακόμα και εκείνος, ο απαιτητικός κόσμος της ομάδας, γνωρίζει ότι ο ΟΦΗ έχει στον πάγκο του μια προσωπικότητα παγκόσμιας κλάσης που είναι από τις σπανιότερες που έχουν περάσει από την χώρα μας. Η παρουσία του Γκατούζο στον ΟΦΗ δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με τον ποδοσφαιριστή Γκατούζο που θαυμάζαμε όλοι μας από την τηλεόραση. Ο “Ρίνο” είναι τόσο αυθεντικός που όλα όσα είπε χθες, δείχνουν πως όλα όσα ειπώθηκαν – και αφορούσαν τον ίδιο και τον ΟΦΗ – ήταν τόσο… ψέμματα που ο τρόπος που μιλούσε σε έκανε να νιώθεις πόσο αληθινός είναι… Όταν στην μιζέρια που διακρίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο, βρίσκονται οπαδοί άλλων ομάδων – που κατά 90% προτιμούν να σου βγάλουν το μάτι παρά να πουν καλά λόγια για τον αντίπαλο – και αναγνωρίζουν στα social media την αυθεντικότητα του Τζενάρο Γκατούζο, τότε αυτό δείχνει το τι έχει πετύχει ο ίδιος στα 37 του χρόνια. Και για το επίπεδο του – όπως κατηγορήθηκε, και εδώ γελάμε – μιλάει ολόκληρος ο πλανήτης. Όχι μερικά ανώνυμα δημοσιεύματα που γνωρίζουν τι σκοπό έχουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook

1 σχόλια

  1. ΜΑΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ S.L. ΑΠΟ ΠΑΟ ΚΑΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ. ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΟΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΑ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΜΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ….ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ Α’, ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ S.L. KAI TA AΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ! ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΣΥΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΣΟΔΑ… ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟΥ ΜΙΝΙ-ΜΑΡΚΕΤ, ΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ… ΛΙΓΟ ΕΛΕΙΨΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΥΡΩΠΗ! ΟΥΤΕ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΕΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five − two =